• MANNA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt telefonáltam, szinte azonnal sikerült egyeztetnünk időpontot. Már telefonon keresztül is nagyon szimpatikus volt számomra Manna, kedvesen tájékoztatott mindenről.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, könnyen odataláltam GPS-el, a parkolás fizetős övezet, de volt bőven szabadhely.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen megfelelő, tiszta környezet, ízlésesen berendezve. A fürdőszoba tágas és jól felszerelt, mindenféle tisztálkodási szerrel amire csak szüksége van az embernek. A tett hely hangulatos, tatami és masszázspad van, nekem tetszett, igazi kis nyugalomszigetnek éreztem, mellé kellemes meghitt zene szólt halkan.
  • Lány külseje:

    Manna igazi bombázó. A képek nem hazudnak, ott kerekedik ahol kell... Bomba teste van, formás popsija elképesztő. A tekintete rabul ejtett már az első percektől, igéző szemei vannak, ahogy az emberre tud nézni vele, megindító. Van benne valami melegség... az egész lényében.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után vissza mentem a szobába ahol Manna várt, hasra feküdtem, de nem igazán tudtam a masszázsra gondolni, ugyanis Manna látványa annyira izgató volt, hogy nehezen tűrtőztettem magam... Nagyon ügyesen használta a kezeit, jólesősen masszírozott, közben cseverésztünk mindenféléről. Szinte tetőtől talpig átnyomkodott, majd jött a várva várt fordulás...
  • Levezetés:

    Ahogy elémtárult a gyönyörű teste, valami elképesztő látvány volt. Vad csókolózásba kezdtünk, közben a kezeim útnak indultak felfedezni a testét... Manna nagyon jól csókol, érzéki finom ajkai vannak. Sikerült levarázsolnom a szexi melltartót, ezután a cicik felé vettem az irányt, nyalogattam, szívogattam a bimbókat, amit a hangokból és sóhajokból ítélve élvezett. Ő sem tétlenkedett, simogatta a testem ahol érte. Lefektettem őt kényelmesen vízszintesbe, majd pár csók csata után becsúsztattam az ujjam a bugyijába, ami már addigra jó nedves volt. Simogattam érzékien, majd megszabadítottam a bugyitól is. Nagyon finom puncija van, nyaltam faltam, szívogattam a csiklóját, élveztük mindketten, a teste ringásából ítélve és a sóhajokból, sikerült a csúcsra juttatnom... Manna mellé feküdtem, simogattuk egymás testét, majd a kezei útnak indultak és elkezdte húzogatni a meredező farkamat, egy kis kézi kényeztetés után rá is cuppant. Először csak finoman csókolgatta, majd nyalogatta, körbe, hosszában, mindenhogyan... nagyon jól csinálja, kifejlesztett technikája van. Simán eltüntetett a szájában, hol lassabban csinálta, hol rágyorsított, néha a kezével is rásegített. Az ajkai között robbantam el, elképesztő élmény volt! Megvárta még kizihálom magam, aztán segített a tisztogatásban. A végén még mellém kuporodott és összebújva cirogattuk egymást és beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    A randi végén került rá sor, a telefonban megbeszéltek szerint rendeztem. Kedvesen megköszönte
  • Összkép:

    Nekem nagyon pozitív élmény volt, Manna nagyon kedves nő, aki tudja mi kell a férfiaknak.
Happy Massage