• Berni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetésünk már rutinszerűnek mondható. Van, amikor megbeszéljük látogatásomkor vagy üzenetben egyeztetünk. Az egyeztetést mindig követi egy VTR, amit hamar vissza is igazol.
  • Megközelítés:

    Találkozásunk helyszínét könnyű megközelíteni számos tömegközlekedési eszközzel. Villamos, Busz, de még HÉV-vel is, aminek megállóitól 2-10 perc séta a kapuig. Parkolás fizetős és nem egyszerű, de nem lehetetlen. Amennyiben van egy kis helyismeretünk 5 perc kényelmes sétára találhatunk parkolóhelyet.

    A kapunál telefonon kapott kóddal lépek be és a folyosó végén a lengőajtónál jobbra egy kis belső udvarban már nyílik is az ajtó.
  • Helyszín:

    Ajtón belépve előszobában cipő levétel után a fogadószobában kapok egy kellemes beszélgetést. Ezt követően a bejárattal szembeni folyosó végén zuhanyoztam a jól felszerelt fürdőszobában épített zuhanykabinban elhúzható függönnyel, ahol megfelelő mennyiségű és minőségű tusfürdő és száraz kilépőre léphetek ki, de szájvizet sem hagyom ki komfortérzetem érdekében.

    Fürdőből kilépve a folyosón visszasétálva található kényeztetésem helyszíne, ahol rám vár egy gyönyörűség mosolyogva és az előkészített masszázságy, ami mellett egy lépcsősor vezet felfelé egy külön kis világba, ahova akkor juthatunk fel, ha kialakul a kölcsönös szimpátia/bizalom.
  • Lány külseje:

    Belépve megpillantom gyönyörű mosolygós arcát és azok a cicaszemek teljesen elbűvölnek. Puszival üdvözöljük egymást, miközben kezem derekát fogja majd ki tudja miért formás popsijáig vándorolnak mert egy olyan szexi fogadóruhában van, amiből kivillan csupasz kerek popsija. Csoda jó érzés és legszívesebben el sem engedném, de azért bemegyünk a fogadószobába le nem véve szemem formás alakjáról, ahogy kecsesen lépdel előttem.
  • Erotikus masszázs:

    Abban a pár órában, amíg ott vagyok, mintha az évszakok váltakoznának gyorsan egymás után. Megérkezésemkor a tavasz szele csap meg mert minden kivirul és gondjaim elfelejtődnek. Könnyed beszélgetés egy kávé mellett majd a frissítő kör.

    Felüdülve lépek a masszázsszobába és megpillantom abban a szexi trükkös ruciban, aminek nem tudok ellenállni mert magamhoz húzom és átölelem. Ezután mosolyogva lepillant férfiasságomra és megtörténik az, ami minden egyes alkalommal. Felfekszem a masszázságyra és minden testrészemre kiterjedő masszázst kapok, ami lábaimnál kezdődik és halad felfelé popsimon át egészen hátamig, de karjaim sem maradtak ki a jóból miközben folytatjuk beszélgetésünket. Ezután már csak két szó hagyja el száját. Fent találkozunk és kimegy pár pillanatra én meg ezalatt felmegyek a lépcsőn.
  • Levezetés:

    Pár percre rá fellibben könnyed léptekkel a lépcsőn egy kívánatos nő, akiről nem tudom levenni szemem és már egy nyári forró hangulatban találom magam. Mellém fekszik én meg simításokkal és kezem ügyes mozdulataival szabadítom meg kevés ruháitól. Ezt követően kezeim felfedezik szép formás melleit, popsiját, ami engedett ebben a hangulatban. Nincs ellenére finom érintésem, de az igazi csoda az, amikor kezével megérinti férfiasságom és körbefonja ujjaival gyengéd mozdulatokkal juttatva engem gyönyör érzethez. Sóhajaim betöltik a szobát majd megmutatja popsijának finomságát keménységemnek és finoman odaérintve juttat el ahhoz a ponthoz, ahonnan már nincs visszaút és beteljesedik az, aminek ilyenkor kell. Lenyugvásom után testét az odakészített papírtörlővel tisztítom meg miközben mosolyog mert tudja mennyire élvezem a vele való együttlétet és azt az érzést, amit tesz velem, de ilyenkor már bekövetkezik az őszi hangulat. Közeleg a búcsú az elmúlás pillanata, amit megelőz egy zuhany részemről, hogy felüdülve távozhassak.

    Felöltözésem után a fogadószobában gondosan odakészített feldarabolt gyümölcsök igényesen tálalva sorakoznak egy tányéron, amiből fogyasztok egy keveset majd vizet iszom szomjúságomat oltva. Csoki mindig található a tányéron, amit elviszek és később fogyasztok el, de ezt megelőzően elrabolom szívét gumicukor formájában és számba veszem míg el nem jön a rideg tél és távoznom kell. Kapok még puszikat, ami után utamra enged tudva hamarosan újra találkozunk.
  • Elszámolás:

    Az elismerés virágszálai előre kerültek vázába mert így alakítottuk ki. Extra minden, amit kapok tőle, figyelmet, odaadást és egy igazi nagybetűs NŐT nagyon erotikus kisugárzással.

    Nekem megadatott, hogy bérletet válthassak hozzá, ami 2 órára vetítve anyagi kedvezményt nyújt részemre. Ez gondolom mindenkinek más mértékű lehet idő és látogatások sűrűségét illetően.
  • Összkép:

    Szerencsésnek mondhatom magam mert egy kivételes és kifinomult csodaszép nővel lehetek együtt, amennyiszer csak lehetséges és akivel mindig nagyon jól érzem magam. Beszélgetni egy élmény vele mert minden témáról könnyedén tudunk beszélni. Amikor ott vagyok hátam mögött tudom hagyni gondjaimat, amik beárnyékolják napjaimat. Feltöltődve lépek ki ajtaján minden alkalommal mert nem csak testem kapja meg, amire szüksége van, hanem lelkem is.
    Köszönöm, hogy vendéged lehetek. 😊
Happy Massage