• Kitti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nemrég már volt egy találkozóm Kittivel, és a mostani legutóbbi alkalommal ígéretet tettem egy beszámolót illetően…;-)
    Kitti telefonon hívásának és elérhetőségének lehetőségei kiválóan nyomon követhetőek az oldalon, naponta frissíti, naprakészek, és ily módon gyors és gördülékeny a kapcsolatfelvétel. Szerény véleményem szerint példaértékű az oldal hirdetői számára is, ahogy az adatlapon napközben is frissített aktuális információkkal tájékoztatja a kikapcsolódni vágyókat.

    Reggeli órákban hívtam fel Kittit, egy kis beszélgetés közepette le is egyeztettük, hogy aznap utolsó vendégeként fogom meglátogatni. Kitti minden lényeges információról tájékoztatott (még arról is, amelyekről már tudomással bírtam), és aznap még az oldal chat felületén is írtunk egymásnak.
  • Megközelítés:

    A címet már jól ismerve tömegközlekedéssel jutottam el a XIII. kerület egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontja közelében található, de azért attól kissé távolabb lévő, kevésbé forgalmas, viszonylag csendesnek mondható kisutcába. Illetve az előbbiek némi pontosításra szorulnak: az egy héttel ezelőtti ottjártamkor ott is, és a környező utcákban is útfelújítási munkákat végeztek, ezért például a parkolásra csak távolabb kerülhetett sor. Nem tudom, hogy azóta mennyire változott a helyzet, de azért a parkolásnál érdemes lecsekkolni a fizető automatákat. Amúgy pedig a közeli metró, és villamosmegállótól nagyjából 10 perc sétára található a helyszín, és buszmegálló is van a közelben.

    A szomszédos utcában elkezdődő L alakú társasház új építésű, a megadott cím elég nagy számokkal és betűvel olvasható a ház falán a bejárat közelében. A ház elé érve Kittire rácsörögve, a nem túl bonyolult bejárati kódot véletlenül el-nem-felejtve bejutottam a lépcsőházba, ahol lifttel eljutva pillanatokon belül ott álltam a lakás előtt.
  • Helyszín:

    Az ajtó lassan, diszkréten feltárult, és az ajtó mögött ott vigyorgott kis vendéglátóm a tüllel díszített különleges, csinos fogadóruhájában. A lakásba belépve is egy L alakú folyosó fogad, ahova a cipő kerül, illetve a kabátot is ott lehet hagyni. Szalon lévén, a bejáratnál most is volt ott egy pár férfi cipő; de a diszkréció annyira teljes volt, hogy sem a fürdőbe be- és kimenet nem találkoztam senkivel, egyetlenegy hangot sem hallottam a szomszéd szobából (de szerintem minket annál jobban hallhattak.:-)
    A lakás, a bútorok is és a berendezések is újak, minden négyzetcentiméteren látszik, hogy minden apró részlet a vendégek kényelmét és a megfelelő hangulatba kerülését, ellazulását szolgálja – szóval az általam ismert szalonok közül ez lett az új kedvencem.

    Kitti – későbbi bevallása szerint direkt – a tatamis szobát választotta, a tatami felett nagy felületű tükörben kísérhetők figyelemmel az események. A szobát sejtelmes fény világította meg, egy fel nem fedezett helyről pedig kellemes zene szólt. A tatami pedig nagyon jó választásnak bizonyult – meglepően kényelmes, jól esett hemperegni rajta. A folyosó túlsó végében lévő fürdő minden igényt kielégít – még több kozmetikai termék is van kitéve a mosdó és a kád mellé, mint amennyire szükség lehet (ennyi dezodort még sehol nem láttam kitéve) – oda henger formájúra összecsavart törülközővel kísért be Kitti.
  • Lány külseje:

    Hát Kitti egy igazi cukipofa! Mindig is rajongtam az ilyen kiscsajokért, az iskolai szerelmeimet juttatják eszembe.;-) Kitti adatlapján bemutatkozó fotóján is szereplő, tüllel díszített szettben és az ahhoz passzoló fejdíszben fogadott, ami egyébként az e sorok írásakor teljesen frissen feltöltött negyedik fotóján is szerepel. A fotói közül nekem a jelenlegi 8-as sorszámú kép a kedvencem: ami minimális arckitakarással „feketén-fehéren” mutatja a lényeget: a csábos kis idomokat, és átsugárzik belőle Kitti erotikus vonzereje és a vagány egyéniségéből is kapunk egy „kis szeletet”.

