• Zsófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mostanában ritkán szoktam a masszázs szekciót böngészni, de az oldal tetején feldobta Zsófi hirdetését, amin megakadt a szemem, így nem is haboztam sokáig és felhívtam. Talán másodjára vagy harmadjára sikerült elérnem és szerencsére pár órán belül volt is szabad hely.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem még a délutáni csúcs előtt, ráadásul kerületen belülről így pár perc alatt oda is értem. Kis utca, a gps pontosan oda visz, parkolóhely volt bőven, természetesen fizetős a parkolás.
  • Helyszín:

    A helyszín egy 4 emeltes panelház, lift talán nincs is, vagy legalábbis én nem vettem észre:), de szerencsére csak az elsőre kell felsétálni, így nem okozhat problémát senkinek. A lakás pici, de rendben van. A tetthelyen tatami, hangulatvilágítás es teljesen elhúzva a sötétítő, bár a délutáni fényben minden teljesen jól látható volt. A fürdőben egy csomó tusfürdő, szájvíz, egyszóval a célnak tökéletesen megfelel minden.
  • Lány külseje:

    Alapvetően Zsófi külsejenfogott meg a képeken, szeretem a magas, de formás, vékony lányokat és ő pont ilyen. Formás popsi, kicsi, tinis cickók es az arckitakarástól sem kell félni. Tényleg olyan mint a képeken, sőt egészen pontosan abban a fekete szettben fogadott amiben a képeken is látható.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem után gyorsan tisztáztuk a programot és irány a zuhi, siettem mert már nagyon rá voltam pörögve a masszázs utáni részre, de még a masszázs is hátra volt:) Miután beértem a tetthelyre hasravágtam magam a tatamin és kezdetét vette egy lágy olajos masszázs. A lábaimmal kezdett, viszonylag sok időt töltött el ott, aminek kifejezetten örültem mert az előző napi lábedzést még nem sikerült teljesen kipihenni. Közben beszélgettünk mindenféléről, nagyon jó beszélgető partner es szerintem meg is volt a kémia köztünk ilyen téren. Masszázs közben többször megdícsérte a fizikai adottságaimat,ami külön jól esett. A lábak után jött a hátam és a karom, ekkor már a hátamon ült és ahogy néha meg-meg emelkedett én sem voltam rest, próbáltam őt a kezemmel hátranyúlva hangulatba hozni. A hátam es kezeim után egy kicsit elkezdett újra a lábaim, majd a lábam köze felé kalandozni és rossz szokásomhoz híven nem vártam meg, hogy ő jelezze, hogy megfordulhatok, hanem én kérdeztem rá, amire szerencsére igenlő válasz érkezett. A masszázs összességében inkább kellemesnek volt mondható, mint sem szakszerűnek és hatékonynak, de mivel elsősorban nem ezért mentem így nem zavart.
  • Levezetés:

    És el is érkeztünk az általam várva várt részhez, amivel kapcsolatban maradt bennem némi hiányérzet, vagy csak lehet, hogy a legutobbi masszázs élményeim (P-vel) tették nagyon magasra a lécet.. Csókot kértem extrának, ebben egészen ügyes volt, viszont amikor közben elkezdtem volna az ujjaimmal izgatni jelezte, hogy piros betűs ünnepek vannak, így a bugyi marad. Előre a telóban ezt nem jelezte, amit sajnáltam egy kicsit, illetve inkább azt, hogy maradnia kellett a bugyinak, mert úgy éreztem, hogy megvolt a kémia és ki tudja mi sült volna ki belőle:) 1-2 perc csók után először kézzel majd szájjal kezdte el kényeztetni az ekkorra már kőkeménnyé vált velem egykorút, ez kifiejezetten jól esett bár inkább monoton volt picit, valahogy olyan feelingem volt mint ha egy kevésbé tapasztalt tini csinálta volna. Mondjuk ez a korából adódóan talán várható is volt:) Hol egyik, hol másik oldalamról közelítve majd végül a két lábam közé bemászva folytatta a francia leckét amíg szép lassan éreztem, hogy elér a végzet és mivel az nfvsz extra és ezt nem kértem, így jeleztem neki hogy “most” és ő szépen kézzel kifacsart. Nem kapkodta e, hagyott lenyugodni, majd kaptam papírtörlőt és tisztába tettem magam. Ezek után gyors zuhi, az anygiak rendezése és távoztam.
  • Elszámolás:

    Az alap óra * rózsaszál, az extrákért * rózsaszálat kér. Én a csókot vettem igénybe, így * rózsával vált könnyebbé a tárcám:) Első alkalommal voltam nála, de bizalmat szavazott és a végén rendeztük.
  • Összkép:

    Összességében vegyes érzelmekkel távoztam. Zsófi egy nagyon dekoratív, vidám, kedves fiatal lány, akivel nagyon kellemes időt tölteni, viszont szerintem még van hely a fejlődésre akár a masszázst akár a levezetést illetően. Még vissza fogok térni, hogy kiderüljön másodjára mit tudok ki kihozni belőle.
Happy Massage