• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes! Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzésed. 😊 Örülök hogy újra jól éreztük magunkat egymással. 😊 Várlak vissza sok szeretettel. 🤗 PusziCsók💝

  • Egyeztetés:

    Régen jártam nála, kB 2 éve. Úgy döntöttem ismét felkeresem. Előző héten hívtam, megbeszéltük a randi napját, idejét. Rugalmas, kedves a telefonban, ez nem változott.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, parkolás könnyű, csendes, nyugodt hely, bár kisebb építkezések vannak, de igazán nem zavart.
  • Helyszín:

    Hangulatos kis panel lakás, ami igényesen van berendezés. A szobábában kényelmes franciaágy, hangulat fények, relaxációs zene. Tükrös szekrény, ami fokozza az élményt. Fürdő is tökéletesen rendben, tusfürdők széles választéka, még dezodorok is megtalálhatóak.
  • Lány külseje:

    2 év óta nem változott. Formás kis test, hosszú lábakkal, feszes cicikkel, fantasztikus popsival van megáldva drága Dominika. Mindezek mellett egy nagyon kedves, ami szintén nem változott.
  • Action:

    Megérkezése után anyagiak rendezés, majd gyorsan levetkőztem és egy alvázmosásra jelentkeztem, mivel már otthon tusoltam.
    Tusolóból megérkezés, hátat fordított nekem, célja hogy megsimogassam mindenhol. Nem is sokáig váratott magára, mikor a törölköző lekerülve rólam popsiját nyomta az ekkor már ágaskodó farkamhoz. Lassan lebontottam cickótartókat, amiket megsimogattam. Ezt követően az ágyra térdelt és lassan elkezdett kényeztetni. Nagyon jó érzés volt ahogy szopizott. Nem sokára felajánlotta punciját, ilyet pedig visszautasítani vétek. Bugyit lehúzva megkóstoltam kis punciját. Finom, könnyen nedvesesedő puncit nyalogatni nekem nagyon jó esik. Imádom így a lányokat kényeztetni. Hol csiklóját nyaltam, hol a hüvelyébe dugtam nyelvemet. Lassan felajánlotta az egyesülés örömét, misszibe kezdtük. Lábait megemelve döngettem a kapukat. Hamarosan egy hatalmasat élveztem a gumiba. Tisztálkodás, majd dumcsi vette kezdetét. Megbeszéltük hogy régen találkoztunk, és hogy emlékszik-e még rám.
    Pár perc pihi után simogatni kezdtem, éreztem vmi megindult benne. Ő sem volt tétlen, farkammal kezdett játszani. Kértem forduljunk 69ben,ami készségesen meg is tett. Így kényeztetük egymást, mikor éreztem, ide már a gumi kell. A régi szép emlékek miatt, kértem lovagoljon meg. Igazi zsönglőr, a pacizás után kutyába fordultunk. Közben moziztam. Igaza lett Dominikának, kutyában kellett volna kezdeni a 2.kört,mert lekonyultam. Gumi le és francia kényeztetés mellett, néha a kezét is használva röpített megint a mennyekben.
  • Elszámolás:

    Korrekt árak, nem emelt, aminek nagyon örültem. Mindezek mellett egy kellemes benyomás, kedvesség ami Dominikát jellemzi.
  • Összkép:

    Nekem megérte, kár hogy őt nem tudtam a mennyekben repíteni. Visszatérek!
Happy Massage