• Berry26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, illetve smst is, visszahívott röviddel utána és meg is beszéltük az időpontot.
  • Megközelítés:

    A helyszín valóban autóval nehezebben megközelíthető, de szerencsém volt a parkolással. Pontos címet adott, könnyen megtaláltam.
  • Helyszín:

    Célnak éppen még megfelel, annyira nem néztem körbe inkább. Baszoba pici, ágy pont elfér, laptop ágy mellett, éppen valami pornó és zene szólt. Fürdőben tusolók vannak és friss törölköző, műanyag poharat már nem láttam a szájvízhez.
  • Lány külseje:

    Előnyösek a képek, nagyjából a megfelelőek szerintem a valóságnak a súly miatt, az, hogy mikor készült, szerintem korábbi évekből lehet. Melltartó és valami szoknya volt rajta bugyi nélkül. Most talán nem volt sminkelve, haja mondjuk boszisnak volt beállítva, arc persze szubjektív, de az előző beszik alapján annyira nem lepődtem meg.
  • Action:

    Azt mondta 15 percet késik, nekem most éppen ki volt számolva az időm, ennek annyira nem örültem, de van ilyen. Érkezéskor kérdezte, hogy farok mosás volt-e, de én gyors zuhanyt akartam ejteni és így is lett. A késés miatt alapból egy lövésre készültem, fürdés után ágyon ülve kezdett szopni, azt becsülettel csinálta, néha túl sok kézzel, de jelezvén ilyenkor azt elvette és úgy jártam ki be a szájában. Előkerült hamar az ominózus testápoló, én inkább egy ízesített síkosítót ajánlanék inkább, de hát ízlésben nem lehet vitatkozni.

    Jó darabig ment a furulya óra, egy idő után az ágyra feküdtem és úgy ment néhol már a mélytorok is, szopott megállás nélkül. Aki látott már neten ilyen crack whore videót, hát ilyesmi feelingje volt :D Kb. 20 perc után gumit kértem, egy kis lovaglással indult az akció, méretet vett a puncijával és maga irányította így a behatolást. Egy idő után felajánlottam, hogy pihenésképpen akkor én támadnék, ágy szélére kértem háton fekve, felemeltem kicsit a lábait és úgy jártam benne. Itt is jött olykor egy kis krém, ami nem segíti szerintem az orgazmust, úgyhogy ezzel ekkor megbékéltem magamban. Kutyába parancsoltam, itt most huzamosabb ideig és keményen dugtam punciját, kicsit csípőjét húztam és adtam neki rendesen. Volt még egy két póz váltás, de mivel a kedvencem mégis a doggy, így próbáltam célba érni.

    Éreztem, hogy már szorosabban fog a puncija, ez adott egy extra ingert és ellenállást, így felvettem egy kényelmes tempót, és úgy éreztem hogy jó úton vagyok. Dugtam azért keményen tovább, és mikor már közel volt a vég, előtte megbeszéltük, hogy majd az arcára szeretnék elmenni. Közel a végéhez lerántottam a gumit, ő elém térdet és oda rakta az arcát és kinyújtotta a nyelvét, én meg a teljes odagot a szájára vertem, kipréselve az utolsó cseppeket is a nyelvére.

    Gyors fürdés, öltözködés után elmentem, popsin gondolkodtam az elején, de azt az extrát sokalltam volna ebben az esetben.
  • Elszámolás:

    Megbeszéltek szerint az elején számoltunk el.
  • Összkép:

    Ahogy előttem is megírták, a nagyon kanos lopott időkben jól jöhet a szolgáltatása.
Happy Massage