• Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés telefonon történt. Szerencsére könnyen el tudtam érni. Korábban már egyeztettem Ramónával egy időpontot egy jövőbeni hosszabb találkára. Úgy alakult a hetem, hogy sikerült korábban végeznem a munkában egy pénteki napon, így kihasználtam az alkalmat egy ismerkedős első randevúra.
  • Megközelítés:

    Én gépkocsival közelítettem meg a helyszínt. Könnyen odataláltam, csak egy útjavítás miatt csak kicsit messzebb tudtam leparkolni.
  • Helyszín:

    A kétszobás lakás nagyon szép és igényes volt, tökéletesen tiszta. A fürdőszoba minden földi jóval felszerelt, voltak tusfürdők, samponok, szájvíz, stb. Ramónától kaptam tiszta törülközőt, ami szállodai minőségben volt tiszta. Én vittem magammal egy fürdőköpenyt is, de csak azért, mert azt is ki akartam próbálni :) Az egész lakásban félhomály volt. A hálószobában hatalmas, kényelmes ágy fogadott tiszta lepedővel, rajta egy hatalmas leterített törülközővel.
  • Lány külseje:

    Ramóna elkülseje elragadóan gyönyörű. Igazán szép arcú, életvidám, mosolygós teremtés. A hosszú haja egyszerűen mesés, imádtam beletúrni. A képek valódiak, csak picit régebbiek lehetnek. 2 kisebb tetoválást fedeztem fel, ami a képeken nem volt rajta.
  • Action:

    Első alkalommal látogattam meg Ramónát, egy órás randevút beszéltünk meg. Én hosszabbat szerettem volna, de utánam még volt programja, így maradtunk az 1 órában. Amikor a címhez értem, felhívtam őt. A bejutáshoz végignavigált telefonon, egyszerű volt. Már épp kopogtam volna, amikor ajtót nyitott nekem. Csodás látvány tárult elém egy igazi ízig-vérig bombanő személyében. Fekete színű, nagyon szexi fehérneműben (vagy feketeneműben?) fogadott harisnyában. Bemutatkoztunk egymásnak, kezet csókoltam neki, majd átadtam egy kis ajándékot, amit vittem neki (egy kis doboz macaron, 2 szelet brownie, és egy borítékban a szolgáltatás ellenértéke volt benne). Rami nagyon örült az ajándéknak, az egyik browniera rá is repült. Leültünk az asztalhoz, kicsit beszélgettünk, megkínált egy kis ásványvízzel, amit el is fogadtam. Nagyon kellemes a társasága, beszédes lány, hamar oldódott a hangulat. Beszélgetés közben feltette a kezét az asztalra, hogy megfoghassam. A beszélgetés után kaptam egy törülközőt hogy letusolhassak. Hamar végeztem, mert tusoltam mielőtt elindultam otthonról. Ezután kijöttem a fürdőköpenyemben majd a hálószoba felé vettük az irányt. Leültünk az ágyra, közben mindenféléről beszélgettünk. Rami megkérdezte, hogy csókolózzunk-e, amire nyilván igent mondtam. Nagyon finoman csókolóztunk és cirógattuk egymást. Nincsenek rá szavak, hogy mennyire finom, édes csókokban volt részem. Egyszerűen mesés volt. Ölelkeztünk, nagyon sokat csókolóztunk, ami igencsak felcsigázott. Közben levettem a köntöst és róla is lekerült a melltartója és a bugyija. Raminak nagyon tetszett a parfümöm illata, többször is megdícsérte. Megkérdeztem tőle, hogy szereti-e, ha kényeztetik, amire azt felelte, hogy igen. Mindketten szeretünk adni és kapni is. Kértem, hogy forduljon hasra, hogy megmasszírozhassam, ami szemmel láthatóan jólesett neki. Ezután simogattuk, öleltük és csókoltuk egymást. Többször egymás hajába túrtunk, nagyon érzéki élmény volt. Ezután rövid ideig a nyelvemmel kényeztettem a klitoriszát. Ezután lefeküdtem, Rami pedig fölöttem cirógatott az egész testével. A nyelvével is kényeztetett, szuper volt. Az egész randi alatt végig beszélgettünk, Rami nagyon beszédes és érdeklődő volt, ami nagyon sokat tett az élményhez. Végül el is szaladt az idő, talán még túl is húztam egy kicsit. Számomra ez egy tökéletes első randevú volt, meseszerű volt az egész. Nem gondoltam, hogy ilyen felejthetetlen élményben lesz részem.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor az ajándékokkal együtt adtam át egy borítékban. Szeretek előre fizetni, mert ha túl jól elvagyunk egymással, akkor hajlamos vagyok elfelejteni. Én a töredékét sem használtam ki azoknak a lehetőségeknek, amik az adatlapon fel vannak tűntetve, és extra igényeim sem voltak, így ezekről nem tudok nyilatkozni.
  • Összkép:

    Összességében a legjobb ilyen jellegű élmény volt, amit valaha átéltem. Feltöltődtem, rám fértek ezek a női energiák :)
Happy Massage