• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szokás szerint egész nap villogott a most hívhatod jelzés, hívtam Evelin számát és a harmadik csöngésre már fel is vették. A szalont már jól ismerem, tisztában vagyok vele, hogy telefonközpontos kezeli a lányok telefonjait. A biztonság kedvéért azért rákérdeztem, hogy tudok-e Evelinnel beszélni? Azt a választ kaptam, hogy nem, de ő is szívesen felvilágosít a tudnivalókról.

    Elmondtam, hogy rendszeres látogatója vagyok a szalonnak ismerem a lehetőségeket, inkább csak időpontot szeretnék egyeztetni másnapra. Az általam kért időpont megfelelő volt, bekerültem a naptárba.
    A telefonos lány hangja már az elején nagyon ismerősnek tűnt és a végén beugrott, hogy kihez tartozhat a hang.
    Rákérdeztem és talált. Előjöttek az emlékek és váltottunk néhány mondatot a régi szép időkről.

    A végén még azt kérte, hogy másnap reggel 8-ig küldjek egy megerősítő sms-t, és a randi előtt egy órával egy újabbat. Alaposan be volt biztosítva a randi, gondolom a rossz tapasztalatok miatt.

    Reggel elküldtem az sms-t, amire válasz nem érkezett. Dél körül ránéztem a telefonra, és azt láttam, hogy van két nem fogadott hívásom, de nem Evelin telefonszámáról.
    Később jelzett a telefon, egy újabb számról hívott valaki. A telefonokat kezelő lány hívott és azt kérdezte, hogy küldtem-e reggel megerősítő sms-t, mert valami probléma van a telefonnal. Válaszoltam, hogy természetesen küldtem, majd rákérdeztem, hogy egy órával a randi előtt küldjek-e újra, amire igen volt a válasz.

    Az újabb sms elküldése előtt elbizonytalanodtam, hogy mi is történhetett, ezért felmentem az oldalra, ahol azt láttam, hogy Evelin telefonszáma tegnap óta megváltozott.
    Így most már négy Evelinhez köthető telefonszámom is volt.

    Némi hezitálás után úgy döntöttem, hogy a hirdetésben megjelent új telefonszámra küldöm az sms-t.
    A biztonság kedvéért megkérdeztem, hogy ha megérkezem, akkor melyik számot is hívjam a beengedéshez? Azonnal érkezett a válasz, hogy Evelin új számát hívjam a megérkezésemkor.

    A randi során rákérdeztem és megtudtam Evelintől, hogy a kavarodást az okozta, hogy kártyás telefon volt, és az éves kötelező adategyeztetés elmaradása miatt éppen aznap kapcsolták ki a telefont.
  • Megközelítés:

    A szalon a Corvin pláza közelében van így a tömegközlekedés kiváló, a GPS ismeri a címet a parkolás sem jelenthet gondot. Bejutás egyszerű, telefonálás után kaptam a kódot, lifttel fel a magasba, kopogás után nyílik az ajtó, mögötte Evelin.
  • Helyszín:

    Egy erre a célra kialakított két szobás lakás, ezúttal nem a kanapés, hanem a kisebb, fotellel ellátott szoba volt a tetthely.
    A szoba kicsi, de minden szükséges felszerelési tárgy megtalálható: szobainas a ruhának, egy fotel a leüléshez és az öltözéshez, nagy méretű matrac a masszázshoz, jól elhelyezett tükör a vizuális élmények fokozásához és halk zene.
    A fürdőszobában a tusoló lefolyójában dugulás lehetett, mert a víz nagyon lassan folyt le, így összegyűlt a tusolótálcában. Egy flakon tusfürdő volt kikészítve, így azt választottam. A kilépő száraz volt.
    A szájvízhez nem volt pohár, így a szájöblítéshez kreatív megoldást kellett alkalmaznom. A program végén nem hangzott el a kérdés, hogy „kérek-e új törülközőt”?
    Korábbi látogatásaim során ilyen gondok még nem merültek fel.
  • Lány külseje:

    Evelin adatlapja és a képei megfelelnek a valóságnak.
    Alkata homokóra forma, a popsija brazilos, formás és szépen kerekedik. A mellei különlegesek, férfikéznek kellemes méretűek, hegyesen előre állnak, ráadásul a bimbók már kényeztetés nélkül alapból is kemények és jól kiemelkednek.
    Az arca szép, mosolygós, a haja hosszú a randi alatt nem volt összefogva.

    Evelin száját külön ki kell emelnem, mert nem véletlenül vezeti a "csókos száj" kategóriát. Gyönyörű a szája, vastag és húsos, valamint nagyon szép színű. Itt egy kis rásegítés történt ugyan, de nem feltöltés, hanem tetoválás.

