• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár csörgés után felvette a telefonos hölgy és elmondta a lehetőségeket. Meg is beszéltünk egy időpontot három nappal későbbre.
  • Megközelítés:

    Én villamossal mentem, majd öt perc séta kb. Csendes környék, parkolóhely nem nagyon van, aki kocsival jönne legalább 15 percet számoljon rá. Könnyen odataláltam nem volt probléma. Bejutás diszkrét volt nem találkoztam senkivel.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás. Fürdőszobában van egy nagy kád, de sajnos nincs zuhanyfüggöny. Vigyázni kell, hogy ne pancsolja ki a vizet az ember és kiszállásnál se csússzon el emiatt. Kád szélénél van három-négy tusfürdő. Mosdónál szükséges kellékek megtalálhatók, amire a randi folyamán szükség lehet. Száraz kilépő vár és kaptam két törülközőt is. Baszobában kényelmes masszázságy található körülötte tükrökkel a falon, mellette kanapé, amire le lehet pakolni.
  • Lány külseje:

    Retusált képekkel hirdet. Fotókon olyan, mint egy pornósztár. Valóságban hétköznapibb megjelenésre kell számítani. Utcai ruhában fogadott magassarkúban. Szép fiatalos arca van szabályos mosollyal és rövid hajjal. Vékony alkatú, súlyfelesleget nem találtam rajta.
    Feneke feszes markolni való fajta, mellei telt almák, élvezet volt markolászni őket. Lábfeje is nagyon szép. A megadott kor nagyjából stimmel szerintem. Jól karbantartott MILF. Megvoltam elégedve a külsejével.
  • Erotikus masszázs:

    1. rész: Érkezéskor két darab almával kedveskedtem neki, aminek őszintén örült. Vetkőzés és zuhany után kérte, hogy feküdjek hasra a padon. Gyengéd, simogatós masszázst kértem tőle. Masszázshoz melltartó nélkül látott hozzá, amelyet a jobboldali tükörben tudtam mozizni. Közben sokat beszélgettünk, megkértem hogy mondja el a vállalásait kicsit konkrétabban, mert a telefonos hölgy elég szűkszavú volt ezzel kapcsolatban. Elmondta, hogy kölcsönösségre nincs lehetőség nála, de kézzel nyugodtan lehet simogatni, hozzáérni. Ezt egy kicsit sajnáltam, mert a melleit a számmal igazán kezelésbe vettem volna. Azt is említette, hogy finoman irányítsam és mondjam el mit, hogy szeretnék. Magáról is mesélt pár dolgot. Masszázs közben többször is hozzám ért a melleivel, aminek a jótékony vérkeringés javító hatását kezdtem érezni odalent. Egyre nehezebbé vált a hason fekvés. amit Ő is észrevett. Volt egy finom besimítás középtájt, majd megkért hogy forduljak meg.

    3. rész: Említette, hogy tud erősebben is masszírozni, így megkértem egy erősebb sport masszázsra. Jó erősen meggyúrt mindenhol, közben sikerült jól egymásra hangolódni abszolút megvolt a kémia kettőnk között. Sikerült jó pár csomót kimasszíroznia, vádlimat is rendesen átgyúrta. Járásom is könnyebb lett a randi után. Az erősebb masszázs hatására éreztem hogy kezdek éledezni odalent. Volt még húsz percünk kb. Megbeszéltük, hogy nézzünk meg egy második kört. Kérte hogy forduljak meg.
  • Levezetés:

    2. rész: Fordulás után még masszírozott két-három percet. Közben Én is simogattam ahol értem. Kértem hogy vegye le a bugyiját, aminek készségesen eleget tett. Kértem kispárnát a fejem alá majd hozzálátott a franciához. Lágyan, finoman látott hozzá. Adott pár puszit a környékre, golyókat, a rudat végig nyalta, majd szépen elkezdett franciázni. Nagyon lágyan, barátnősen indult az egész. Csak szájjal dolgozott az elején, majd különböző technikákat váltogatva kézzel is besegített. Ösztönösen érezte hogy mi a jó nekem nem nagyon kellett kérnem semmit. Öt-hat perc után éreztem, hogy sikerült rendesen megkeményednem. Gyakran felnézett rám hogy lássa a reakcióimat. Voltak kellemes hanghatások és volt hogy a nyelvéhez csapkodta a legjobb barátomat. Éreztem, ha ez így megy tovább nagyon hamar végem lesz,ezért megkértem, hogy a kanapén folytassuk. Hátradőltem a kanapén, Ő elém térdelt és folytatta áldásos tevékenységét. Sajnos a helyváltoztatással nem sikerült elhúzni az élvezésemet, hat-nyolc bólintás után kifakasztotta belőlem az apatejet. Tisztességes adagot lőttem, amivel a szája környékét is sikerült beterítenem, meg is jegyezte, hogy milyen sok jött. Mindketten örültünk neki, hogy simám eltudtam menni. Végig mosolygott miközben még rajta volt az arcpakolás. Enyhén pornós pillanat volt. Megtöröltük magunkat majd elmentem zuhanyozni, utánam ő is rendbe tette magát.

    4. rész: Lingam masszázzsal kezdett, miközben a golyókat is finoman masszírozta. Két perc után sikerült fél merev állapotba kerülnöm. Ezután szó nélkül rávetette magát és hamm bekapta. Volt itt a nyelvhez csapkodástól a mélytorokig minden. Miután rendesen megkeményedtem kértem, hogy ismét a kanapén folytassuk. Én hátradőltem miközben Ő elém térdelt és kéz nélkül kezdett kényeztetni. Olyan finom mélytorkos, vákuumtechnikával csinálta, hogy három perccel később eldurrantam. Sikerült a végére is egy közepes adaggal előrukkolni, amivel ismét összekentem az arcát is egy kicsit. Ilyen jó fogazásmentes franciát már nagyon rég nem kaptam senkitől. Kellett egy két-három perc mire magamhoz tértem és fel tudtam állni a kanapéról. Volt még kb. tíz percünk elmentem gyors lezuhanyoztam és lassan elkezdtem öltözni is. A végén nagy ölelés és könnyes búcsú, majd jobbra el.
  • Elszámolás:

    Végén rendeztem az ajándékát. Minden korrekt volt. Extrák nincsenek, minden benne van az alapban, amit vállal.
  • Összkép:

    Mostanában észrevettem, hogy az új lányoknál van, hogy több mint egy hónap múlva születik csak meg az első beszámoló. Úgy döntöttem magamra vállalom az úttörő szerepét. Nagyon jól sikerült ez a randi, teljesen kitudtam kapcsolni, még a szemüvegemet is majdnem nála felejtettem. Masszázs abszolút szakszerű volt, a levezetés meg fenomenális. Akik a szerelmes barátnő illúzióját keresik, számukra nem biztos, hogy Erika lesz a legjobb választás. Azoknak viszont, akik kifejezetten szeretik a jól karbantartott, szép arcú, bögyös és vékony érett hölgyeket bátran ajánlom.
Happy Massage