• MANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel, már "nyitáskor" hívtam. Akkor nem tudta felvenni, de később megcsöngetett, hívtam és rögtön tudtunk egyeztetni. Szerencsére már aznap "ebédre" megkaphattam. Mivel nem először találkoztunk, sok információra nem volt szükségem, csak az időpont egyeztetésére.
  • Megközelítés:

    Bp. nagy sportlétesítményeihez közel, a katonai rangok övezetében található a szentély. Mindig van szabad parkoló, de tömegközlekedési csomópont is található 2 sarokra, így a tömegközlekedéssel érkezők sem szenvednek hátrányt. A parkoló fizető övezeti, de elviselhető árfekvésű. A cím könnyen megtalálható, GPS sem téved, a kapu jól látható, egyértelmű számozással bír.
    A kaputól induló telefonos navigáció pontos, minden könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    A ház és a lakás is egyszerű, csendes, tiszta. A fürdőben hatalmas sarokkád, tusfürdők széles választéka. A szentély ízlésesen berendezett, masszázspaddal és tatamival egyaránt felszerelt. Mi ugyan csak az előbbit használtuk. Mindig kellemes zene szól a helyzethez illő dallamokkal, visszafogott hangerőn. Mannán kívül más is rendel itt, de sosem futottam össze senkivel, s más zavaró hatással sem találkoztam. Kellemes ide bejönni!
  • Lány külseje:

    Manna a Tantra gyönyörű főpapnője! A képek nem hazudnak. S ami azokon nem látszik, az is mind varázslatos. Nagyra nyílt, őszinte szemekkel lát is, nem csak néz, s benne van a nyitottság a világra, a vendégre. Külsejében tükröződik az adni vágyó személyisége gyönyörű köntösbe csomagolva. Aki nem lát mélyebbre sem fog csalódni, mert szépséget, finom vonalakat fog látni. Huncut kis ruhában fogadott, ami mutatott is meg takart is pont annyira, hogy kellően izgató és csábító legyen. Picit vizes haja most különleges keretet adott arcának, majd a masszázs során pedig speciális hideg/meleg érzést nekem.
  • Erotikus masszázs:

    Negyedszer találkoztunk, így már ismerősként váltottunk puszit, s csevegtünk, amíg én vetkőztem. Zuhany után hasra dobtam magam, s elkezdődött a csevegős masszázs. Minden alkalom más és minden alkalom egyre jobb. A masszázsban is. Alapos és számomra kellemes erősségű a művelet. A lábfejemtől a kisújamig minden részem átgyúrta, miközben megvitattuk az elmúlt hetek történéseit, s közelgőterveink. Már elsőre is "egy húron pendültünk", s ez mindig tudott még fejlődni. A mindenre kiterjedő gyúrás közben is el-eltéved a keze a tekék közötti völgybe, az alatta ágaskodó vesszőhöz -ami most még beszorulva várja sorát - s a közbülső zacsi sem marad ki. Egy-egy kis puszika is előre vetíti a második félidő finomságait. A masszázs olajjal, aromaoljjal együtt folyik a bőrön, s lazítja az izmokat, s a lelket. Azután eljön az a pont, amikor a gyúrás elsimul, s a terület is fókuszáltan középre kerül, s elfogynak a szavak. Eljön a tantrikus erotikus masszázs kezdete!
  • Levezetés:

    Fordulj meg kérlek! Megemelem a pad támláját, s kapsz egy párnát a fejed alá. S valóban, félig ülve, mint egy uralkodó várom a kényeztetést. Itt már csak egy tanga takarja Manna testét, így a látvány is a kényeztetés részévé válik. Néhány pillanat alatt elvarázsol, s játszik rajtam, mint egy mesteri zenész a hangszerén. Kezével ajkával, néha egész testével siklik rajtam, hogy a beteljesülés kapujáig vigyen, majd kis pianóval folytatja, hogy a határon lebegve még tarthassam magam tovább, majd ismét crescendo következik, de éppen csak a határig, hogy nehogy idő előtt végezzünk. A mostani alkalom, még ezen a játékon is túl tudott mutatni, s sikerült kettős beteljesülésig röpítenie. Először egy kitörés nélküli beteljesülést hozott, majd engem is meglepve, néhány perc múlva egy ősrobbanást. Még sosem volt részem ebben a csodában. Miután magamhoz tértem, el is meséltem ezt a különlegességet. Közben ő óvatosan letörölgetett, s csendben mosolygott a sikeres adományozó szerepében.
    A névválasztás az ő esetében tökéletes. Manna, az isteni táplálék, ami erőt ad és átsegít a nehézségeken. Tegyük hozzá, gyönyört is ad, hatalmasat!
  • Elszámolás:

    Ami a menün, az a valóságban is elérhető. Bár még nem mentünk együtt végig az étlapon, de haladunk vele :-) Extrákat nem kértem, nem is kellt külön számolni így. De ő maga az extra!
  • Összkép:

    Mindig csodálatos megnyugvást és felfrissülést érzek egy-egy vele töltött óra után. Minden alkalom kielégítő és mégis más. A tantrikus elemeket olyan szinten alkalmazza, amelyet sehol máshol nem tapasztaltam! Van még hová lépnünk a találkozóink során, van még a tarsolyában újdonság. Biztosan nem ez volt az utolsó randink!
Happy Massage