• Kira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tegnap hívtam telefonon, elsőre felvette, készségesen, nagyon kedvesen tájékoztatott a programról, időtartamokról, extrákról, Szerencsémre szabad volt az általam favorizált ma esti időpont. Másfél órás programra neveztem be, amit a kérésének megfelelően ma reggel sms-ben megerősítettem .
  • Megközelítés:

    Dózsa György út közelében lévő utca. Én most a tömegközlekedést választottam, a villamosmegállótól pár perc séta. Az utcában fizetős parkolási lehetőség (ha jól tudom este 10-ig), akár közvetlenül a ház előtt is meg lehet állni, ha van szabad hely, de láttam őrzött parkolóházat is az épülettel szemben.
    A kapuba érve telefonáltam és megkaptam a bejutáshoz szükséges infókat. Szerencsére nincs portaszolgálat, simán ment minden.
  • Helyszín:

    Egy újépítésű társasház, tiszta, igényes, ahogy kell. Lifttel jutottam fel a megadott emeletre. Több szoba is van, de teljesen diszkrét a hely, senkivel sem találkoztam Kirán kívül. Már az előszobába belépve tisztaság, hangulatvilágítás, gyertya, relax hangulat és illatok fogadtak. Azonnal éreztem, hogy jó helyen vagyok. Kira egy tatamis szobába kísért be, ahol egy nagy tükör is volt, hatalmas fotel, szobainas, hangulatos kiegészítők, Buddhás kép a falon. A fürdőszoba kádas, a kifröcsögés ellen zuhanyfüggöny és paraván is véd. A kilépő tiszta és száraz. Többféle, még illatmentes tusfürdő is volt, illetve dezodor, szájvíz pohárkakkal. A törölköző nagy és szépen össze volt hajtogatva, mint egy szállodában.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelő, jó alakú (nem nádszál, de nem is túlsúlyos, olyan van mit fogni tipusú), nagyon szép arcú, kedves, mosolygós barna szemű hölgy nyitott ajtót. Formás popsi, nagy méretű, csodás szilikon cicik, formás combok. Már a legelső pillanattól magával ragadott a szexi kisugárzásával, vidám, közvetlen természetével. Kétrészes szexi piros fehérneműben fogadott, harisnyatartóval, csipkeköntössel és (kérésemre) fekete magassarkúban. Írtó dögös volt!
  • Erotikus masszázs:

    Már az első mozdulatnál érezni lehetett, hogy bizony ezt tanulta, nem csak egy kis simi simi lesz. Olajat használt, bokától haladt fölfelé, közepes erősséggel csinálta, ez nekem teljesen megfelelő volt. A combom is alaposan átgyúrta, (közben néha "eltévedt" a keze, emiatt alig tudtam nyugton maradni..) akárcsak a fenekemet, majd a derék, hát, lapocka, végül a vállam következett. Nagyon jól esett minden érintése. Közben végig jót beszélgettünk, Kira nagyon cserfes, igazán jó beszélgetőpartner volt. Gyorsan találtunk közös témát.
  • Levezetés:

    Mivel másfél órás progira érkeztem, így nem a masszázzsal kezdtünk.
    Zuhanyzásból visszatérve Kira a tatamin szexi pózban fekve várt, én ledobtam a törölközőt és álló farokkal letérdeltem mellé, nem bírtam megállni, hogy ne csókolgassam végig a gyönyörű, illatos, kívánatos testét, közben formás popsiját markolásztam. Miközben a nyakát puszilgattam, kikapcsoltam hátul a melltartóját és megszabadítottam tőle, így megcsodálhattam és puszilgathattam a formás ciciket, amire nagyon jól reagált. Feljebb haladva a nyakát, csókolgattam, erre nagyon beindult és vad csókcsatába kezdtünk. Eközben a piros csipkebugyi alá nyúltam és éreztem, hogy tocsog a nedvességtől, ettől teljesen beindultam. Óvatosan lehúztam róla és megcsodálhattam gyönyörű punciját. Közben Kira kezébe vette a kemény farkamat, finoman cirógatta, majd beolajozta, aztán a mellei közé vette és úgy csúszkált rajta, itt kőkemény ciciszex következett.. Hát mit mondjak, kívánni sem lehet ennél jobbat.🙂
    Aztán kértem, hogy feküdjön hanyatt, hadd kényeztessem én is lucskos punciját. Széttárta lábait én pedig elkezdtem puszilgatni puha, finom combjait, majd a szeméremdombot, és éreztem, hogy már nyomja a számba nagyra duzzadt csiklóját, hogy azt nyaljam neki. Szopogattam, nyaltam, izgattam, halk nyögésekkel válaszolt a kényeztetésemre. Ezután fordulást kértem tőle, hogy a popsijában is gyönyörködhessek, négykézláb bepucsított elém és úgy nyaltam tovább ahol csak értem. Brutális látvány volt!! Kira kérte, hogy feküdjünk egymás mellé, ekkor szenvedélyes csókcsata következett, leírhatatlanul kellemes érzés volt, közben kézzel izgattuk egymást. Ezután hanyatt feküdtem, hogy ő következzen, újra beolajozta magát és engem is, 69-es pózban felém térdelt és kellemes csúszkában részesített. Elsősorban a mellein volt a hangsúly, a cicikkel többször megmasszírozta, illetve közé tette a férfiasságomat, közben csodás látvány tárult elém, hátulról gyönyörködhettem húsos, nedves puncijában...aztán finoman elkezdte a makkomat nyalogatni, majd szájába vette és jó bő nyállal először lassú, majd egyre intenzívebb, szopásba kezdett, amitől teljesen kész voltam, nyalta a golyókat is, az a gyengém és így hamar el is durrantam a szájába.
    Ezután még maradt időnk a masszázsra is, amit fentebb leírtam. Majd az idő végefelé közeledve mentem zuhanyozni, aztán a búcsú következett.
    Habár a másfél órában van lehetőség nála kétszeri kényezetetésre, én nem használtam ki, így volt tökéletes az egész, hogy volt. Nekem nem a mennyiség számít!
  • Elszámolás:

    A randi elején rendeztük, bár nem kérte, pesti átlagnak megfelelő. Az élmény viszont bőven átlag feletti volt! Két extrát is igénybe vettem (NFVSZ + csók ), de még így is nagyon megérte!
  • Összkép:

    Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni.
    Fantasztikus randi volt, bearanyozta az estémet. Kira lelkes hozáállása példaértékű, tudja, mi kell ahhoz, hogy a vendége jól érezze magát. Kezdeményező, végig kedves, pozitív kisugárzású, közvetlen, humoros, életvidám jelenség.
    Remélem lesz még alkalmam találkozni vele! Köszönöm a felejthetetlen élményt Kira!🙂
Happy Massage