• Happy Sophie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ayse-t hívtam egyeztetés céljából, de egy kolleginán keresztül foglaltam időpontot egy négykezesre, mert Sophie-t kértem mellé. Gyorsan ment mnden és pár óra múlva már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető a hely busszal és trolival és szerencsére a metró is újra megáll a közelben. Autóval a parkolás még mindig megoldható, most a ház előtt láttam sok szabad helyet.
  • Helyszín:

    Most a kettes számú szalonban voltam a lányokkal. Igazából nekem mindegy, hogy hol vagyok, mert mindkét szalon jól el van látva mindennel ami kellhet egy szeánszhoz. A fürdő is rendbe van és érdekes módon, először a bejárathoz közelit és másodszorra pedig a lakás végében lévő fürdőt használtam. A masszázs most ismét a lakás végében lévő szobában volt.
  • Lány külseje:

    Sophie nem változott sokat legutóbbi találkánk óta. Néhány friss kép készült róla közelmúltban és ezek teljesen visszaadják őt.Helyes arc és átlagos alkat. Cicik tenyérbeillőek és egy formás popsi mellet egy kecses lábpárral kapjuk meg őt teljes valójában.Szexi fekete ruciban fogadott alatta piros tangával.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor kis csúszásba kerültek a lányok, ezért az eredetileg lefoglalt időt is elcsúsztattuk. Nem lett rövidítve a program, csak eltolva. Miután bejutottam a lakásba, akkor puszi mindkét lánynak és a cipőm valamint a kabátom levétele bementünk a szobába. Itt elkezdtünk csevegni miközben levetettem a ruháimat. Elvonultam lemosni az út porát. Visszatértem a szobába és ide belibbent Ayse és egy picivel később Sophie is. Ayse mögé léptem és levettem a melltartóját. Sophie itt levette a melltartót és Ayse megszabadult a szoknyájától is.Elfeküdtem a tatamin és a lányok mellém helyezkedtek. Sophie korábban megígérte, hogy újít a technikáján és ez abban merült ki, hogy egy kicsit több erőt vitt bele a mozdulataiba. Nem volt gyúrás, mert az még odébb van A lábaimmal kezdtek és a bokáimtól haladtak felfelé. Aprólékosan dolgoztak rajtam és benyúlások nem voltak. Jött a derekam és utána a hátam. A nyakam is kapott pár mozdulatot és utána Sophie levette a tangát is és neki kezdett a csúszkának. Kellemesen lágy csúszkát kaptam tőle és közben Ayse a lábaimmal foglalkozott. Cseréltek és Ayse csúszkált rajtam miután levette a tangáját is. Itt megjegyezném, hogy Ayse inkább hosszában szereti csúszkát, mert Sophie inkább keresztbe csinálja. Jött a szerepcsere, ahol már erotikusabb elemek kerültek felszínre, ezért ezt a következő fejezetben részletezem.
  • Levezetés:

    Először Sophie került sorra hason fekvésben. Elkezdtem Sophie lábát masszírozni, amibe Ayse is besegített. Utána Sophie hátát is átsimítottam. Szerettem volna szemből is megdolgozni, de Sophie ezt elutasította, Sebaj, mert Ayse még hátravolt. Ayse is hasra feküdt és a jávait Sophie.val együtt átsimítottuk. Jött Ayse háta és utána ő a hátára fordult. Újabb fogások a lábon majd haladtam felfelé. Pár puszi is kapott majd egy rövid cicimasszázs és bimbópuszi következett. Még simogattam Ayse-t egy darabig és utána ismét én feküdtem a tatamira. A hátamon feküdtem és a megbeszéltek alapján Sophie elkezdte a lingamot. Most egy picit lassabb tempóban okozott nekem kéjes perceket ezáltal is fokozva az élményeket. Az első komolyabb fogásoknál Ayse mellém helyezkedett és így tudtam simogatni az ő testét. Sophie folytatta az egyre kéjesebb mozdulatokat és a tudása legjavával juttatott el a beteljesüléshez. Megtörölgettek engem és magukat a lányok és egy kis pihenő után mentem fürdeni, ahová Sophie is velem tartott. A fürdőben rendesen megmosdattuk egymást és egy kis incselkedés is belefért. Nem volt semmi komoly dolog, csak egy jót csevegtünk. Vissza a szobába és öltözés valamint egy frissítő elfogyasztása után mentem ki az előszobába, ahol a cipőmet is magara húztam. Rendeztem a csokrot. Búcsúpuszi és ölelések mindkét lánynak végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és szóba sem került. A szalon oldalán nyilvános adat. Gazdaságos egy hely, mert a mostani vészes helyzet ellenére itt nem történt emelés.
  • Összkép:

    Nagyszerű élményben volt részem. Újabb szintre emeltük az élményt és talán ez itt a maximum, amit kaphat egy vendég. biztos nem ez volt az egyetlen ilyen randi, mert ezt biztos többször át akarom még élni.
Happy Massage