• Kitti és Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A múltkor, mikor felkerült Lili hirdetése, utána meg is látogattam. Olyan felejthetetlen volt az élmény, hogy már akkor tudtam ismétlés is lesz. Aztán mit ad Isten, felkerült a páros hirdetésük. Mivel mindkét lányt már ismerem, így adta magát az ötlet, hogy a négykezes masszázst is kipróbáljam velük.
    Lilit hívtam, aztán rákérdeztem, hogy volna-e kedve egy hármas randihoz. Csilingelő vidám hangján kuncogva mondott igent és lebeszéltük a következő hétre a randit.
    Előző nap még küldött egy sms-t, hogy várhat-e másnap, melyet megerősítettem.
  • Megközelítés:

    A megközelítés egyszerű, a parkolási lehetőség is remek a Fáy és Röppentyű utca környékén. GPS tudja a címet. A kocsiból hívtam Lilit, megadta a kódot és a lakásszámot, amit rosszul értettem, hála a vodafos remek szolgáltatásának.
  • Helyszín:

    Vicces volt, mert a telefonban félre értettem az ajtószámot, és mivel senki nem nyitott ajtót így felhívtam, akkor derült ki a félreértés. Még szerencse, hogy a rossz címen nem nyitott ajtót senki, mert lett volna csodálkozás mindkét részről. 🤣
    Újépítésű házban van a lakás, érdekes módon egyik ajtón sincs kukucskáló. Az előszobából balra van a tetthely és a fürdő is.
    A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, többféle tusfürdővel, száraz kádkilépővel. Műanyag poharak és szájvíz is rendelkezésre áll. A tervezők nem spóroltak a fénnyel, nagyon világos a fürdő.
    A szobaajtókon általam eddig még sehol sem látott teljes méretű masnik elhelyezve, mintha az ajtó egy nagy ajándék lenne. Nagyon barátságos és otthonos minden.
    A szobában egy hatalmas franciaágy a szoba közepén az ággyal szemben a falon tükör, mely igencsak jó szolgálatot tesz. 😁
    A sarokban kis fotel a ruháknak, kellemes hangulatvilágítás., minden adott egy jó randihoz, főleg ha ilyen vendéglátói vannak az embernek.
  • Lány külseje:

    Lili és Kitti is a képeknek megfelelő bájos teremtések. Kitti alacsonyabb, tőlem nem sokkal, mindössze 32 centi a különbség, elég sokféle tetkó díszíti feszes kis testét. Mellei alkatához illőek és foglalkozást igénylő nagy bimbói vannak. Popsija formás és kerek.
    Lili kb 20 centivel magasabb Kittinél, ő rajta egy két apró tetkó látható ízlésesen elhelyezve, roppant finom bőre van, mellei neki sem hatalmas szilikon gömbök, hanem az alkatához illő közepes méretűek. Imádom azt a húsos csókolni való száját mely a hibátlan fogait szegélyezi. Mindkét lány egy igazi energiabomba és titkon stand up comedy műsorokban léphetnek fel. Egyfolytában mosolyognak és olyan összhang van köztük, hogy elképzelem pasik nélkül is egész jól ellennének. 🤭
    Mindketten ugyanolyan fekete szatén fehérneműben voltak, Lili még egy szatén köntösben libegett előttem.
  • Erotikus masszázs:

    1.
    Mikor a megfelelő ajtónál kopogtam, akkor nyílt is az ajtó és ott állt előttem a két leányzó. Lili fülig érő mosollyal, Kittinek meg meglepetés volt, hogy én érkezem, mert bár ismerjük egymást több randi okán, nem tudta ki érkezik, így rajta a meglepettség izgalmát véltem felfedezni. Puszi-puszi, cipő le, irány a szoba, ahol kicsit zavarban voltam, mert nem vagyok gyakorlott sztripper, hogy úgy vetkőzzek miközben két lány engem figyel. 😃
    Kaptam egy türcsit és díszes kíséretet a fürdőig. Kedvesen megkérdezték, hogy hozzanak-e inni, míg zuhézom. Gyors és alapos higiéniai körök után tértem vissza a szobába, ahol már vártak rám. 😁

    3.
    Az első kényeztetést követően Kitti vetette fel, hogyha hasra fordulnék, akkor szívesen megmasszíroznak. Én nem ellenkeztem, hasra vágtam magam, a két lány meg két oldalt mellettem elhelyezkedve kenegettek be masszázskrémmel miközben jól eldumáltunk. Lili a hátam felső részét, míg Kitti a derék tájékon és a hátsóm simogatta. Nem tudom mikor röhögtem ennyit randi alatt. Igazán jó volt a hangulat, aztán attól tartva, hogy kifutunk az időből, rákérdeztem, hogy elegendőnek érzik-e a masszázst, mert akkor valami más elfoglaltságba is belekezdhetnénk. Természetesen ebben is partnerek voltak, de mielőtt komolyra fordult volna a helyzet, Kitti szorosan mellém feküdt, fejét a mellkasomra tette és úgy cirógatott balról, míg Lili a jobbomon elhelyezkedve simogatott miközben beszélgettünk. Majd a mellekről való diskurálás közben Kitti térdelve helyezkedett el mellettem a farkam magasságában és gondoltam, ha ő ott van, akkor Lilit kérem magamra 69-ben. Innentől léptünk a második kényeztetésre.
  • Levezetés:

