• Natasa35

  • Beküldte:
  • Natasa35 reagálása

    Drága Bourges!
    Örülök a megismerkedésünknek,köszönöm a dicsérő szavaid,az élményt,amit közösen nyújtottunk egymásnak:)
    Remélem a következő találkozásunknál "kalandunk" folytatódik:))
    Csók Natasa;)

  • Egyeztetés:

    A találkozásunkat megelőzően az utóbbi hetek során mi már két alkalommal is beszélgettünk egymással. Ugyanis túlontúl óvatos voltam vele kapcsolatban, hiszen utoljára tavaly Augusztusban írtak erről a különleges gyönyörűségről és éltem a gyanúperrel, hogy esetleg mégis csak van valami a háttérben, amit a kedves makktársak, ezért vagy amazért, de elhallgattak, nem írták meg és én majd mosolyogva belesétálok valami féle csapda helyzetbe, ahonnan aztán már nincs visszaút. Voltak már ugyanis nekem mellé nyúlásaim az utóbbi egy év során a ,,hatalmas rutinom” ellenére, amikor is csak pislogva, abszolút kezdőnek éreztem magam és bégetve, pali madárként sodródtam az árral.

    Utólag persze már én is mosolygok magamon, mert Nati esetében csupán csak a jól ismert ,, punci irigység” ősrégi definíciójára ismerhetünk rá! Hiszen Ő egy kívül belül tökéletes vendéglátó típus, akit telibe talált ez az örömszerző tevékenység! Róla bizony a ,,kedves kollégáim” sumák módon, eddig nem sokat regéltek, csak csurgatták az információkat, mert kúlönben,.akkor majd nekik hosszabb ideig kell várni a szabad időpontjaira!! Ejnye-bejnye uraim! Kéretik némi szolidaritást tanúsítani, mert széles ugyan a kínálati piac, de az ilyen csiszolatlan gyémántokra azért csak ritkán és némi segítséggel lelhetünk ám rá! Két nappal a randink előtt hívtam másodszor, már el voltam nála mentve és lazán, kedélyesen, a lényegre törően, eldiskuráltunk egymással.
  • Megközelítés:

    A Petőfi híd budai hídfőjénél, az Egyetem mögötti, viszonylag csendes, tiszta utcák egyikében van a búvóhelye. Különböző színű tömeg járművek szelik át ezt a környéket. A parkolás ugyan fizetős, de ezért itt legalább találni üres helyeket.
  • Helyszín:

    Egy jó állapotú, több emeletes, liftes, téglából épült társasházban van a rendelő. Sem oda sem pedig visszafelé senkivel nem találkoztam ebben a tiszta, csendes épületben. Az utcai kapuból felhívtam és a világos instrukciók alapján megkaptam a szükséges tájékoztatást. Halkan kopogtattam és már tárult is ki csodák kapuja. Egy szépen rendben tartott, ízlésesen berendezett lakásban lett kialakítva ez a kétszemélyes rendelő. Nati szobája balra található, ahol most nem masszázspadon, hanem a kérésemnek megfelelően egy nagyméretű, vastag, lepedővel letakart matracon zajlottak az események. A jobb oldalon lévő bőrkanapéra tettem le a ruháimat, de a végén például ide ültünk le, már felöltözve diskurálni. Több féle színű használati tárgy, kisebb bútorok, kiegészítők teszik még hangulatosabbá ezt a helységet. A fényeket is ügyesen bánt a drága, amikor kellemes félhomályt varázsolt nekünk a szobánkba. Az elegáns, frissen felújított fürdőszoba pedig maga a tökély, ahol minden szükséges tisztálkodási kellék fellelhető! 2 db száraz, illatos, nedvszívó törülközőt kaptam és egy hideg, nagy pohár bubis vizet is a randink végén.
  • Lány külseje:

    Szóval a képei fedik a valóságot, az arckitakarástól pedig senkinek nem kell tartania. Annyira nem, hogy ha esetleg mégis látszanának azok a gyönyörű szép, sliccnyitogató kék szemei, akkor bizony a Petőfi hídig állna a hozzá várakozók hosszú sora! Alacsony, sportos alkatú, kissebb keblű, rövid festett szőke hajú, szép arcú, fehér fogú, kacér tekintetű, erős vállú, feszes bőrű, beton kemény formás popsis, izmos lábú hölgy a házigazdám. Aki szemmel láthatóan sokat edz, oda figyel magára és végtelen kedvességgel, figyelemmel gondoskodik rólunk. Egy nagyobb rajzot láttam csak a testén és nem éreztem rajta, hogy esetleg dohányos lenne. Okos, intelligens, igen csak talpra esett, rendkívül kommunikatív teremtés, aki nem mellesleg még tökéletes beszélgető illetve hallgatótárs is egy személyben. Bőre szolizott, az ágyéka pedig frissen borotvált, szépen gondozott. Natasánál a csók bizony nagyon opcionális és elmondása alapján csak kevesekkel tesz kivételt.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel ez úttal, az én elfoglaltságom miatt, csak 12.00 órára tudtam hozzá érkezni, aznap elmaradt az első vendéges, számomra mindig fontos, élmény. Viszont a vendéglátóm kedvessége olyan őszinte és meleg volt, mintha mi már régóta ismernénk egymást. Egy nem egymás mellett lévő, két szobás, takaros lakásba léptem, ahol Nati az ajtó mögé húzódott be addig, amíg azt be nem csuktuk. Egy pozitív energiákkal abszolút módon túltöltött, energiabomba ragyogott ott előttem! Az egyik képén is látható, két részes tanga szettben fogadott, széttárt karokkal és fülig érő, őszinte mosollyal. Kicsit ugyan a kiírtnál magasabb volt, de ez csak a tűsarkú cipellője okán volt így. A cipőm levétele után, a bal oldali, nagyon gondosan és figyelmesen előkészített szobába vezetett be.

