• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Kedves tomika01!😘

    Nagyon köszönöm Neked, hogy hosszú idő után újra írtál beszit és inspiráltalak! Szerintem is szuper randit kerekítettünk!
    Ha lesz egy kis időd, várlak vissza máskor is egy kis ismétlésre!🤗😘
    Szép napot!

    Puszillak!💋

  • Egyeztetés:

    Nagyon régóta szerettem volna hozzá eljutni. A randi előtti napon hívtam. Első hívásra nem sikerült elérni, de kis idő múlva megcsöregetett. Gyorsan visszahívtam és megbeszéltünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot másnapra.
  • Megközelítés:

    Bkv és kis séta. A címet könnyű megtalálni, a Stadionok szomszédságában található az épület. Autóval is mehettem volna, a ház előtt és környékén könnyű a parkolás, természetesen ezzel is a városvezetés számláján található összeget gyarapítva.
  • Helyszín:

    A ház egy jól karbantartott nem mai épület. A lakás szépen felújított, a rendre és higiéniára nem lehet panasz. A szoba pont megfelelő méretű, a fürdőben többféle tusfürdő, szájvíz sőt még dezodorok is találhatóak.
  • Lány külseje:

    A lakásba belépve Zsantill az ajtó mögé húzódott mikor kinyitotta nekem, s hogy miért...hát az a látvány... A képeknek megfelelő, olyan szépséges, izgató nőt pillantottam meg, amilyet egy hozzám hasonló átlagos fickó csak úgy meg sem mer szólítani. (Nyilván ez is vezérelt abban, hogy őt keressem fel) Egy nagyon szexi fekete kis apróságban és magassarkúban fogadott, ami kihangsúlyozta fantasztikus melleit. Köszönés, kis puszik majd invitál a tetthely felé. Közben ismerkedés, trécselés olyan természetesen, mintha régóta ismernénk egymást. Azt gondolom, ha érzi rajtad, hogy nyitott, közvetlen és jókedvű vagy, akkor ő is hasonlóan fogad téged. Szerintem fontos neki az a kisugárzás, hogy mennyire vagy ápolt, igényes (nem anyagias), még akkor is (ahogy én neki meg is jegyeztem neki később) az ábrázatod nem éppen klasszikusan jóképű.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órás masszázsra mentem, egy nagyon fárasztó éjszakai műszak után, pénteki napon, a reggeli órákban. A fürdés után itallal kínált, de ezt akkor nem kértem, mert minél előbb a karjaimban akartam érezni. És éreztem is. Minden porcikája finom, bársonyos, az alakja fantasztikus, az illata bódító. Finoman átöleltük egymást, csókok csattantak, gyengéden simogattuk egymást, ami alatt én kibontottan a kis semmiségekből és végre-végre elém tárultak azok a fantasztikus mellek. Amik bár kaptak szilikonos segítséget, de nagyon természetes hatottak, később elmesélte, hogy miért is. Kis idő múlva az ágyon feküdtem, rövid kalandozás után a farkam már a mellei, majd az akjai között volt. Nagyon kellemes franciabemutató vette kezdetét, csak minimális kézi rásegítéssel. Egyetlen részt sem hagyott ki. Foglalkozott a golyókkal és kicsit még a köztes területtel is. Majd feltérdeltem és intenzívebb szakasz után a melleire élveztem. Megtörülgetett, maj hasra feküdte. Kaptam egy kellemes masszázst, ami nem tudom meddig tartott, mert ez idő alatt végig beszélgettünk. Minden egyéb mellett nagyon jó beszélgetőpartner is. Aztán eljött a pillanat, amikor úgy gondoltam, érvényt szerzek a kölcsönösség elvének. Hanyadt fordítottam és elkezdtem bejárni teste minden pontját. Eddigi tapasztalataim alapján bátran mondhatom, hogy ennyire jó, finom, selymes és csodás puncival nagyon ritkán hoz össze a sors. De most kegyes volt hozzám. Nem is csoda, hogy hosszú percekid időztem ott. Azt gondolom nem volt hiába az ott töltött idő. Aztán a farkammal izgattam a punciját, vigyázva, hogy egy bizonyos határt nem lépjünk át. Nehéz volt, de a végén egy közös kis masztival a hasára élvezve fejeztem be. Hagyott lehiggadni, kicsit ittam, majd egymás mellett feküdve beszélgettünk. Aztán ismét fürdés, öltözés, az ajtóba újabb ölelés és puszik és visszaadtam magam a valóságnak. Csak miután kiléptem az ajtón vettem észre, hogy kicsit túlléptük az időt, mivel a szobában nem volt óra. Ezt meg is jegyeztem neki. Semmi jele nem volt egy pillanatig sem, hogy sürgetne vagy siettetne bármit is. Szeretném azt hinni, hogy ez részben az én személyem miatt is volt...
  • Levezetés:

    A masszázst megelőző franciajátékot a nagyon jó kategóriába teszem. Szinte kézi érintés nélkül, a melleit is használva istenien csinálja. Jó érzéssel váltogatja az intenzitást, nem csak a fő alkatrészell foglalkozik, hanem a csatolt részeknek is kellő figyelmet szentel. A befejezés a szájon és arcon kívül mehet bárhová.
  • Elszámolás:

    A másfél órás program illetményét előre telefonon tisztáztuk. Azt gondolom, a mai viszonyokat figyelembe véve jó áron, kiváló élményt kaptam. 45 szálból álló csokrot tettem le az asztalra.
  • Összkép:

    Összbenyomás... ha azt mondom, hogy évek óta most éreztem először azt, hogy vélemény írjak, azzal azt hiszem mindent elmondtam. Aki nem hiszi, járjon utána...
Happy Massage