• Vanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Múlt héten viberen érdeklődtem a lehetőségek iránt. Aznap nem kaptam választ, de másnap válaszolt így az alap dolgokat megtudtam. Ma reggel hívtam de nem vette fel, de utána visszacsörgetett, és megbeszéltük a találkát.
  • Megközelítés:

    Váci úton van a lakás. Ennek tükrében nem olyan bonyolult a megközelítése. Én speciel BKV t választottam. A Dózsa Győrgy úti megállótól egy laza séta.
  • Helyszín:

    A lakás egy kis garzon, szépen berendezve. Van egy kis hálófúlke ahol zajlanak a dolgok.A fürdőben tusoló. Van tusfürdő bőven. csak meg kell találni amelyikben van is. Na de ez legyen a legnagyobb baj.
  • Lány külseje:

    Vanda életkorát én nem tudom megítélni, de gondolom már bőven beletaposott a 40 be. Arca már egy kicsit karakteres, szép hosszú combok, nagy gyári cicik, de már azért nem olyan feszes a dolog.Ami azért hiányzott az a mosoly, mert abból nem sokat osztott.
  • Action:

    Igazából azért választottam Vandát, mert az előző beszikben többször is előjött a prosztata masszázs tudománya, nekem meg még ilyen élményem nem volt, gondoltam egyszer élünk. Nem igazán jól indult a dolog, mivel mikor beléptem már láttam az arcán hogy nincs elszédülve a gondolattól hogy velem kell hogy letudja az egy órát. Igazán én adtam a két puszit, majd beinvitált, én levettem a cipőt kabátot. Rögtön nyújtotta a törölközőt, és elkérte a csokrot.Elmentem tisztálkodni, de ha én onnan nem felálló farokkal jövök vissza akkor már tudom hogy nem lesz ez egy nagy játszma. Vanda mindjárt ráparancsolt az ágyra, és előkészítette a masszázs kellékeket. Igazából én azt gondoltam hogy ez majd a második action előtt lesz, de ráhagytam. Bekente az ánuszomat és finoman hatolt be a kezével mígnem odaért a célhoz. Ezt egy 5 10 percig múvelte, igazából nem hozott ki belőlem olyan fergeteges szexuális élményt. A végén a kezével próbálta felállítani a farkamat, de ez részben sikerült, mert közben elsültem. Utána felajánlott egy klasszikus masszázst amit elfogadtam, és eközben beszélgettünk, de főleg én meséltem az élményeimet. Rákérdezett a második kőrre, én meg gondoltam menni fog. 69 be fordultunk, de én nem igazán fértem oda a puncijához, ő meg nem igazán volt sikeres a farkammal, így aztán lejött rólam, és féloldalt folytatta a szopást. Valahogy azért sikerült elsülni, a szájába kértem, teljesítette.40 perc múlt el , de én úgy gondoltam ennyi volt, és felöltöztem. Amíg én öltöztem addig ő már a telefonjait nyomogatta.
  • Elszámolás:

    Az elején történt ahogy mondtam is. Extra nem volt.
  • Összkép:

    Az egész egy nagy tévedés volt. Igazából Vanda megtette amire kértem, de kezdeményező készség az nem volt benne. A prosztata masszázs alatt végig rajta volt a bugyija is meg a melltartója is. Kicsit furcsa volt.Erre valaki azt mondaná hogy miért nem szóltam.Ezért nem kell szólni, ez alap.Van ilyen helyzet amikor a szolgáltató meg a vendég nincs vonalon. Tudom hogy megvénültem, de még mindig szeretnék kapni egy kis kedvességet ha már elviszem a csokrot. Ez a találka után azért magamban eldöntöttem , hogy nem kísérletezek, hanem azokhoz a lányokhoz megyek vissza ahol jól éreztem magamat. Gondolkoztam a besoroláson, de végúl is jóra adtam, mert amit kértem megtette.
Happy Massage