• Giulia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap beszéltünk , hangjából lejött ,hogy egy kimondottan intelligens és kifinomult nő . Orgánuma maga az erotika , ráadásul igen kedves és humoros .
  • Megközelítés:

    Nagyon könnyű , pakolás jó .
  • Helyszín:

    Szépen és igen stílusosan berendezett lakban fogad , mindent a harmónia és rend ural . Bármelyik belsőépítészeti szaklapban megállná a helyét !
  • Lány külseje:

    Bár a képek teljesen magukért beszélnek , hozzá kell tennünk a lány arcának szépségét amit csak élőben lehet megtudni ! Szemei magával ragadóak , mosolya tüneményes . Bőre finom és ápolt .
  • Action:

    A nappaliban kezdtünk egy kis ismerkedős beszélgetéssel , közben frissítővel kínált , majd átültünk a kanapéra, lábai az ölembe, finom érintések és simogatások, majd megmutatta, hogy kell kikapcsolni a harisnya tartót, mivel én annyira nem vagyok oda érte , meztelenül szeretem a lábakat. Utána egy gyors zuhany, mikor visszatértem tovább folytattam eme csodás ajándék kicsomagolását, levettem a fűző szerű melltartót, majd a bugyit . Újra rá kellet jönnöm , hogy isten vagy az evolúció , csodákat képes alkotni , majd lefektettem az ágyra, és szokásomhoz híven elég hamar megtaláltam a csodás punciját, igazán szép és szabályos szeméremajkakat találkoztam . Sajnos az ujjazás nem megengedett, de nem is igazán volt rá szükség , mert , ha mondhatom így is gyors egymásutánban kétszer is élvezhette a szám a finom rándulásait, gyönyörét.Majd én váltam a kényeztetés tárgyává , helycsere történt, gyönyörű látvány volt ahogy a szájába fogadott, majd mikor aranyosan dicsérte a vastagságát, akkor kértem, hogy akkor üljön bele. Extra jó védőfelszerelést kaptam, szinte nem is éreztem, hogy van , csak amikor már a szűk punci ereszkedett rám , kértem , hogy csak lassan ! Majd a hirtelen izgalmi színt helyreállása után kezdtem csak gyorsítani a tempón. Meglepetésemre és nagy örömömre, leszállt rólam és háttal ült rám, hogy kiélvezhesse a farkam adta lehetőségeket, így saját testét ismerve, úgy ficánkolt rajtam, hogy többször is elélvezzen. Utána elölről hatoltam be, akkor finoman szeretkeztünk, így is jutottunk el a fegyverletételig . Utána még vagy fél órát beszélgettünk amit szintén nagyon élveztem , remek társaságnak bizonyult .
  • Elszámolás:

    Telefonos beszélgetésünk alatt ez is téma volt , tehát nem nagyon kellett ezzel variálnom beszélgetés alatt diszkréten az asztalra helyeztem a borítékot.
  • Összkép:

    Minden szinten tökéletesen éreztem magam , remélem számára is kellemes időt tölthettük .
Happy Massage