• Dalia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettük az időpontot. Elsőre fel is vette, és az általam megjelölt időpontra be is írt .
  • Megközelítés:

    Én villamossal mentem hozzá . csak be kellet sétálnom néhány percet .
  • Helyszín:

    Lakás tetszetős , szépen és igényesen , de nem hivalkodó módon van berendezve . A lakásra a tisztaság jellemző . Fürdő jól felszerelt .
  • Lány külseje:

    Amikor először megláttam a képeit Angelina Jolie jutott eszembe . Nagyon szépen megrajzolt pofija van és ez még kiemeli a szemei szépségét . Nagyon tetszett , hogy a mellei teljes harmóniában vannak a testével . Nagyon jó megérinteni finom puha bőrét a nyakánál . Popsi nagyon feszes és gömbölyű .
  • Action:

    Dalia nem egy kitárulkozó lány. Ez kicsit zavarban is voltam (a két menet között rá is kérdeztem , hogy nem vagyok neki szimpatikus , vagy csak rossz napja van, de azt a választ kaptam, hogy ő ilyen, ez a természete...), azért túltettem rajta magam, és alapvetően arra figyeltem , hogy az álmaim nőjével eltöltött egy órát legjobban kiélvezzem ( ennyire önző vagyok ) Ebben Dalia partner volt, lényegében minden kérésemnek eleget tett, és bizonyos fokú beleélésre is sor került a részéről, úgy érzem elsősorban a hangulat fokozása érdekében. Igyekeztem számára is kellemessé tenni az időnket , de az jól érzékelhetővé vált ,hogy professzionális szolgáltatóként éles határvonalat szab a munka és a magánélet között, így nem is vártam igazán, hogy teljesen átadja magát az élvezeteknek.
    Az első menetet kölcsönösen francia előjátékot követően lovaglással kezdtük el . Ezt szerintem nagyon jól csinálta, hol lassabban , hol gyorsabban , rövideket és hosszúakat mozogva, de kb 10 perc után , leugrott rólam és közölte hogy nem szeret annyira felül lenni . Nem volt különösebb kifogásom az ellen, hogy hátulról folytassuk, és hát az csoda formás popsi és Dalia ügyes mozgása igen gyorsan eljuttatott a csúcsra.
    Az első menet után kicsit beszélgettünk , teljesen általános témákról .Épp , hogy elélveztem ,viszont a teste még mindig izgatott, úgyhogy egy kellemes felszopást követően misszionárius pózban látogattam meg a puncikáját. Egy negyed óra kellemes döngetést követően láttam, hogy ez így nem fog menni, és végül némi kézi rásegítéssel a hasára élveztem.
  • Elszámolás:

    Az ajándékot telefonon előre tisztáztuk. Érkezéskor ennyit adtam.
  • Összkép:

    Ha valaki akar egy jót dugni egy hihetetlenül jó testű csajjal, akkor csak ajánlani tudom !
Happy Massage