• Petra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző héten először, mert az én meglehetős bonyolult hátteremmel muszáj előre szervezni. Bár elsőre nem vette fel, de visszacsörgött. Később tudtam visszahívni, akkor megbeszéltük az időpontot, előtte két nappal pedig SMS-ben még módosítanom is kellett az órát, mert közbejött valami, szerencsére Petra rugalmas volt. Aznap még egy megerősítés, pontos cím megadása, aztán már a ház elől hívtam.
  • Megközelítés:

    Budai vár Duna felőli oldal, parkolás nem probléma, ha a ház előtt nincs hely, a párhuzamos utcában biztos van, de nyilván fizetős. BKV-tól sétálni kell 7-8 percet.
  • Helyszín:

    Az épület hegyoldali elhelyezkedése miatt egy hosszú ablaktalan folyosón kell végigmenni, és egy félemeletnyi lépcsőn. Nem szívesen laknék itt. De pont ezért, a lakás tökéletesen diszkrét helyen van egy masszázshoz A lakásban rendben, fürdőszoba is tökéletes, zuhanykabin, megfelelő tusfürdő választékkal, és szájvíz is rendelkezésre áll. A szoba a célnak megfelelően berendezve, masszázspad és rengeteg tükör.
  • Lány külseje:

    A képeknek abszolút megfelel. Kerek popsi, karcsú derék, homokóra-alkat. Mosolya és közvetlensége egyből leveszi az embert a lábáról. Arca sokkal szebb, mint amit a képek alapján elképzeltem. Egyszerű lenge otthoni ruhában fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőből való visszatérésem után Petra belépett a szobába, akkor már nem volt rajta semmi, egymással szemben állva egy finom ölelkezésbe kezdtünk, éppen csak, hogy az intimitás terébe belépjünk. Petra bőre rendkívül puha és selymes, apró nyakpuszik simogatások után mondta, hogy akkor foglaljam el a szokásos pozíciót a masszázspadon. Közben elmondtam, hogy egy általános testmasszázst kérek, kézfej ás lábfej masszírozás mindenképp legyen benne, és a nyak-lapocka környéke, mert azok a fájós területek. Masszázs közben beszélgettünk a közelgő húsvéti hétvégéről, meg a süteményekről. A derekamon és a hátamon nagyon finoman dolgozott. Többször a fenékvágatba, illetve a lábam közé kalandozott a keze, majd következett a második rész....
  • Levezetés:

    .... és áttértünk a popsikényeztetésre, mert hát mert mi másért jöttem volna, ha nem ezért. Kérte, hogy térdeljek fel, és könyököljek le. Így pucsitottam a masszáspadon, miközben Petra farkam végétől nyalakodva megérkezett az ánuszrózsáig és elkezdte finom meleg nyelvével nyalni a fenekem. Közben az egyik kezével verte a farkamat, illetve időnként a nyalásban szünetet tartva, kicsit szopta is a hátrafeszített szerszámot. Nyalás közben egyre jobban tapadt a fenekemre. Isteni finom érzés volt. Közben nyögni, hümmögni kezdett, és ez hihetetlenül fokozta az élvezetet. Nem az, hogy a fülemmel hallom a hangját, hanem ahogy az ánuszom környékén érzem a hang rezgéseit. Viszonylag hamar elérkeztem a csúcsra s bár lehet, hogy jó lett volna még sokáig élvezni a helyzetet, engedtem, hogy elborítson az élvezet. Hagytam mér egy-két kéz és nyelvmozdulatot Petrára, aztán lerogytam a padra.
  • Elszámolás:

    Az elején szeretem átadni a virágszálakat, volt benne lila, sárga meg kék is. A popsikényeztetés nyilván extra, de nem tudom hogy anélkül hogyan alakulna a csokor.
  • Összkép:

    Petra csak egy kedves, vendégszerető, jó beszélgető partner, egy szép és mosolygós, bájos leányzó, aki nagyon szeret adni, tiszta szívvel élvezi azt, amit csinál. Visszamennék.
Happy Massage