• Áfonya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Áfonya hirdetését itt a beszámolókon fedeztem fel. Valahogy mindig belefutottam és azon kaptam magam, hogy már a képei nézegetése közben áll az ezredes. Egy ilyen alkalommal megcsörgettem és a cuki, cserfes hang bizony meggyőzött hogy nekem meg kell kóstolnom ezt a finom kis gyümölcsöt.
  • Megközelítés:

    Legnépesebb budapesti kerület, forgalmas nyüzsgős hely, parkolással is ehhez mérten kell számolni. Lehet BKV -al is érkezni, errefelé van bőven mindenféle járat. Én kihagyom és mindig autózom, inkább rászánom a plusz perceket, amit a parkolóhely kereséssel tőltök.
  • Helyszín:

    A Lakás, kis garzon tökéletes kis kéjlak, klassz kis búvóhely tilosban járóknak, mint jómagam.
    Rend, tisztaság, látszik hogy foglalkoznak a kényelem és hangulat kialakításán.
  • Lány külseje:

    A külső annyira a zsánerem, hogy mikor megláttam a kis cukorfalatot rögtön neki tudtam volna esni ott helyben, de persze moderáltam magam és szépen illedelmesen bemutatkoztam jól nevelt fiúhoz illően, miközben arra gondoltam milyen jól is fog mutatni az ezredes ebben a pici csajban. Szóval Áfonya, pici nagyon de nagyon formás lány, pont olyan amilyet szeretek. Nagy cici, vékony derék, formás popó, formás lábak, nálam ez a jó nő definíciója és Áfonya nagyon jó kis nő. Az arca is szép és kedves, a stílusa is kellemes.
  • Action:

    Kicsit dumcsiztunk, flörtölgettünk ide-oda aztán meglátogattam a fürdőt. Mikor kijöttem Áfonya már várt és átvette a kezdeményezést, szépen felmérte a terepet és nekiállt a főnök kényeztetésének egy finom kézi kényeztetés formájában, finoman csinálta. Nem bajlódott vele sokáig és a szerszám is megigézhette, mert hamar rácuppant és először finoman, aztán egyre szenvedélyesebben szopott és falta a farkam. Hú mondtam lassíts baby, mert még akarom érezni a finom kis puncid belülről. Áfonya abba is hagyta a ténykedést és gumit húzott, aztán meglepetésemre felajánlotta hogy beleül, mondtam hogy nem szeretném ha baja esne így inkább először finom misszibe csináljuk, aztán majd közben módosítunk. Így szépen magam alá fektettem, én meg lassan bevezettem a tudjuk mekkorát a kis tini punciba.
    Áfonya a szemembe nézett, ahogy haladtam egyre mélyebbre majd egy “úristen” kíséretében kicsit megborzongott , éreztem hogy ez volt a határ, úgyhogy finoman lassan szexeltem meg a kis Áfonyát. Egyik kezemmel símogattam a popsit, miközben faltam a finom melleket.
    Kicsit felturbóztam a tempót és így is ért a vég egy frenetikus orgazmusban. Szóval nem módosítottunk a pozíción, szűk puncija szorította a farkam és így első alkalommal gondoltam óvatosabb is leszek.
  • Elszámolás:

    Áfonya korrekt, az elszámolás még a randi elején megtörtént, ahogy előtte megbeszéltük.
  • Összkép:

    Minden úgy alakult, ahogy elképzeltem. Egy kicsi formás, odaadó nő Áfonya.
Happy Massage