• Szilvike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztetek Szilvivel, mikor látom, hogy elérhető. Első alkalommal, és azóta is ha kérem, részletes tájékoztatást ad a lehetőségekről, programról. Szóval minden egyszerűen és könnyen megy vele.
    Már első beszélgetésünk alapján nyilvánvaló volt számomra, hogy meg kell látogatnom Szilvit. Utólag nagyon jól döntöttem:)
    Természetesen azóta többször is jártam nála.
  • Megközelítés:

    Én BKV-val szoktam menni, valamint egy keveset kell még sétálni. Parkolás szerintem errefelé nem lehet túl egyszerű, ezért ha valaki autóval érkezik, érdemes időt hagyni a parkolásra.
    Egyébként Budapest egy nagyon szép részén található a lakás, ahol Szilvivel találkozni szoktam.
  • Helyszín:

    Egyszóval: minden rendben szokott lenni. Bővebben: több hölgy is található a lakásban, viszont a diszkréció, szervezés nagyon jó, és így mással nem találkoztam, csak a vendéglátómmal. Bejutás könnyen megy, megkapom a kapukódot, a lakás pedig könnyen megközelíthető. Több, kisebb masszázs helység lett kialakítva, amelyek véleményem alapján teljesen rendben vannak. Hangulatos, praktikus, barátságos légkör uralkodik a szobákban.
    A masszázs a földön található tatami matracon történik, ami számomra sokkal kényelmesebb, praktikusabb - romantika és erotika szempontjából főképp, mint egy masszázspad.
    Természetesen a higiénia, tisztaság maximálisan megvan. Erre vendéglátóm nagyon figyel, elmondása alapján személyes életében is fokozottan figyel erre.
    Tusolási, tisztálkodási lehetőség minden szempontból kiváló, adott minden, tiszta törölköző, tusfürdő, stb.. ami ehhez kell.
    Nem akarom ezt a részt még részletezni, szerintem ezek alapján mindenkinek lejött, hogy minden rendben van, semmi kivetnivaló nincs számomra.
  • Lány külseje:

    Egy nagyon szép, kedves, művelt Nőről beszélünk, aki ugyanakkor nagyon dögös, szexi, erotikus. Bombázó. Sajnos sok hirdető esetében a képek túlzóak. Szilvi esetében viszont pont fordított a helyzet, vagyis a képek, fotók, amelyek róla készültek elég szerények, nem adják vissza, hogy mennyire jó csaj. Ez viszont mindenképp a jobbik eset, amikor élőben egy sokkal szebb Nő áll velünk szemben, mint amire esetleg számíthattunk.
    Magas, karcsú, sportos, tetoválásmentes, hibátlan bőrű, szilikoncicis, szép arcú, nagyon szexi, vagány csajról van szó.
    Egyébként mindig nagyon szexi fehérneműben szokott fogadni, de ez rendszerint gyorsan lekerül.
  • Erotikus masszázs:

    Az én látogatásom célja elsősorban az erotika szokott lenni, de Szilvi nagyon ügyesen, és jól tud masszírozni is. Szereti is csinálni, és tehetsége is van hozzá.
    Különösen a hátmasszázsban ügyes, és a szilikon cicis csúszka az ami igazán élvezetes szokott lenni számomra.
  • Levezetés:

    Szilvi valami fantasztikus a kényeztetésben. Általában megfordulás előtt már nagyon türelmetlen szoktam lenni, mert a fent említett masszázs és erotikus légkör mindig megteszi a hatását. Mikor megfordulok álló farokkal Szilvi elsőként lágyan szokott kényeztetni. Nagyon ügyesen franciázik, nem csak a végét veszi be, hanem teljesen elnyeli a faszomat, pedig nem vagyok a legkisebb méret. A lassú és lágy kényeztetés után rendszerint keményebb, pornós szopásra is van lehetőség, ami valami fantasztikus szokott lenni. Imádom. Ezt tényleg tanítani kellene. Befejezésnél én általában a melleire szoktam elmenni.
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltek alapján. Nagyon korrekt. Én rendszerint az elején kiteszem a csokrot, amely a vendéglátás végéig ott is szokott maradni. Nem is szokott szó esni róla.
  • Összkép:

    A beszámolóm lehet túl rövid, viszont én személy szerint nem szeretem a túlságosan hosszúra engedett beszámolókat, és inkább a lényegre törekszem. Itt inkább egy átfogó képet szerettem volna vendéglátómról adni, nem tudnék egy adott programot leírni, mivel általában minden találkozásunk más egy kicsit. Van amikor az elején, van amikor a végén van a kényeztetés, van amikor az erotikusabb rész dominál, van amikor inkább a masszázzsal egybekötött beszélgetés a hangsúlyosabb.
    A lényeg az, hogy egy csodás Nőről beszélünk, aki intelligens, kedves, és hihetetlenül szexi. Nem igazán szoktam beszámolókat írni mostanában, viszont Szilvi megérdemli. Mindig maradandó élménnyel gazdagodom nála.
    Amit még fontos elmondani, szerintem ez a legfontosabb, hogy Szilvi nem mindig elérhető, mivel nem ez a fő foglalkozása, erre mint hobbira tekint, kikapcsolódásra. Ez érződik is rajta, nincs kimerültség, nincs unottság, nincs kiégés, mint sajnos sok hirdetőnél. Az ember tényleg úgy érzi, érezheti Szilvinél, hogy egy vidám csajjal van, akivel kikapcsolódhat, akivel jól érezheti magát. Rajta tényleg lehet érezni, hogy szereti ezt csinálni. Ez szerintem nagyon nagyon sokat hozzátesz az egészhez.
    Nem kérdés, hogy ajánlott hirdető-e, illetve számomra az sem kérdés, hogy ismét megfogom látogatni, ahogy eddig is tettem. Egyébként nem vagyok egy visszajáró típus, inkább az újdonság varázsát, a felfedezést szeretem, de ebből is látszik, hogy Szilvi különlegesen tehetséges. Igazából ezt így nem is nagyon lehet leírni, ezt inkább átélni érdemes.
Happy Massage