• Kiara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Kiara reagálása

    Szia édes! ❤️ Köszönöm szépen a beszit, örülök hogy jól érezted magad, én is 😍😘 varlak vissza sok szeretettel!❤️ Addig is puszim mindenhova!😉❤️

  • Egyeztetés:

    Vtr és telefon, flottul ment, kedves volt. Annak ellenére,hogy még nem jártam nála, volt már múltunk, egyeztetés próbálkozás,nagyon-nagyon rég szemezek már vele :)
  • Megközelítés:

    Bkv-val mentem, metró plusz pár perc séta gyönyörű szép időben.
  • Helyszín:

    Nem egyedül rendel, de diszkrét a helyszín, jó a logisztikai érzékük a hölgyeknek :) a ház ízléses, a fürdő és a szoba. Kényelmes nagy ágy, kicsit nyikorog, de legalább érzi az ember, hogy dolgozik :)
  • Lány külseje:

    Hu, itt kezdődik a dolog mesés része. A képek nem hazudnak, de arckitakarással készültek. A beszámolókban bíztam, mégis tudom, ízlések és pofonok. Hát, nem csalódtam, finoman szólva sem. Gyönyörű tűnemény a hölgy, bájos kedves mosollyal, csókra ( és franciára) termett szájjal. Végig mosolyogtam és hebegtem, habogtam :) Csak a kedvessége és a csodálatos szexuális kultúrája miatt tudtam valamelyest feloldódni az ámulatból, amit a léte okozott :)
  • Action:

    Állva csókolàzással indítottunk, nagyon-nagyon finom szája van, tudja is használni, igazán romantikus kezdés ez egy bizony profánabb tevékenységhez :) eztán apró simogatások közepette elém térdelt és kezdetét vette a megénekelt istennői francia. Egész nap elviselném :) kis idő után az ágyon folytatjuk, majd 69-ben ízlelem meg mennyei kelyhét. Javasolja a gumihúzást, kicsit vonakodom, mert érzem, hogy hamar végem lesz. Azért belemegyek, hibának nem mondanám, de egy igen-igen rövid ( annál csodálatosabb) lovacskázás lett a vége(m). Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése, ami tanítani való. Közben pedig időről időre erotikusan hátra néz a válla felett, amitől most is merevvé válok. Kincs a hölgy! Jópár percig szeretkezünk így, majd kutyapózt kérek, hogy megcsodálhassam a tükörben is, és diktálhassam a tempót. Eddig is szexin nyögött, a ritmikus, vad lökésektől megjön méginkább a hangja. Csodálatos érzés. Végül azt kérem, hogy a testére élvezhessek,az ágy elé állok, ő ül és vadító szopással végez ki. Sok dolgunk van még együtt Kiara, köszönöm!
  • Elszámolás:

    Minden korrekt, teljesíti, amit ígér, sőt :)
  • Összkép:

    Non plus ultra, istennő! Vigyázzatok rá!
Happy Massage