    Amint beléptem a lakásba Kitti egyből a nyakamba ugrott, és onnantól kezdve, mintha megszűnt volna létezni a külvilág. Kitti harsányan szabad utat engedett a vidámságának, amivel engem is Magával ragadott: a tatamis szobából kiszűrődő kacagását szerintem az épületben mások is hallhatták. S reméltem, hozzám hasonlóan mindenkire átragadt az a jókedv – alig tudtam rákoncentrálni, hogy mi is rejtezik a ruhácska alatt;-) Kitti egy örökmozgó: kacagva térült-fordult a szobában, majd kiszaladt egy „jó erős” frissítőért, aztán már mutatta is a legújabb „sport-tudományát”, amely után végre sikerült magamhoz húznom, és a csacsogás csókká alakult át.

    Kicsiny termete mellett Kitti nagyon arányos testfelépítésű – szeretem a sportos, izmos lányokat, s hát Benne sem csalódtam: a 20-as éveinek elején járó kiscsaj, hetykén álló feszes cickókkal, kidolgozott hassal, kézbeálló popsival. Sötét hosszú, fenékig érő haját copfba fogta, olyan kellemes a tapintása, hogy elég sokszor éreztem késztetést arra, hogy birizgáljam.;-) A punci frissen borotválva, nagyon szép a formája (az egyik legszebb, amivel találkoztam;-); egyszóval teljesen megnyerték a tetszésemet a látottak. Nemcsak Kitti vidámsága fogott meg, hanem az egész lénye olyan kedvességet, szívélyességet sugárzott, úgy éreztem, mintha egy jól sikerült fantasy világába csöppentem volna; gyorsan fel is hajtottam a frissítőt, ami után a ruháimtól megszabadulva berobogtam a fürdőszobába.
  • Erotikus masszázs:

    Ezt a fejezetet most kihagyom – bevallom, ezen a találkozónkon a masszázsnak még a gondolata sem merült fel. Noha nagyon imádom a masszázs minden formáját, főleg amikor a lányok a derekamra ráülve végig masszírozzák a hátamat, de Kitti „fantasy” világában az események másféle irányt vettek – én pedig hagytam magam jólesően sodródni, úgyhogy a tusolás után a tatamin beszélgetve Kitti testén lévő tetkók motívumairól szóló diskurálással kezdtük a levezetést.
  • Levezetés:

    Hogy a tetoválások motívumai láthatóak legyenek, hamarosan kénytelen voltam Kittit kicsomagolni a rucijából, eljátszogatva még egy kicsit a melltartónál fityegő csokornyakkendő díszítéssel. Ügyetlenséget színlelve a melltartó kikapcsolásánál, Kitti ismét jelezte a külvilág felé, hogy remekül érzi Magát; én pedig gyönyörködve néztem és simiztem végig vendéglátóm feszes testét. A puncinál lévő „díszítésre” fel is lett hívva a figyelmem, de nem volt lehetőségem a behatóbb szemügyre vételre, mert Kitti fölébem került, s miután némi szópárbajban próbáltuk egymástól a kényeztetés elsőségét elorozni, végül Kitti hajthatatlanságát látva, hátra dőlve kényelembe helyeztem magam, és teret engedtem vendéglátómnak.

    Kittinél a randi maga a „nagybetűs” Barátnő feeling csúcsa: miközben hagyja gördülékenyen folyni a dolgokat, minden mozdulatával azon van, hogy a vendége felejthetetlen élményt kapjon, és – ahogy velem is történt – megszűnjön számára a külvilág. Ölelése szoros, nagyon izgató, ahogy odabújik hozzád és átölel; a csókja pedig eszméletlenül jó: igazi nyelves csók a javából!

