• Anett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Szerencsémre néhány kicsengés után felvette és a részletek egyeztetése után ott voltam nála a megbeszélt időpontban.
  • Megközelítés:

    Villamos van a közelben. nagyon forgalmas pontján van a kerületnek, így egyszerű megtalálni a címet. Gk-val voltam. A parkolás nem egyszerű, lehet, hogy kicsit sétálni kell.
  • Helyszín:

    Új építésű házban található a szépen berendezett, tiszta, rendes vigvam. Minden a helyén, ahogy kell. A fürdőben is nagy kínálat áll rendelkezésre a kegyszerekből.
  • Lány külseje:

    Na ebben sincs hiba. A képeken látható magas, bombázó leányzó Anett. Helyes, bájos arcú nő, hatalmas, remekmű ikrekkel. Popi is kívánatos, kemény. Puncija szűk és szépen reagál az ingerlésre. Szexi és izgató jelenség. Tele van tetkókkal, de ez engem nem zavar.
  • Action:

    Bekísért a szobába és még egyszer egyeztettük a lehetőséget, ami után én az egyórás, dupla élvezéses mellett döntöttem. Irány zuhizni, és amikor visszaértem az ágyon kezdtünk. Kellemes NF és kézimunkával üzembe helyezte az ágyút. Közben én eljátszottam a szépséges kebleivel. Kértem, hogy forduljon meg és én kezdtem játszogatni a déli tájékokkal. Kértem, hogy egy kicsit had időzzek el a cicik mámorában, majd fel a védelem és beküldtem a kápót kutyusban egy kis bátorító gumis francia után. Rendesen adtunk az élvezetnek, de fordultunk misszibe. Na így is szépen múltak a percek, majd kihúztam és irány a cici felé. A végjátékban a kezével rálőtte a magmát a csinos didkókra. Nagyon kellemesre sikeredett minden.

    Tisztálkodás után a hasamra fektetett és egy kellemes, krémes masszázst kaptam, miközben dumáltunk egy jót. Majd jött a kérdés, hogy nekiugrunk még egy menetnek? Szépen egy NF-el felszopott, miközben segített a kezével és némi tanakodás után a velemegykorú üzemképes állapotba került. Ismét gumit fel és elölről támadtam be. Váltogattam a szöget, ritmust. Dugás közben izgattam a csiklót. És elindult nagyon mélyről a jóság és durrantam egy nagyot. Ez a numera is jól sikerült, ebben sem volt hiba.

    Ezután egy frissülő zuhi és indulás az ordasokkal teli, zord világba.
  • Elszámolás:

    Az aktus előtt tettem le a budai átlaghoz közeli csokormennyiséget. Minden nagyon jó minőségben kaptam meg, szóval nem volt benne semmi hiba.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes egy órát töltöttünk el. Egy igazi bombázó, szóval ne hagyjátok ki kedves MT-k.
Happy Massage