    2.
    Miután becsuktam az ajtót, Lili balról mellém lépett az ágy mellett állva, Kitti pedig az ágyon térdelve jobbról közeledett, így szinte kiegyenlítődtek a magasságbeli különbségek. Elindultak a kezek felfedező simogatásokra, majd Lilivel kezdtem csókolózni, miközben a popsikat simogattam. Eszméletlen jó vele csókolózni, mintha erre született volna. Csókja odaadó, mély és teljes mértékben használja a nyelvét is. Majd Kittivel kezdtem csókolózni, míg Lili a nyakamat csókolgatta. Kitti csókja épp csak egy fokkal marad el Liliétől. Mivel nem akartam, hogy bármelyikük kevesebb odafigyelést kapjon, így felváltva csókolgattam őket, majd javasoltam, hogy egyenlítsük ki az öltözékbeli különbségeket, mivel rajtam csak egy türcsi volt, így kikapcsoltam a melltartókat, melyek csattjai egy kicsit nagyobb időráfirdítást igényeltek, mint amihez a rutin alapján szoktam, de megoldottam.
    Ezt követően már a keblek is kényeztetésben részesültek, majd újabb csókcsatát követően rákérdeztem, hogy van-e koreográfiájuk, mert akkor kényelembe helyezkedem és rájuk bízom magam. 😁
    Elhelyezkedtem az ágy közepén, Kitti a balomon, Lili a jobbomon helyezkedett el és elkezdtek csókolgatni, száj, nyak, mellbimbók, majd egyre lejjebb haladtak, miközben a kezeik is serényen simogattak délen, majd bemutatták francia tudásukat felváltva. Mindketten igyekeztek minél nagyobb részt eltűntetni a velem egykorúból, ez dícséretes. A legjobb rész az volt, mikor hosszasan egy ütemre mozogva kétoldalról az ajkukkal közrefogták a farkam és ügy szánkáztak rajta ajkaikkal fel-le. Hirtelen egy Mark Rockwell dupla lányos video főszereplőjének éreztem magam. Eszméletlen volt, amit a lányok műveltek, ahogy odaadóan felváltva kényeztettek, majd Lilinél maradt a staféta, ő kényeztetett, Kitti pedig segítőkészen fogta a copfját, hogy semmi se legyen útban, közben Kittivel csókolóztunk és a mellbimbómat izgatta nyelvvel néha, majd kapituláltam Lili forró ajkai közé, aki még hosszasan kényeztetett, mielőtt ajkai lágy öleléséből kiengedett volna. Az utódokat eltűntként tartják nyilván azóta is. Lili maximális gondoskodással megtörölgetett, majd beszélgettünk.

    4.
    Ugyancsak felváltva kezdtek kényeztetni, majd felvetettem, hogy levehetnék a bugyikat és megkérdeztem Lilit mit szólna, ha 69-ben helyezkedne el rajtam. Nem volt ellene kifogása, így fölém térdelt és elém tárult szép sima puncija, melyet szorgosan és érzékien nyelvelni kezdtem, miközben a farkam részesült nagyszerű ellátásban a két lány részéről. Természetesen nem csak a lányoknak van küldetéstudatuk, hanem nekem is, mert általában a randikon az egyik kitűzött cél mindig az adott partner csúcsra juttatása, így itt sem álltam meg addig, míg Lili egyre kéjesebb hangok kíséretében el nem élvezett. Ezt követően megkérdeztem Kittit volna-e kedve egy kis punci puszihoz, és már pattant is fölém, hogy neki is kedveskedhessek, miközben odalent egyre serényebben ügyködtek a farkamon. Sikerült Kittit is megfelelően kinyalnom, így az élvezése után én is megadtam magam és kifacsarták belőlem a jövő hetet is. Eszméletlen volt.
    Gondosan meg lettem törölgetve, majd az órára pillantva láttam, hogy van még 3 percem egy gyors zuhéra, így el is mentem, nem szerettem volna visszaélni a lányok bizalmával és idejével.
  • Elszámolás:

    A randi végén a felöltözést követően kérdeztem meg az ajándék mértékét, melyet külön-külön említettek meg.
  • Összkép:

    Kittit régebbről ismertem, így tudtam, hogy a vele való randi ismét kiemelkedő lesz, Lili személyében meg egy újabb kincset sikerült a múltkor felfedeznem, így adta magát a hármas randi, ami számomra fantasztikus volt, remélem a lányoknak is és ha majd lepereg az a bizonyos film a végén, akkor ez biztosan benne lesz. Innen feljebb már csak az lehetne, ha Natit is bevonnánk, de 3 lányra biztosan nem tudnék akkora figyelmet fordítani, mint amit megérdemelnek. De a kujon agyamban ott motoszkál az ötlet. 😜
Happy Massage