• Anett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hírdetését egy másik oldalon láttam meg. A XI. kerület egy kényelmes hely nekem, és rendszeresen nézegetem az ott hirdetőket. Mikor megláttam a hírdetését tudtam, hogy meg kell látogatnom élőben.
  • Megközelítés:

    BKV-vel a közelbe lehet érni, közel van tényleg a Móricz/újbuda központhoz, több lehetőség is van oda jutni.
  • Helyszín:

    A lakás közel van a hirdetésben megadott térhez, de nem a legegyszerűbb megtalálni a kapualjat, aki megy szánjon rá 1-2 extra percet. A lépcsőház csendes volt, de pechemre pont akkor jött valaki amikor én és ugyan arra az emeletre, szerencsére legalább folyósón másik irányba távoztunk. Bejutást Anett érthetően közölte. A lakás maga egy maszzázsszalonhoz hasonlóan berendezett, paravánok illóolajok itt ott, de amúgy sztenderd újépítésű lakóház fíling minden más, értsd fürdőszoba előszoba háló.
  • Lány külseje:

    A külső képeknek tökéletesen megfelel, sőt, szerintem a túlzott smink nélkül arca szebb. A képek egy része láthatóan fotós által készített, biztos kicsit retusáltak is, de nem lehetett vele komoly munka, ugyanis Anettnak a valóságban is nagyon jó adottságai vannak. Gyönyörű arányos, kivételesen magas lány, hatalmas keblekkel, feszes mindene.
  • Action:

    Beinvitált, levettem a cipőmet, és átmentünk a szobába, ahol az anyagiakat előre rendeztük, váltottunk pár szót időtartamról, meg mi-hogy-merre. Fürdésem szájtisztogatásom végeztével visszamentem a szobába, ahol Anett hamar hozzám vetkőzött, már küldött is volna az ágyra, de én még gyönyörködni akartam műalkotás testében. Pár csók, simogatás érintés szorítás után azonban szót fogadtam és leheveredtem az ágyra. Ő oldalról rávetette magát a szerszámra. Intenzíven kényeztet, nekem talán kicsit túl erős is volt, érzékeny típus tudok lenni. Emiatt az nf folytatása helyett kértem, hogy had kényeztessem én. A finom ráhangolás után (érintések, simogatások, körbecsókolgatás) szépen rácuppantam a csiklóra, és a csókjaimmal ráhangolódtam Anett rezdüléseire. Teste meghálálta az odafigyelő kényeztetést, először finom nedvesedéssel, majd a végén egy szép gyors orgazmussal. Anett ezt szóban is megköszönte, bár a pontos szavakra már nem emlékszem, talán , hogy jobbá tettem a napját. Gumi előtt még egy kis orállal visszaizgatott, védőruci fel, és megbeszéltük, hogy mindkettőnknek doggy lenne a favorit. Hosszasan toltam be neki a meredező szerszámom ebben a pózban. Teste gyönyörű látvány több szempontból is. Sokáig élvezkedtem lassabb gyorsabb tempóval, fenék markolászás, gyúrással, majd tartottunk egy kis szünetet gumicsere végett. Utána még több dogy, majd kértem misszibe is hadd csodálhassam meg. Sajnos csókra nem volt lehetőségem, de azt leszámítva, szerintem egész jól rám tudott hangolódni. Lovaglós aktívabb pozikat elmondása szerint annyira nem kedveli.
  • Elszámolás:

    Elszámolás az előre megbeszéltek szerint történt, semmilyen extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Anettel mindenképp egy különleges élmény összegabajodni. Értelmes, érdekes lány, nem csak az ágyban jó társ.
Happy Massage