• Jàzmiiin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Csengő-bongó nagyon kedves hangú lány vette fel , nagyon fesztelen és kedves volt a telefonbeszélgetés alatt . Részletes tájékoztatást kaptam .
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem , nem is tudtam , hogy arra is van még egy kis lakópark . Szerencsére a navi tudta . Igazából a megközelítés jó , gyorsan oda is értem , és a parkolás is nagyon könnyű volt .
  • Helyszín:

    Ez egy új lakópark , lakás modern jól berendezett , nincs ok panaszra , minden tiszta , fürdő jól felszerelt .
  • Lány külseje:

    Szép arcú mosolygós lány , formája tökéletes , biztosan sportol . Egy fekete kis köntösben fogadott , ami már első látásra is izgalmas formákat rejtett .
  • Action:

    Ajtó csukódás után, cuppanos puszival fogadott. Egy kis frissítő mellett beszélgetni kezdtünk jövetelem részleteiről,. Utána, a fürdő felé vettem az irányt. A szobába vissza érve az ágy előtt várt rám. Simogatni kezdtük egymást, a rám tekert törölköző engedelmeskedett a tömegvonzás elvének , Én is elkezdtem ki csomagolni abból a néhány ruhadarabból ami érkezésem óta rajta volt. A melltartóval kezdtem. Kezem közé fogtam egy csodás ikerpárt. A cicik érzékenyek, de hálásak, finoman keményednek. Nyelv játékra jól reagál . Elindultam lefele, majd szembe találtam magam egy falat fekete tangával. Finoman kezdtem lefelé csúsztatni, ahol értem csókoltam. Finoman hanyatt döntöttem és a lábai közé kucorodtam. Szemben velem a mennyország kapuja, nem várattam tovább. Forró csókok cuppantak a combja, majd a punciján. Gyorsan rá leltem a játékszerére, ami engedelmesen bújt elő. Kóstólgattam sűrű nyelvcsapásokkal kényeztettem . A hangokból és a teste remegéséből ítélve , megfelelő volt a ténykedésem. Megpróbáltam fokozni, sikerrel. Hagytam lenyugodni , majd cseréltünk. Körbe csókolt mindent, a farkincám tövénél kezdte, majd jutott a jóból mindenhova. Elindult visszafelé, nyelvével simogatva ajkai közé vette, nyalta és szívta, gyengéden, de határozottan bológatni kezdett . Szuper csoda volt. Szólnom kellett hogy lassítsunk. Ekkor elő került a gumi . Ajkaival felhelyezte, majd egy laza mozdulattal bele ült. Félő volt hogy mindjárt itt a vég. Megoldotta. Alig mozgott , éppen csak fenn tartotta ezt az orgazmus közeli állapotot. Néha megemelte egy picit magát, hol tett egy-egy körkörös mozdulatot, vagy csak simán rászorított. Közben csókok százait adtuk egymásnak. Egyre gyorsabban kezdett liftezni, ekkor én is rásegítettem. A csúcs felé száguldva leszállt rólam, majd 69 be váltottunk ,egy nagyon finom nyalás közben, az ajkai közt ért a vég.
    Majd hozzám bújt, és beszélgetni kezdtünk. Kis idő múlva , megint csak simogatni kezdtük egymást, elcsattant egy-két csók, majd annyit mondott," gyere" ! Majd gumi fel és megfordult , elém térdelt. Hátulról közelítettem a csodák birodalmához. Meseszép, két formás, kemény popsi, + egy darázs derék, az univerzum legszebb dolga . Majd huncutul hátranézett , teljesen kész voltam tőle ! Gyorsítottuk az ütemen , nagy csattogás, és zihálás kíséretében ért bennünket a kéj .
  • Elszámolás:

    Simán ment , mivel mindent pontosítottunk a telefonban .
  • Összkép:

    Szupercsoda randi volt !
Happy Massage