• Lexi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lexi reagálása

    Szia Kedves! Köszönöm szépen, hogy időt szántál a beszámoló megírására!

    Első körben az a kérdés fogalmazódik meg bennem ,hogy miért is maradtál! Az ajtón beléptél ,majd köszöntél és örömmel, jo kedvvel maradtál!
    Amit fontos közölnöm, hogy nem vagyok enyhe alárendelt domina és nem szeretem az ilyen irányt! Mi ketten nem tudtunk egymásra hangolódni!
    Nagyon sok kedves Vendégem van ,elegáns kommunikációval és megfelelő női nem iránti tisztelettel! Enyhe túlzásnak érzem ezt a beszit, de meg kell jegyeznem,hogy egy sportsérülés miatt ki kellett hagynom 6 hét edzést, melyet újra kezdtem 5 napja. Így lehet,hogy volt némi változás most,ami majd ezután napok alatt lemegy! Elég rosszul esik a beszid, ám kíméletesebb,mint a személyes kommunikációd volt irányomba. Kívánok neked nagyon szép napot

  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam, egyből válaszolt és már mehettem is. Korrekt tájékoztatást kaptam kedves hangon.
  • Megközelítés:

    Szokásos Kondorosi/Fehérvári sarok. Parkolni nehézkes, de a rutinos harcosok feltalálják magukat a közeli ingyenes parkolók felfedezésében.
  • Helyszín:

    Tiszta kis lakás, praktikus kis helyekkel. Belépve előszoba, cipő le, majd az egyik kisszoba. Műsor alatt hallható, hogy más is van a lakásban, ellenben a logisztika flottul ment.
    Füri tiszta: van, ami kell.
  • Lány külseje:

    Hááát, a képek alapján mást vártam. Hivható brazil popsinak, de ez a mi falunkban már +++size modell, főleg deréktól lefelé. A képekhez képest élőben +20kg minimum. Arcra aranyos, csilingelő hang, évben kb 20-as évek második fele. sötét, összefogott hosszú haj, jópár tetkó, elmondása szerint többet is tervez.
    Ekkora lánnyal nem voltam még…
  • Action:

    Belépve azért hümmentettem egyet, de éhes voltam maradtam, viszont felmérve a “kihivást” inkább a franciás programot preferáltam, azt is inkább úgy, hogy nyaktól felfelé legyen meg az optika.
    NF, nna, abban nem volt hiba, kitartóan dolgozott mind a két körben.
    Pénzt előre kérte. Az első kör után módositani szerettem volna a tervezett órán(elmúlt a kezdeti varázs…), elmondása szerint azt nem lehet, pénzt vissza nem ad a cég(hozzáállás —).
    Hát akkor maradok!, és igy is lett. Második kör is NFVSZ, profin előadva, nem volt rá panasz.
    Kölcsönössel próbálkoztam kevés sikerrel, végén hagytam inkább sodródni magam.
  • Elszámolás:

    * az óra + * rózsa az extra(nfvsz), két kiváló franciáért ez határeset. Sajnos többre nem volt ihletem… Nekem inkább deficit, de ha valaki birja a nehezebb terepet, akkor ki tudja hozni plusszra.
  • Összkép:

    Szimpi lány, arcra kedves és csinos. Nekem bőven plussz-size igy felejtős. A “karcsúbb” már-már kamuképek(lehet ő van rajta, de messze nem a mostani alkattal) és a nem túl rugalmas hozzáállás miatt inkább minusz.
  • Webi megjegyzése:

    Ellenőriztük, mérlegeltünk. A megadott súly adat nem volt megfelelő, ezt javítottuk. Egyébként a képeknek nagyjából megfelelő a hirdető. A képektől nem, az adatopktól volt szignifikáns eltérés, ezért a +20kg a külsőnél értelmezhetetlen. Látszik a képeken az alkata, aghogy ezt már sokan meg is írták... (én ránázésre a magasság és a képek ismeretében 1 kg eltéréssel tippeltem a súlyt, tehát a képek reálisak mint kiderült admin mérlegeése után) A beszi azért megy ki, mert a megadott adat tényleg nem valós volt, ha valós lett volna visszadobjuk, mert a képeken látható alkatú nő fogad, nem a képekhez, hanem az adatokhoz képest volt eltérés.
Happy Massage