• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Miután szemeztem régóta a hirdetésevel rairtam vtr-n , az általam megadott időpontot elfogadta és pusztán a formasag kedveert felhívtam cuki hangja van a teloban is , ott is lefixaltuk a randit😊
  • Megközelítés:

    GPS alapján mentem. ház elé visz pontosan, rengeteg ingyenes parkolóhely 😆BKV troli arra jár több is , az őrs vezér is csak egy kopesnyire .
  • Helyszín:

    Régebbi építésű alacsony emeletes panelben van a rendelő , alacsony emeleten. Nagyon kis helyes lakás , finom illatok már amennyit éreztem az allergiám miatt😃 a babaszoba nincs más szó rá cuki 🤗 a kis plussokkel ,nagy franciaágy kényelmes , fürdőszoba zuhanykabinnal felszerelt szokásos tusfürdő meg szajviz meg ilyesmi . Szóval kulturált kis lak , nem egy szalonfeeling hanem tényleg kis otthonos .
  • Lány külseje:

    A képeknek abszolút megfelel, ami nem látszik , nem tapintható a képen, az kellemes kemény feszes popsi , és a kellemesen telt mellei , puncika csupaszra vágva , az is nagyon kis szexi, nagyon nagyon jó alakú csajszika. Olyan ránéz az ember és elképzeli hogy milyen jó lehet vele szexelni 😃kerekded arcformaju sztem kicsit oroszos szomszedlanyos arcocska ,most szőkén ,nekem bejött mert hasonlít valakire nekem .
  • Action:

    Szóval megérkeztem telón jeleztem hogy it vagyok. Megkaptam a kapukodot és mentem fel a lakba. Ajto mögé bújva várt 😃puszi puszi lepakoltam közben leellenoriztem a popsit 😃nyami 😀oltozes közben kis smalltalk majd fürdőszoba ahol a kötelező körök letudasa után mentem vissza a szoba . Tia anyaszült meztelenül várt állva, bomba alak , most is ha eszembe jut már csinálnák mindenféle rosszaságot 😆állva kis Simi Simi csokocskak , nagyon illatos a kisasszony nyakra puszi popsi Simi puncika teljesen simára borotvált .szóval mondtam hogy szeretném kínyalni mert már nem bírok magammal , tengeri csillag pozba helyezkedett 😃ohhh a puncika imádom . Szóval nyaltam a kis puncikajat , közben simogattam a melleit bimboizgatas is bejatszott ,.meg a csiklóját stimulaltam kézzel nyelvvel. Combjait a fejemre szorította párszor tehát lehet hogy jó volt neki is😀ezután kertem hogy kicsit kenyeztessen o engem. Istenien csinálja kezét alig használja de ez a nyelvforgatas a makkomon valami isteni volt
    Kértem hogy legyen 69 mert megint a számba akartam helyezni a puncit és közben nyomoszoltem a remekbe szabott popojat 😀miután éreztem hogy nemsokara végem lenne , mondtam hogy gumizas ideje lenne. Nagyon ügyesen felgumizott lassan ereszkedett belém fentről lovagló pózban. Kellemes lassan kezdtük , és nem bírtam.magammal elkezdtem vehemensebben oregurasan alulról támasztva a popsijat pumpálni. Itt is voltak visszajelzések . Majd ezután kértem hogy legyen kutyus , az a poppo Úristen 😁 imádom nézni ahogy kibe jár a punciban a peniszem és közben rezeg a poppo 😀ezután meg volt egy kis misszió, utána labait a nyakamba raktam és úgy szexeltunk, közben massziroztam a csiklóját.Ereztem hogy közel a vég kihúztam gumi le, majd kérdeztem hogy szájjal kivegezne és így is lett végem. Kiment a fürdőbe leusztatta a gyerekeket.utana meg visszajött kicsit beszélgettünk és arra figyeltem hogy eldumaltam az idő végét.
  • Elszámolás:

    Minden vállal ami az adatlapon van. Az elején adtam oda kis ajándékkal együtt . Nem kérte és végig ott volt ahová raktam.
  • Összkép:

    Maximálisan elégedett vagyok ismét egy jó csaj ismerhettem meg akivel jó a szex . Brutál csinos nem véletlen a perfekt alak jelző . Kedves is és jó a humora 😁nekem bejött ,úgyhogy még megyek hozzá pár dolog kimaradt amit pótolni kell.
Happy Massage