    Mikor ajkainkat sikerült elválasztani, Kitti lejjebb-lejjebb csúszott rólam: először a mellbimbóimat kényeztette szájjal, miközben én is a cickóit alulról érintve tenyereimet lágyan mozgattam a keményre duzzadt mellbimbóin. Érezhető volt, hogy Kitti mennyire tudta, mi a jó és mi kell nekem, egy kis csúszka rajtam a nunijával, majd egy isteni franciázás következett: a felsőtestemet végig csókokkal borítva, az ágaskodó férfiasságomat vette kezelésbe. Először a zacsit vette be teljesen a szájába, majd értő mozdulatokkal jó hosszas kényeztetésbe fogott finoman bólogatva: eljátszott velem a „fogpiercingjét” is használva, volt ott bő nyálazás és mélytorok, meg minden – kezeit nem használva úgy felajzott, hogy a teljes extázisig juttatva eltüntette az utódokat, és a kis piszok nem is engedett el addig, míg ernyedtté nem váltam!

    Magamra húzva újra csókolózni kezdtünk, valami miatt még jobb íze volt most Kittinek;-), aztán én kértem meg, hogy helyezze Magát kényelembe, és a kedvenc részem, az Ő kényeztetése következett. Egyetlen lágy érintéstől is keményre duzzadt mellbimbókat szopogattam-szívogattam, miközben a kezem már lentebb kalandozott – ahova én is hamarosan megérkeztem. Kittit csodaszép alakú „illatos kerttel” áldotta meg a természet, és valóban mennyei volt az illata és az íze is. Már az első lágy nyelv-körözés előhívta Kitti érzékeny csiklóját, s Kitti a füleimnek nagyon kellemes hangzású egyedi kis hangokkal fejezte ki élvezkedését, amelyek egyre hangosabbak és szaporábbak lettek. A mindig vidám természetű Kittihez jól illett, ahogy gyorsan átadta magát az élvezeteknek – franciám közben könnyedén elérve tenyérrel a mellbimbóit cirógattam, miközben hasa egyre erőteljesebb rángatózásba kezdett. Nagyon élveztem én is, amikor Kitti a csúcs közelében megfogta a kezem, és szorosan tartotta, miközben elment. Csókokkal borítva és simogatva pihegő testét, mellé feküdtem és mivel a hosszú kényeztetések során úgy elszállt az idő, hogy már az órám is lejárt, ezért egy pár perces beszélgetés után felöltözködtem, és búcsút vettem Tőle.
  • Elszámolás:

    Még a cipőm levétele előtt átadtam a rózsaszálakat tartalmazó kis ajándéktasakot egy kis édességgel együtt, ez utóbbinak Kitti annyira örült (pedig nem is sikerült eltalálnom az igazi kedvencét), hogy többször is megköszönte a randi során. A rózsaszálakat tartalmazó borítékkal nem foglalkozott egyáltalán a jelenlétemben, bele sem nézett. Megemlítendő. hogy az oldalon feltüntetett rózsaszálak mellé az extrákért plusz jár, de mindezekről Kitti készségesen ad tájékoztatást a telefonban; így a borítékot kiegészítettem ennek megfelelően.
  • Összkép:

    Kittihez legszívesebben bármilyen gyakorisággal visszatérnék – annyira magával ragadott a vidámsága és közvetlensége. Talán valamiféle kis szimpátia is kialakult közöttünk, hiába próbálkoztam, nem sikerült Őt kiábrándítani magamból;-) Már a megismerkedésünk első pillanatától lehengerelt természetes viselkedésével, kedvességével: mintha már évek óta ismernénk egymást. Egy másodperc tört részéig sem éreztem Nála soha, hogy most éppen szolgáltat – egyszerűen zsigerből nyomja a „barátkozást” – merthogy ilyen a személyisége: egy kedves, nagyon jó lelkű lányról van szó, aki a legkisebb figyelmességet is sokszorosan viszonozza.

    Nekem nagyon bejött Kitti stílusa – az a kis „örökmozgó”, aki a saját szavába vágva magyaráz valamit, hogy aztán még ugyanabban a percben egy igazi barátnős nyelves csókot váltson veled, majd hirtelen kifut a szobából egy frissítőért, de mire elfordítanád a fejed, már a vissza is tér kezében egy pohárral; nem beszélve a tatamin történt hosszas „birkózásról”. Nehezen tudtam otthagyni ezt az Őt „körül lengő világot”, és amíg nem találkozom Vele ismét, úgy érzem, addig nem is fogom találni a helyem…
    És hogy majd azt a masszázst bepótoljuk-e? …Hát ki nem szarja le! ;-) Köszi Kitti mindenért!
Happy Massage