• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Köszönöm szépen hogy írtál rólam! Külön köszönet a besorolás miatt! Várlak vissza, addig is puszi!

  • Egyeztetés:

    Itt a honlapon egyeztettünk és szerencsémre szombat délelőtt én lehettem az egy szerencsés betérő. VTR-ben megkaptam minden szükséges koordinátát. Mint korábban, úgy most is flottul ment minden.
  • Megközelítés:

    A legbelebb Belváros. Minden megáll azon a környéken. Talán helikopterrel nehéz lenne megközelíteni, de földi járművekkel nem lehetetlen. 4 keréken talán időbe telik, míg akad 1 szabad hely. A saját erőmmel hajtott kétkerekűmet a közeli kis téren pányváztam 1 tárolóhoz. A békebeli társasház az egyik legforgalmasabb belvárosi főutcától pár lépésre terpeszkedik. Igazi nagypolgári épület ódon felvonóval. Kicsit trükkös: másik oldalon kell kiszállni
  • Helyszín:

    Gyönyörű lakás hatalmas terekkel. Bálokat lehetne ott rendezni. Kellemes előtér, ahol nyugodtan elhelyezhető pár felesleges ruhadarab. A félfogadás egy nagy méretű nappaliban történik, amit egy nagy franciaágy tesz még kellemesebbé. A felesleges textileket a korábbi leánylaknál már meglévő ülő alkalmatosságra helyezheti a delikvens. A fürdő is monumentális, világos, tiszta, jól felszerelt. Tusfürdő/szájvíz/törölköző dzsungel. Minden van, mi szem és szájnak ingere.
  • Lány külseje:

    Evelyn csodaszép, mint mindig. Ha munkásruhában nyitna ajtót, akkor is elolvadsz a mosolyától. Bár ő mást állít, szerintem 1 gramm felesleg sincs rajta. Tökéletes alak, gyönyörű arc. A remekbe szabott keblek is emelik az összképet. Evelynről készült képek egyébként nagyon jó ízelítőt mutatnak a lenyűgöző valóságból. A leányzó úgy tökéletes, ahogy van.
  • Action:

    Belépéskor ismerősként köszöntöttük egymást. Beszélgettünk picit pár semmiségről, majd felvezetést kaptam a vizesblokk irányába. Gyors tisztálkodás után visszatérve a meztelen csodás valóság várt rám. Állva csókoltuk és simogattuk egymást. Nagyon finom érzéki csókjai szerintem sokunkat beindítottak már eddig is:) Jó ideig öleltük egymást így, de szombati partnernőm az ágyra invitált. Csókolózás közben végig simogattam a hegyeket-völgyeket. A formás kebleket kényeztetve jöttek az első halk sóhajok. Közben az egyik kezemmel Evelyn kelyhét kerestem és finoman simogattam, amit már nedvesedés kísért. A melleket elhagyva délre vitorláztam újabb kényeztetésre váró terület felé. A combokat végig puszilgatva nyelvem beférkőzött a vágytól picit már nedves punciba. Változatos sebességű táncot jártam az elsődleges célpont körül, melyet további nedvek és sóhajok kísértek. Az intenzitás változtatásával egy idő után jöttek a remegések, de a végkifejlet nem következett be. Sebaj, majd legközelebb. Evelyn finomra értékelte a mutatványomat, de az idő előre haladtával már inkább ő akart kedveskedni. A hátamra feküdtem és ő oldalra helyezkedett. Finom francia lecke kezdődött, közben simogathattam a csodás kebleket. Csodás ajkak jártak fel és le, majdnem elolvadtam. Nem kapkodós, hanem a lassan a végletekig kényeztetős francia. Finoman táncolt a puha nyelvecske. Nem mélytorok, de nem is volt rá szükségem. Így nem is kellett sok, hogy a gumit segítségül hívjuk. Nyeregbe pattant szép vendéglátóm és egymást ölelve/simogatva lágyan ringatóztunk. A sóhajok mindkét részről egyre erősebbek lettek és én kisvártatva nagyot élveztem a kéjtől nedves barlangocskába. Kicsit még öleltük egymást, majd eltávolítottuk a biológiai fegyvert. Mivel már csak perceim voltak hátra a randiból, ezért egy gyors pancsolás után balra el.
  • Elszámolás:

    A randi kezdetekor helyeztem a korrekt mértékű kerek javadalmazást egy asztalkára. Extrákra nem volt szükségem, mert szép partnernőm maga az extra:)
  • Összkép:

    Evelyn az a lány, akivel mindig jól érzed magad. 2 lábon járó Tündér. Csalódás kizárva:)
Happy Massage