• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedvesem! Örültem neked ismét! Nagyon jól sikerült randi lett, köszönöm, hogy megirtad! Várlak vissza minél hamarabb! Puszillak

  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk ismét és egyszerű volt mint mindig. A megbeszélt időben pontosan várt rám.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem mint általában, gyorsan ott lehet lenni. Ferenciek terétől pár perc séta könnyű odatalálni. Kocsival kicsit nehezebb mert behajtási engedélyes az utca de elég sok parkoló ház van a környéken. Nem kell a ház előtt várni, ahogy oda értem hívtam és már mehettem is fel hozzá.
  • Helyszín:

    A lakás régi bérház de teljesen diszkrét, nem találkoztam idáig senkivel mikor meglátogattam. A fürdőszoba teljesen rendben van, minden van ami szem szájnak ingere. Rengeteg tusfürdő, tiszta törölközők, szájvíz választék. Hatalmas szoba hatalmas francia ággyal a tetthelynek igényesen berendezve. Tisztaság mint minden alkalommal.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő és minden tetszik rajta külsőleg és belsőleg is. Lenge kis köntösben várt és szexi fehérnemű alatta. Jó benyomást kelt mindig bennem.
  • Action:

    Megérkezésem után puszi puszi és be a tetthelyre. Ott kis beszélgetés, közben vetkőzés és készülődés tusolni. Tusolás letudva és irány a szoba ami egy előszobából nyílik. Bent a szobában heves csókcsata közepette megszabadult a köntöstől és a fehérneműtől. Lassan az ágy felé araszoltunk közben csók és simogatások. Mindig jól esik Evelynhez menni mert olyan mintha haza mennék. Lassan az ágyon kötöttünk ki és élveztem a teste nyújtotta simulását. Simogattuk egymást közben kicsit még beszélgettünk és lassan a lényegre tértünk. Könnyű kézimunkával kezdett amíg elég kemény nem lett és jött a várva várt kényeztetés. Rendesen bekapta a szerszámom és közben kellemes nyelvjátékkal koronázta meg a kényeztetést. Utána 69 pózba helyezkedtünk és kellemesen el kezdtem kényeztetni gyönyörű punciját. Heves nyalas és cumi következett amit jól felturbóztam a popsija nyalásával is mert tudom hogy szereti.Amikor már kellően nedves mindenki jött a gumi a haverra és a kezdődőtt a lovagló oktatas. Imádom amikor bele csücsül a jó forró nedves szűk puncijával. Istenien lovagol amit szeretek mert imádom a lovagló pózt. Utána pózt váltottunk, lábát teljesen feltoltam ameddig csak tudtam és jött a behatolás. Nagyon intenzív dugásba torkollott ami hatalmas élvezést vont maga után. Persze közben csókok és jól magára húzott ami még jobban fokozta az élvezetet. Amikor kész voltam pihiztem egy kicsit és volt még idő egy kellemes masszázsra. Az idő véges volt így jött a tusolás és a kellemes búcsú. Csók és irány a végtelen és tovább :)
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe mert így is maximálisan jól érzem magam mindig. Mindig aranyos és korrekt, nagyon jó vendéglátó.
  • Összkép:

    Jó érzésekkel távoztam ismét, szeretek Evelynnél lenni mert istenien telik vele az idő. Mindig minden megmarad bennem mert azt a kellemes órát nehéz elfelejteni. Kellemes idő egy kellemes partnerrel. Puszillak
Happy Massage