• Kitti és Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés - régi ismeretség révén - chatben zajlott. Igazából régen ostromoltam Lilit egy új randiért, de vágyaimban ott motoszkált egy kettős randi lehetősége is. Így chatben előbb- utóbb eljutottunk az így nem, de mi lenne ha úgy, azaz hármas randi lehetőségéhez. Itt jegyzem meg, szuper ötlet, hogy ennek külön profil lapja van, mert így egyben tudok az élményről írni :) és ha már kitűnőre sikeredett, miért ne tenném :)
  • Megközelítés:

    A megközelítés végtelen egyszerű, XIII. kerület új társasháza, de nem a szokásos vidéken. Ha valaki a rendőrpalota körüli tömegközlekedés felől sétál, az is könnyen ide talál pár perc sétával. Autóval meg rengeteg helyen is lehet parkolni. Én személy szerint randik előtt és után szeretek kicsit sétálni, így tudatosan nem ott parkoltam a közelben.
  • Helyszín:

    A lakás makulátlan, új építés, talán 2 szoba, meg fürdő, meg konyha (-nappali (?)). Minden a célnak megfelelő, tiszta, több tusfürdő, szájvíz, dezodorok állnak rendelkezésre. Ja és cukorka a fürdőben :) Vegyetek belőle. Törülköző puha, ágy célnak megfelelő, hárman szépen elfértünk rajta sok variációban.
  • Lány külseje:

    A két lány kinézete a képeknek teljesen megfelelő, és igen, a képeknek megfelelő szettben is vártak. Igen jól mutattak egymás mellett, főleg a kaján mosoly/vigyor, folyamatos nevetés. Kitti alacsonyabb, 150 körüli lány, Lili 170 cm körül van (adatlapjukon biztos rajta van). Mindketten kislányosabb testalkatú lányok, akik pont jól, pont arányosan és ott és úgy formásak, ahogy amúgy szeretem, meg amit ettől az alkattól vár az ember. Itt sokakat megtéveszthet a kinézet ilyen-olyan irányban is, bár meglepetés a feltöltött képek miatt nem érhet igazán. Kittinek van néhány tetoválása, személy szerint én nem szeretem a túl sok tetoválást, de kétségtelen neki jól áll - így nyílván nem is lehet túl sok. Lilinek néhány tetoválása van és kisebbek, rejtettebbek is, elsőre visszafogottabb kinézetű. Mindkét lányra ugyanakkor igaz, hogy a kinézet mellett a jellemvonások, a hozzáadott érték, erotika, maximális kedvesség, maximális hozzáállás nagyban hozzájárul a külső megítéléséhez. Mindkét lányhoz volt szerencsém tevékenységük kezdetén és rögtön magukkal sodortak. Most sem volt ez másképp. Belépés és indulás a bujaság tenegerén…
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs nem volt ma, csak egymás simogatása, hármunk simogatása, kényeztetése. Húú… ide 100 karaktert kell írni, így kezdem:

    Hááát, itt a masszázs kategórián belül minden kényeztetési forma szóba jöhet, csak a képzelet szab határt, a két lány igyekszik minden ötletet és igényt kiszolgálni, pláne, ha nekik is jó. Szóval ott tartottunk, belépés, ölelkezés, puszik, irány a szoba. Ruha le, nevetés, törülköző fel, fürdés, spuri vissza szobába, törülköző leesik. És akkor….
  • Levezetés:

