• Misty VIP

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár napja viberen próbáltam elérni, akkorra ugyan nem sikerült időpontot találjunk, de abban maradtunk, hogy majd legközelebb. Most ő volt olyan kedves és jelezte, hogy mától dolgozik, így gyorsan találtunk is megfelelő alkalmat, abban maradtunk, a helyszínre érve megcsörgetem.
  • Megközelítés:

    Kocsim sajnos megadta magát, szervízben vár, ezért villamossal érkeztem a körútra, majd a Mesterről nyíló kis utcát gyalogosan közelítettem. 1 perccel a megbeszélt időpont előtt csörgettem.
  • Helyszín:

    Az épület egy régebbi ház, a lakás otthonos. Lifttel mentem, bár a lépcsőn sem lenne megterhelő. A lakás otthonos, berendezett. Egy nagy nappali-előszoba után nyílik a szintén nagy szoba, ahol voltunk. Engem ezek a részletek nem nagyon szoktak érdekelni, de hátha valakit viszont igen. Lehet tusfürdőt választani, szájvíz is van, a törölköző is olyan, amilyennek lennie kell. Ha minden igaz van egy kolléganője, akivel osztozik az ingatlanon, de nem találkoztam senki mással.
  • Lány külseje:

    Aki ismeri tudja, aki nem annak leírom, bár született már elegendő ömlengés Mistyről. A legjobb szolgáltatók közt van már évek óta. Én a vékonyabb 160-170 cm magas, szép arcú és erotikus kisugárzással rendelkező nőket szeretem. Róla lehet mintázni ezt a típust. Ha épp elérhető, erősen ajánlott Misty. A képek nem hazudnak.
  • Action:

    Fél órás találkozó, ráadásul időm sem sok volt, mert nem vele terveztem eredetileg a napom. Ezért kutyafuttában történt minden. Szokásos menetrend, megérkezést követően gyors tusolás, aztàn itt már meg kell említenem, hogy lélegzetelállító ruciban fogadott, pedig külön nem is kértem. Egy kis piros szett volt rajta, a látványa szív megállító.
    A törölközőm elvette kedvesen, megfordult előttem, had csodáljam alakját. Volt mit, mert egy igazi bomba csaj. Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést. Közben a tükörben nézegette magát, szereti látni ő is.
    Pár perc után az ágyra huppant és kérdőn rám nézett, mit szeretnél? Mondom jöhet a gumi, és az ágy szélére térdelhetnél. Ezt a pózt szeretem a legjobban, és mivel csodás alakja, bőre, feneke van, nem is kérdéses, hogy nehéz lenne tartogatni is az orgazmust ahogy tolja magát rá, nagyon készséges. A gumiba durrantam el rövid idő alatt. A köszönöm Istenem érzés kíséretében 🙏
  • Elszámolás:

    Nem extráztam, de ő sem hozakodott elő semmivel, maximálisan korrekt. Az elején az ajándékával együtt az asztalra tettem. Szó sem esett róla később.
  • Összkép:

    A legjobb szolgáltatók közt. De több is mint szolgáltató, mert csak akkor csinálja, amikor alkalmas is rá. Ha hozzá mész, nem egy kiégett futószalagon dolgozó iparost fogsz találni. ☺️
Happy Massage