• Laura

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Úgy gondolom saját maga kezeli a telefonját, mert elsőre nem vette fel, majd néhány próbálkozás után hagytam. Viszont nemsokára kaptam egy diszkrét üzenetet és így már tudunk beszélni. Lényegében üzenetben mindent megbeszéltünk és küldtem egy vtr-t is. Sima ügy, kedves és közvetlen.
  • Megközelítés:

    Könnyű odatalálni, frekventált bkv központ, de én kocsival mentem. Hely szerintem mindig van, viszont ha jól emlékszem fizetős.
  • Helyszín:

    Egy panelház emeletén van, de a lakás tiszta és szépen berendezett. Kényelmes nagy ágy, zuhanyzás kádban. Nem egy wellness központ, de nem tudnék semmibe belekötni. A lehetőségekből Laura kihozta a maximumot.
  • Lány külseje:

    A képeken határozottan ő van, kicsit talán fogyott és előben vékonyabbnqk tűnt. Mivel én eleve a vékony lányokat szeretem, ezért ez semmiképp nem zavart. Egy finom bőrű, fiatal, illatos teremtés. Széles csípő, karcsú derék, szép természetes cici. Vékony, de mégis kerek és formás, ahol kell. Szép arc, vonzó ajkak, kellemes könnyed személyiség, a korkülönbség ellenére nagyon jól elvoltunk. Okos, vannak tervei és afféle barátnős módon próbál a kedvedre tenni. Nekem legalábbis mindenképp sikerült. Szép csupasz punci, cuki kis szeméremajkakkal.
  • Action:

    Egy apró köntösben fogadott és bekisért a hálóba. Gyorsan rendeztem az anyagiakat és miután levetkőztem útba igazított a fürdőszobába.
    Mire visszaértem, már meztelenül hevert az ágyon. Gyorsan mellé feküdtem és szemügyre vettem gyönyörű fiatal testét. Kicsit közeledtünk egymáshoz és a kezeim felfedező útra indultak. Gyengéden végig simítottam a melleit, popsiját, lábait. Közben ezt ő is viszonozta és az ajkaink is mintegy véletlen egymásra találtak. Finoman gyengéden csókol, első alkalomhoz képest is nagyon finom a csókja. Így henteregtünk kábé öt percig, majd lejjebb csúszva rátalált a meredező farkamra. Finoman csússzsnt a szájába, én pedig hanyatt fekve figyeltem a kényeztetést. Tényleg amolyan barátnősen csinálja és nagyon jó figyelni közben a kis tüneményt. Egy idő után kértem, cseréljünk helyet, hogy én is meg tudjam kóstolni. Aranyos kis ápolt puncija van, tiszta és illatos. Elkezdtem őt finoman nyalni, amit ő is szívesen fogadott.
    Én az ilyen "így- úgy reagál" és "így meg úgy nedvesedik" teóriákban nem hiszek, inkább abban hiszek, hogy akit én jól nyalok, eddig még senkinél nem volt okom teóriát gyártani.
    Szóval ő is készen állt már, hogy betegyük a farkam. Kértem, hogy először legyen ő felül, mert így tudok leginkább élvezni a látványt. Ő készségesen bele is ült és jó ütemben lovagolt rajtam, miközben én amennyire tudtam figyelni, újra felfedezhettem a testét. Majd helyet cseréltünk, ő a hátára feküdt, én pedig szemből vezettem be a szűk kis lukába a farkam. Közben a testét csókolgatva, egyre mélyebben Laurában lett végem. Hatalmasat élveztem, majd mellé feküdtem. A fennmaradó idő kitöltésére kaptam még egy kellemes masszázst és közben elcsevegtünk az élet dolgairól.
  • Elszámolás:

    Teljesen elégedetten távoztam és teljesen megérte nekem a találka. Nem vettem igénybe extrákat, nem is tudom van e, mert az árban minden benne volt, amiért jöttem.
  • Összkép:

    Nagyon jó kis órát töltöttünk együtt és gyanítom nem is utoljára. Jól éreztem magam és ez másnapi emlékeimben csak még tovább erősödött. Laura egy kellemes társaság és ha könnyed és természetes vagy vele, akkor valószínűleg ugyanezt kapod vissza. Szép teste van és a lelke sincs még kiégve, ezért kéretik vigyázni rá.
Happy Massage