    Alapból egy természetes és kedves lány, szeret nagyokat nevetni. Igazán kellemes személyiség.
  • Erotikus masszázs:

    Evelin egy fekete színű fehérnemű szettben fogadott, amelynek az alsó része egészen különleges formájú és szabású volt.
    Ilyen tangákat és popsikat leginkább a Copacabanán lehet látni.

    A szobában megbeszéltük a programot és a két extrát, amelyeket szeretnék igénybe venni, majd letettem a csokrot és az ajándékot.

    Tusolás után már a szobában várt, hasra feküdtem és nekilátott a hátam masszírozásának. A fogásain éreztem hogy kellő gyakorlattal rendelkezik, nagyon kellemes volt, és a masszázs közben egy vidám, ismerkedős beszélgetést folytattunk.

    Néhány perc után megemlítettem neki, hogy úgy alakult a programom, hogy nem tudok egy teljes órát maradni, kb. 45 perc áll a rendelkezésünkre a teljes programra. Szerettem volna kérni, hogy a masszázs részen majd rövidítsünk, hogy maradjon kellő idő a kényeztetésre is.
    De el sem tudtam kezdeni a mondandómat, mert ahogy meghallotta, hogy korábban kell elmennem már javasolta is, hogy akkor jobb lenne, ha most azonnal megfordulnék.
  • Levezetés:

    Mivel én semmi jónak nem vagyok elrontója, gyorsan megfordultam.
    Lekerült a fehérnemű és hozzá látott a kényeztetésemhez. Először megismerkedtem a kategória győztes csókos szájával. A húsos ajkait a gyakorlatban is jól alkalmazza, nagyon finom lágy és érzéki csókja van.

    A csókolgatással fokozatosan haladt lefele, majd egy kis simogatás után elkezdte nyalogatni és puszilgatni a szerszámot. Jó hosszan végezte ezt az áldásos tevékenységet, amivel nagyon felcsigázott. Már nagyon vártam, hogy a csókos szájával végre teljesen megismerkedhessem.
    Mikor látta rajtam, hogy már kellően felhúzott, végre teljesen bevett a szájába.

    A franciája igen változatos, ügyesen használta és pörgette a nyelvét a makkon, ismeri az érzékeny helyeket, időnként ritmusosan fel-alá bólogatott, majd ugyanezt kéz nélkül is megcsinálta. Utána eleresztett, majd ráérősen végig nyalogatta a tövétől a hegyéig.

    Időnként kicsit pihentette a száját és kézzel folytatta. Nem cibálta-rángatta, hanem valódi lingam fogásokat alkalmazott, simogatott, használta a tenyerét, az ujjaival gyűrűt formált, majd a makkon dolgozott. Már a kezétől is simán el tudtam volna élvezni, de ekkor újra az ajkai közé vett. Ezt a vegyes technikát váltogatta többször.
    Éreztem, hogy nem célja a gyors kivégzés, szeretett volna jó sokáig örömet okozni nekem.

    Egy idő után megkértem, hogy cseréljünk helyet. Ekkor Evelin hanyatt feküdt, én pedig mellé feküdtem és gyönyörködtem a testében. Csókolóztunk, majd a melleit és a duzzadt bimbóit szeretgettem és közben simogattam a punciját. /az ujjazást nem szereti/

    Miután kellően kigyönyörködtem és kiélvezkedtem magam, újra én kerültem alulra.
    Evelin mellém térdelt és oldalról folytatta változatos kényeztetésemet. Így jól hozzáfértem a melleihez és a puncijához is, ezért mind a két kezemnek találtam kellemes elfoglaltságot.

    Az egyik lingam technikájánál éreztem, hogy itt a vég és nem bírom tovább, ezért újra az ajkai közé kértem magam.
    Jó mélyen bevette és kéz nélkül franciázott, én pedig egy fantasztikusat élveztem a szájába. Nem engedett el azonnal, benn tartott még egy kicsit, ezzel is segített feldolgozni az élményt.
  • Elszámolás:

    A randi elején adtam át egy kis ajándék kíséretében.
    A szalonban a csokor minden lány esetében ugyanannyi, általában két extra van a csók és a NFVSZ. Megérte mind a kettőt igénybe venni.
  • Összkép:

    Evelin a szalon legrégebben ott dolgozó masszőze. Kedves, kiegyensúlyozott, jó személyiségű lány, akinek fontos, hogy a vendége elégedetten távozzon.

    A meglátogatása abszolút kockázat mentes és annak javasolt, aki szereti a hosszú, változatos és egyben profi kényeztetést.

    Most megismertem Evelint, és mivel már Linánál is jártam, legközelebb kettejükkel tervezek egy négykezes masszázst.
Happy Massage