    És akkor kezdetét vette egy örült másfél óra, amivel egy baj volt csak, hogy gyorsan elrepült. Elsőre elkezdtünk felváltva csókolózni, tényleg mindenki mindenkivel, majd hármasban (ez igazán sexy élmény), majd felváltva, majd ölelkezni, simogatni, néha megint nevetni és tovább. Sokáig álltam volna így a két lánnyal, miközben kezeink, szánk, testünk egymást fedezték fel, de eljöt pillanat, hogy szép lassan kicsomagoltam a lányokat a ruháikból. Majd feltettem a kérdést, kit nyalogassunk meg? Na itt több jelentkező is akadt, de választottam, Lilivel kezdtünk. Együtt kényeztettük, csókoltuk, símogattuk, szerettük ketten Kittivel akkor ott Lilit. Ennek szerintem meg is lett a kellően sexy végeredménye, így utána a sikerben megrészegülve mind együtt pihegtünk kicsit. Na, itt taktikai hibát követtem el - legalábbis a kéttszeri kényeztetésem tekintetében, dehát az illem az illem, úriemberek sorrendjében most Kitti következett. Itt most Lilivel voltunk szorgosok nyelvvel, újjal, tenyérrel és minden testrésszel, ami segített Kittinek, hogy a megfelelő hullámok tetejére a szó legszebb értelmében felüljön, felmásszon. Na megint pihegés következett, de most már kicsit türelmetlen voltam, így míg Kitti magához tért, Lilit ölembe ültettem, és - ahogy mondta később Kittinek - “masztoltunk kicsit”. Azaz heves csókcsatába kezdtünk, meg ölelkezésbe, amit egymáshoz mindenhol simulással folytattunk. (itt fontos megjegyeznem, mivel mindkét lányt igen szeretem, néha nagyon zavarban voltam, amikor valaki bejött/felélénkült/újra bekapcsolódott, hogy eddig őt miért hanyagoltam - dehát ez egy ilyen műfaj. Pl. amikor a lányokat csókolózásra buzdítottam, egy perc kellett csak, hogy egyre féltékenyebb legyek és azon gondolkodjak, ebben én miért nem veszek részt :)))

    Nahááááát ilyen ez a kettős randi, aztán persze rám is került sor… Itt inkább hátradőltem. MIndent kaptam. Csókott, nyalást, zacsi szopogatást, mélytorkos elemeket, kézi elemeket, egy kis visszafogott, de annál izgatóbb popó izgatást, csókokat ide is - oda is számolatlan. Nem akartam, hogy ez is végetérjen. Aztán az idő múlása felhívta a figyelmem, hogy mégis kicsit gyorsítsak magamon, így tempóváltásra ösztönöztem magam és a lányok és Lili szájában ért el végül a vég.
  • Elszámolás:

    Extrákból van sok, én a mélytorkos franciát és a szájba élvezést biztosan igénybe vettem, a többire nem emlékszem :)
  • Összkép:

    Csodálatos randi, csodálatos lányok, hihetetlen élmény a köbön. Tudom-e javasolni? Nem, hagyjátok meg nekem :D persze csak viccelek. A végén kérdezték miden megvan-e. Nem volt meg minden, két leányt pont otthagytam, akiket legszívesebben akkor és azonnal hazavittem volna. Zsebre vágva, munkát eldobva, örökre és végérvényesen. Illetve elsőnek a Pizzame-be szivecskés pizzát enni mentünk volna (mert erről beszélgettünk). A randi végén csak a boldog poliámorián jártak a gondolataim. Lehetséges lenne? Két barátnő egyszerre?!. Itt, akkor, legalább másfél óráig működött és harmonikus volt. A hosszú távú kapcsolatok meg? Ennél összetettebbek ;) Jövök még, kereslek még Benneteket örök Kitti és örök Lili.

    És hogy érzem a randi után magam? Engedtessék meg egy kis romantika (aki szeretné lapozza át)

    Juhász Gyula: Anna örök

    Az évek jöttek, mentek, elmaradtál
    Emlékeimből lassan, elfakult
    Arcképed a szívemben, elmosódott
    A vállaidnak íve, elsuhant
    A hangod és én nem mentem utánad
    Az élet egyre mélyebb erdejében.
    Ma már nyugodtan ejtem a neved ki,
    Ma már nem reszketek tekintetedre,
    Ma már tudom, hogy egy voltál a sokból,
    Hogy ifjúság bolondság, ó de mégis
    Ne hidd szívem, hogy ez hiába volt
    És hogy egészen elmúlt, ó ne hidd!
    Mert benne élsz te minden félrecsúszott
    Nyakkendőmben és elvétett szavamban
    És minden eltévesztett köszönésben
    És minden összetépett levelemben
    És egész elhibázott életemben
    Élsz és uralkodol örökkön, Amen.

    1926

    Bocsássátok meg eme búcsú gondolatokat, talán a tavasz miatt van. A lényeg: ezen emlékek elkísérnek majd és töltenek el vidámsággal, boldogsággal a következő időkben.
Happy Massage