    Amikor törölközővel a vállamon visszatértem a fürdőből, lehajoltam hozzá és azonnal egymásnak estünk, miközben megbeszéltük, hogy a masszázst most a végére hagyjuk. Őszinte nyelves csókok voltak ezek, melyek az ottlétem alatt egyre csak hevesebbek lettek. Minél előbb szerettem volna azt az izmos testét, kemény popsiját a kezeim között érezni.

    Az utolsó negyed órában hasra fordultam, átadtam neki a terepet. Szag nélküli, kellemes olajos érintéseit most már szívesebben fogadtam. Nekem szakszerűnek tűntek a határozott, közepesen erős mozdulatai, amikor a bokáktól kiindulva haladt felfelé. Kértem tőle, hogy a vállaimra, nyakamra fordítson most nagyobb figyelmet, amit ő becsülettel meg is tett, de ezúttal többre már nem maradt időnk.
  • Levezetés:

    Hamar lefejtettem róla a fogadó kis ruhácskáját és a magasság különbség okán ledőltünk, hogy ott kényeztessük tovább egymást. Nekem a csókjai, érintései, ölelései őszintének tűntek. Hamar kiderült számomra az is, hogy az alkalmi masszőzöm bizony nagyon kedveli, a változatos formájú, testi érzéki kontaktusokat, persze csak a lehetőségeken belül! Már csak azért is mert bixes hajlamú a drágám, amit a Bella nevű kolleginával elég gyakran elő is adnak mostanában! És eddig például ezt a nem túl régi infót is jótékony homály fedte!!

    Elsőnek én kezdtem el felfedezni az egyre forróbb testét. Mire az öléhez értem már alaposan benedvesedett a nőiessége és alig várta az is a kényeztetést. Kedveli egyébként az ujjazást is a csikló kényeztetéssel együtt. Én csak lassan lendültem bele az orális élveztetésekbe, de tevékenységemet viszonylag hamar egyre hevesebb sóhajok, zihálások majd egy nem túl hangos orgazmus követte.

    Kis pihi és érzéki érintések következtek majd Nati vette kezébe a dákómat. Hát nem semmi ez a lány, ahhoz képest, hogy csak kevesebb mint egy éve űzi ezt a tevékenységet. Korábban nagyszerű és türelmes partnerei lehettek, akik egy erotikus atomtöltetett gyúrtak ebbe a csodás testbe. Én már hanyatt fekszem amikor a későbbi végzetem, egy nagyon pornós cumizást produkál nekem. Nyálcsorgatós, köpködős, mélytorkos francia volt ez a javából, kaján szemkontaktus mellett. Viszont résen voltam, mert így bizony hamar végem lenne és egy kicsit megcifráztam a programot.

    Először egy álló 69 elemet javasoltam neki, amit eddig még senkivel nem csinált. A részletekre most nem térnék ki, de Natitól biztosan kaptok majd infókat a kivitelezéssel kapcsolatosanJ) Majd újra a matracon folytattuk.

    Jobbra a fejem melletti polcon egy ,,porosodó vibrátort” vettem észre. Ő felnevetett, amikor meglátta azt a kezemben és mosolyogva bólintott, miközben koppanásig elnyelt, hogy használjam csak bátran. Benyálazta a végét és én lassan körözve megdugtam vele a nedves nuniját. Először csak óvatosan tolta rá magát a játékszerre, annak ellenére, hogy jól ismerik ám egymást, utána pedig már én diktáltam vele a tempót, miközben Nati ettől egyre vadabbul esett a farkamnak. Nyílván nem csak ezt az egy figurát alkalmaztuk, de a többi lehetőséget majd mindenki találja ki magának, ha akarja, mert ez az erotikus dinamit imádja a változatos kényeztetési ötleteket!! Nekem úgy lett végem, hogy a tükör előtt négykézláb térdeplő házigazdám elé térdepeltem, miközben ő kéz nélkül cumizott nekem és a jobb kezében lévő vibrivel, hátulról egyre hevesebben dugta magát. Ebben a szabadon választott formációban sikerült nekem a masszőzömet torkon lőnöm, aki ennek hatására még hevesebben tolta be magának a házi kedvencét! No ez a rész talán egy kicsit pornósabbra sikeredett. Hagyott lenyugodni és csak ezt követően vált meg a csemetéimtől, majd utána engem is letisztogatott! Igaz akkor én már feküdtem, mert reszkettek a lábaim ettől a szuper, fenőt filmes élvezettől! Mellém bújt, átkarolt és újabb érzéki csókokat váltottunk.

    Közben persze morogtam, hogy én még csak most fedeztem fel ezt a természeti kincset magamnak. Ja és hozzá eddig többnyire csak visszajárók mentek ám, ami a fentebb leírtak ismeretében szerintem teljesen adekvátnak tűnik!
  • Elszámolás:

    A másfél órás, szívbetegeknek nagyon Nem ajánlott kezelésemért, * rózsaszálat hagytam hátra + az extrákat. Nekem ez így most nagyon is megérte!
  • Összkép:

    Véleményem szerint Natasa Magyarország Erotikus Mount Everese, akit eddig csak a magánéletében sikerült néhányaknak meghódítani. Mi pedig a lelkes sokaság, látogassunk el hozzá minél többször és kapaszkodjuk csak egyre feljebb, a csábító, hívogató bércein…:))
Happy Massage