• Sára

  • Beküldte:
  • Sára reagálása

    Kedvesem !
    Az elmúlt hónapokba nem voltam ,így most aztán tényleg csúszott a reagálás.
    Nagyon jó ,hogy már jó barátként fogadhatlak otthonomba ennyi találkozást magunk mögött hagyva ...
    A parkolásért valóban nem kötelező fizetni ,csak akkor jár a büntető csomag ,ha lebuksz 😲😵 .
    Szívesen megmasszírozlak bármikor (ami jár,az jár) ,no meg utána ,előtte huncútkodhatunk is már mindkettőnk örömére 😋
    Köszönöm a rengeteg bókot (kissé elfogult vagy ) , kedvességet, tiszteletteljes kommunikációt ,meglepit illetve ami a legfontosabb ,Köszönöm a sok csodás órát,alkalmat ,hogy megtiszteltél látogatásoddal 😘 - remélem fogunk még sokszor találkozni .

    Ui.: messze vagyok a tökéletestől,de ennyi dícséret hallatán megéri a magamba fektetett energia -sőt lehet jobban belehúzok ,hogy egyszer valaki rólam írjon majd egy dalt 😆....

    Millió csók (minimum 5 puszi 😉)

  • Egyeztetés:

    Sárát a kiírt lehetőséget és az ismert határok tudatában hívtam fel, telefonon napokkal előbb. Nagyon rugalmas volt az időpont vonatkozásában és elsőre felvette. Semmi perc alatt megbeszéltünk mindent és vártam epekedve , hogy teljenek a napok és az órák.
  • Megközelítés:

    A parkolás fizetős, ha fizetsz érte, de ez egyébként kit érdekel. BKV-ról lövésem sincs. Címet nem lehet eltéveszteni, a GPS oda visz. A bejutás egyszerű és diszkrét.
  • Helyszín:

    A Sára lakása egy belvárosi ékszerdoboz amiben vendéglátóm az ékszer. Jó ízléssel, eleganciával berendezett és láthatóan átgondolva összeválogatott, egymással harmonizáló bútorokkal berendezett lakás. A lakás állapota full-os, patyolat tisztaság fogad és maximális rend. Fürdőszobájáról ugyan ezt tudom elmondani , amiben tízen valahány féle férfi tusfürdő áll rendelkezésre, köztük férfi intim tusfürdő valamint szájvizek.
    Törölköző nagy, nem agyon mosott , illatos és"ropogós". Az ágy nagy és kényelmes.
    Halk zene, enyhe fél homály fogad, az illatosító pedig rendületlenül teszi a dolgát.
  • Lány külseje:

    Sára külseje maga a csoda. Álom szép arca van. Szerintem Őt énekelte meg egyszer az LGT. Igéző zöld szemek, gyönyörű fogsor és olyan mosoly ami semmihez nem fogható.
    Alakjára csak egy szó van TÖKÉLETES!
    Nagyon elegáns, csinos zöld tónusú ruhában fogadott. Lenyűgöző volt. Később láthattam meg izmos, lapos hasát, amely a csodálatom "tárgya" lett!
    Bőre selymes , hiba nélküli és csodásan hófehér.. Mindene természetes, ami ritka a mai világban.
  • Action:

    Belépésem után puszival öleléssel köszöntöttük egymást. Egy-két ajándékot hoztam, majd ezek átadása után egy jót csevegtünk, közben vízzel kínált, én meg legeltettem a szemem. Szem legeltetés után fürödni mentem. és alapos tisztálkodás után , derekamon a törölközővel tértem vissza vendéglátómhoz.
    Ő már az ágyon várt kétrészes fekete vagy sötét kék kétrészes fehérneműben. Egy vizuális csoda volt ,oly szép volt.. Melléültem és hossza csókoltuk , érintettük egymást a lehető legfinomabban. Próbáltam egy kézzel megszabadítani melltartójától,de most nem sikerült, de két kézzel már eredményt értem el. Pusziltam, csókoltam, gyönyörű kebleit, majd slim alsó is lekerült. Az ágy széléhez kérettem Úrnőmet és csodás puncijához kértem bebocsájtást az ajkaimnak és nyelvemnek, melyet meg is kaptam. A legnagyobb finomsággal érintettem teste minden részét, főleg csodás kelyhét. Simítottam kocka hasát , páratlan melleit, izmos combjai. Teste egyre vadabbul mozgott, csípője beindult ami számomra egy semmihez nem fogható orgazmusban végződött.
    Ezután egymás mellé feküdtünk és újra érezhette csókjait. Ajkai, kezei elkalandoztak férfiasságom felé és a valami leírhatatlan finom érintésekkel, a mennybe vitt . Ezután mint a babákat szokás letisztogatott, majd tusoltunk egymás után.
    Ekkor jött a Masszás, amit a hátamon kezdett. Nem hagyott ki egy négyzet centimétert sem. Akkora alapossággal kezelte le vállaim, lapockám, nyakam és hátam többi részét ami vér profizmusra vall.. Igénybe vette ujjait, tenyerét, könyökét. Utóbbival, néha fájdalom küszöbömig masszírozott. Tudtam, hogy ramaty állapot van a hátam, így nem csodálkoztam hogy fáj itt-ott. Az egészben az volt a legjobb,hogy a fenekemen ült meztelenül és gyúrás közben többször izmos hasa a hátam/fenekemhez ért. Bámulatos volt!
    Majd futóművein jöttek a sorban. Hát itt sem Volt kecmec.Betyárosan megdolgozott.A tök merev vádlijaimból varázslatos kezével egy életképes lábakat alkotott. A masszírozása nem alibi, nem egy elkent simogatás, hanem egy olyan kezelés ami az egészségünket szolgálja.. Kemény, szakszerű és alapos. Az egész masszázs alatt szinte végig beszélgettünk, én meg néztem Őt a szembe tükörből. Fantasztikusan szép Nő!
    Újra megfürödtünk és a kis maradék időben egymás kedvében járva , erotikus érintések és csókok közepette ajkaink ismétléseket hajtottak végre.
    Sajnos eltelt az idő, de testileg lelkileg ki lettem cserélve. Fájós lábamba nyoma sem volt a kínnak. Csodát tett Sára.
  • Elszámolás:

    Sára maga az extra. Abszolút korrekt:
  • Összkép:

    Nagyon köszönöm Sára a kemény kezelést, de ennek a testnek most ez kellett. Minden mást is köszönök. Csók! A Pályáttévesztett!
    u.i.: ha nem tudom istennőre állítani, nekem akkor is az Istennőm vagy!
Happy Massage