• Happy Camilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hétvégére készülve felmerült bennem egy kellemes masszázs igénye. A "Happy Massage" lányok már régóta a meglátogatandó hölgyek sorában vannak nálam. Böngészés közben láttam, hogy újoncok érkeztek, közülük Kamilla hirdetése fogott meg a legjobban. Felhívtam, megérdeklődtem a részleteket, majd időpontot is egyeztettünk, nagyon kellemes hangja volt a telefonban is, a hátralévő két nap kíváncsisággal telt el.
  • Megközelítés:

    A helyszín könnyen megközelíthető, már ismerős számomra ez a környék. Tömegközlekedés és lábbusz volt a használt eszköz.
  • Helyszín:

    Nagyon színvonalas. Több szobás lakás, kultúrált fürdőszoba, minden rendelkezésre áll a vendégnek. A szobában hűtőszekrény, benne pedig többféle ital fogadott Kamillán kívül.
  • Lány külseje:

    A képek sokat nyomtak abban hogy ő hozzá mentem. Ő nyitott nekem ajtót és kísért be a masszázs szobába. Gyönyörű lány, felöltözve fogadott engem, de még az is jól állt rajta. A masszázs során lekerült róla a ruha, így meztelen testét is megtekinthettem később. Nagyon szép alakja van, jól állnak neki a tetoválások, egyszóval kívánatos aranyos hölgy, a szemei talán a legszebbek nekem, igézőek. A program előtt kérdezte szeretnék-e valamit inni, egy üveg vizet kértem, hamar oda is adta nekem a hűtőből. A diszkrécióra folyamatosan figyelt, csak akkor tudtam közlekedni, ha nem volt a közelben senki, így nem volt kellemetlen találka más vendéggel.
  • Erotikus masszázs:

    Vetkőzés után irány a fürdőszoba, gyors zuhany, majd vissza a tetthelyre. Hasra feküdtem, majd Kamilla elkezdte a programot. Hideg olajat használva a lábaimnál látott hozzá a masszázshoz. Miközben ő finoman átmozgatta a testemet beszélgettünk, közben halk zene szólt a háttérben. Van tapasztalata,lassan és finoman dolgozott, fokozatosan haladt felfelé. Lábak után a fenekem és a derekam került sorra, majd a hátamat masszírozta át. Időnként a szoba falán lévő tükrökben figyeltem ahogy dolgozik. A kézi munka után következett a csúszka masszázs. Ez volt az egyik legkellemesebb pont, ahogy a melleivel átsiklott a hátamon, érezve a teste melegét. Még a vállamat is megmozgatta egy kicsit, utána kérte hogy forduljak meg. Hamar hátamra fordultam, végre látva szép alakját. A lábaimat és a mellkasomat is megmasszírozta, itt is kaptam egy fenséges csúszkát. Miután ezzel végzett, sor került a végső fázisra.
  • Levezetés:

    Először némi olajat csöpögtetett a velem egykorúra, majd azt lassan elkezdte eldolgozni rajta. Nem kapkodott, körbe masszírozta a falloszom környékét, időnként finoman rámarkolt és átmozgatta. A herék is kaptak némi kényeztetést, közben én is simogattam kicsit őt. A fenekét és derekát simítottam végig, miközben kényeztetett. Addig fokozta a helyzetet amíg lehetett, amint látta hogy én is készen állok, belevágott a komolyabb kézimunkába. Finom kezével gyúrta a répát, amikor már a határon voltam, kicsit megállt, minden bizonnyal fokozva a gyönyört. Már szinte az egész testem remegett ahogy a szerszámomat megdolgozta, így ért a vulkán kitörés. Annyira jól sikerült, hogy véletlenül az állkapcsomra is landolt néhány csepp. Ahogy mondtam neki, csak nevetett. :) Kicsit megtisztított engem, majd levezető masszázsba kezdett, néhány perc alatt lenyugodtam, közben beszéltünk még egy kicsit. A program végeztével kiment ellenőrizni a fürdőszobát, látva hogy minden rendben, monda hogy mehetek. Újabb zuhany, majd vissza hozzá, közben ő már felöltözött, én is nekiláttam. Kikísért engem ahogy végzetem, szépen, kedvesen elköszöntünk egymástól, majd távoztam a Mennyországból.
  • Elszámolás:

    Az anyagiakat már a telefonos egyeztetésnél megkérdeztem. A program végén került csak szóba, annyit adtam, amennyit megbeszéltünk korábban. Extrák nem voltak, igaz, nincs is ilyen lehetőség Kamillánál.
  • Összkép:

    Egy újabb remek egy órát tudhattam magam mögött. Egy gyönyörű, finom lánnyal ellazulni, mi kéne még? Szívesen ajánlom bárkinek, igaz inkább elrejteném a világ elől ha tudnám, a magam részére. Abszolút elégedett vagyok, nagyon valószínű, hogy valamikor még visszatérek hozzá. Köszönöm még egyszer az egy órát Camille! :) ;)
Happy Massage