• Berni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bernit könnyű elérni, ha kicsit figyeljük a hirdetését. Sokszor írja ki, mikor hívható és néha még a szabad időpontok is olvashatóak az aktuális ajánlatban. Én is egy ilyen időpontra csaptam le, VTR-ben egyeztettünk és egy pár levélváltásban a részleteket is megbeszéltük.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű és könnyen megtalálható. Mint általában a forgalmasabb helyeken, ezen a környéken sem egyszerű a parkolás de azért nem reménytelen. Én biztosra megyek, kicsit távolabb parkolok és sétálok egy kicsit. Most szakadt az eső, úgyhogy kicsit megázva (csuromvizesen) léptem be Berni dimenziójába.
  • Helyszín:

    A lakás, ami egy szalon kimondottan barátságos és hangulatos. Kényelmesen lehet elrendezni a dolgainkat, olyan otthonos. Ingnek, zakónak van szobainas, órának szemüvegnek van pult, ahol biztonságban lerakható. Ruhákat én rendszerint széthagyom és a randi végén gyűjtögetem össze. Fürdő is praktikus, minden szükséges dolog megtalálható benne.
  • Lány külseje:

    Berni egy nagyon cuki, szexi csaj. Persze milliószor leírtam már én is, meg sokan mások is , hogy micsoda jó Nő, de amiért ő különleges és megunhatatlan az a változatos outfit, amivel hétről hétre meglep. Fehérneműben fogad, most szó szerint:) Minden letisztult fehér, a combfix a body és krémszínű magassarkú. Értem is, hogy a randik első alkalmaival miért ragaszkodik az utcai ruhához, bátor húzás lenne ezt a playboyba illő testet egy ismeretlennek így bevillantani.
    Minden full feszes és ápolt, hihetetlen arányos formák. Az ilyen méretű cicikhez párosulni szokott egy husisabb alkat, de Berninél minden arányos. Atlétikus felső test, nőies idomokkal párosítva. Kerek, feszes popsi, de nem a most divatos, számomra orbitálisan nagy brazil fenék, hanem az ízlésesen gömbölyű forma.
    Szexi, nőies lábak kivételesen ritka igényes bőr.
    Mondjuk ez mind kevés lenne, ha ehhez nem párosulna egy bitang erős, hormonpezsdítő szexuális kisugárzás, ami úgy komplett körbelengi őt. Érdeklődő, értelmes, de csábító tekintete hamar ráhangol az elkövetkező időre.
  • Erotikus masszázs:

    Megkockáztatom, hogy ez a rész senkit nem érdekel, így nem is fogom túlrészletezni. Berni masszázsa természetesen nagyon finom és szakszerű, minden úgy történik, ahogy a nagykönyvben meg van írva, minden pillanata hibátlan és felszabadító , de nem ezért járok Bernihez.
  • Levezetés:

    A legnemesebb testrészem, már a kényszerű masszázs közben próbálja átvenni az irányítást, de minimálisan azért sikerül kontrollálni magam. Az egyértelmű jeleket Berni is konstatálja, majd egy laza “fent találkozunk” után magamra hagy.
    A galérián egy kényelmes tatami vár, hangulatos fények és illatok mámorában fekszem a friss fehér lepedőre és így várom Berni érkezését. Csak pillanatok telnek el és Berni már ragadozó macska módban illeg is felém a galéria lépcsőjén. Hello köszön, mintha egy új találkozás kezdődne és a könyöklésemből hanyatt fordít, elhelyezkedik rajtam, tenyerét az enyémbe teszi, a kezemet pedig a fejem fölé. Kényelembe helyezi magát, majd elengedi a kezeim, lassan letolja egyenként a fehér csipke body felső részét a derekáig, oldalt megnézi magát a tatami mellett elhelyezett tükörben, majd a sötét szempillák alatt, sűrűn pislogva rám néz. Ebből a szögből, ezek a formák még tökéletesebb megvilágítást kapnak.
    A telt keblek alatt a testén a szexi gödröcskék, majd a formás csípő..keménységem egy pillanatra sem lankad, Berni pedig kezével hátranyúl és egy elégedett doromboló hang mellett rám markol.
    Majd szelíden végig simít a tövétől a makkig, egyik kezét a szájához emeli és benyálazza, így enyhén megnedvesítve dolgozik tovább a farkamon. Berni dorombolása és a lentről felhallatszó zene, mámoros állapotba repít és egy pár pillanatig lehunyt szemmel élvezkedem. Pillantásunk találkozik, ahogy már tettre készen ébredek a pár pillanatnyi delíriumból. Elengedi a farkam és jobb könyökére támaszkodva rám hajol, szabad kezével az államnál, ujjaival érintve félretolja a fejem, hogy hozzáférjen a nyakamhoz. Dorombolás a fülembe, majd megérzem a nyelvét a nyakamon. Puha, széles nyelve van, amivel lassan nyalogat mint egy kiscica a langyos tejet. Érzem, ahogy heréim akkorára duzzadnak mint két óriás luftballon. Berni elkezd lefelé haladni a testemen, csókok és nyalogatások felváltva érik a duzzadó mellkasom, majd a hasam. Mikor Berni a farkamhoz ér, orra a hegyét érinti, majd újból felegyenesedik. Ha jól rémlik könyörögöm hogy kapja be, de ehelyett visszaül rám, rányomja a kőkemény vastag farkam a szexi popóhoz és közben a tükörben nézi hogy mutatnak együtt:) Kicsit megpaskolja vele a popsiját és kéjes, szexi hangon mondja “ez annyira felizgat” majd erősen rámarkol és vadul pumpálni kezdi a férfiasságom “Te jó ég” nyögök és egy gyorsvonat sebességével feltörő magvak indulnak útjukra a testemből, óriási orgazmus kerít hatalmába. Artikulálatlan hangon hörgök, míg Berni az utolsó cseppet is világra segíti és méltó helyükre, a gyönyörű popsira vezeti őket . Megsemmisülten heverek, szívem megkergült módon ver, véremben még nyargalászik az adrenalin. Berni mellém fekszik mosolyogva cirógat, majd halkan jelzi, hogy lassan mennünk kell.
  • Elszámolás:

    Nem igazán téma, a randi végén helyezem a pultra a felkerekített összeget.
  • Összkép:

    Az érzés kettős, mert erősen szexcentrikus vagyok, tehát hiányérzetemnek kellene hogy legyen, de nincs. Ez amit Berni csinál velem sokkal többet ad egy szimpla aktusnál.
Happy Massage