• Anett

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Parádés egyeztetés ! Kolléga vette fel, és fél óra múlva már az ajtón kopogtattam !
  • Megközelítés:

    Óbuda, Flóriántól pár perc séta. Parkolás csak fizetősen !
  • Helyszín:

    Galériás kecó , csigalépcsővel. Tiszta , rendezett, Zuhi és kád , nagy víznyomással :-)
  • Lány külseje:

    Dóri feltöltött képei nem árulnak zsákbamacskát, a valóságban is a fényképek köszönnek vissza. A palszikai sebész bőkezűen bánt a szilikonnal, és mestermunkát végzett Dórin. A két hatalmas ütköző amiben már az ajtónál "belebotlik" az ember , sokkoló. A "Cuba-i" popsiként fémjelzett hátsófertály is rászolgált a jelzőre, egy dobozos Cola simán megállítható rajta ! Az áttetsző csipke , egyrészes hacuka csak fokozta az áltata , ímmel -ámmal eltakart bombázó testet. A műszempillák , kicsit túltoltak, de aki ebben a mesterségben mesterkedik, annak simán tolerálható.
  • Erotikus masszázs:

    Hallottatok már a Lomi-Lomi masszázsról? Nem ?? Akkor kezdhettek tárcsázni ! Érdemes! Korábban jártam (erotikamentes) profi Lomi-lomi s masszőrhöz, őszintén megvallva, nem sok különbség volt, Dóri profin elsajátította ezt a stílust! IS :-). Tehetséges ! Ez a jó szó Dóri egész tevékenységére az ottlétem alatt. A másik meghatározó jelző a "gyengéd" lenne egy általam felállított listán. Kecsesen, lassan, érzékien érint, nem kapkodva , koncentráltan, visszafogottam végzi a masszázst, hogy tényleg próbálj ellazulni ! Tegye a szívére a kezét az a MK, aki egy vadiúj szolgáltatónál , el tudja engedni magát relaxálásilag és nem azon morfondírozik : " No de mi lesz a folytatás". Dóri ezen tud sokat segíteni, hogy mire oda kerül a sor, kicsit alábhaggyjon a gátlásosság, a kíváncsiság szülte minimális stressz !
  • Levezetés:

    Előszőr (de nem utoljára ) találkoztunk ! Dóir-t a Jóisten erre teremtette !! Ösztönösen érzi a ritmusod, mesterien lassít , vagy gyorsít ha kell. A masszázspadról a tatamira invitált, mielőtt a hasonfekvős állapotomban a combjaim közé símitgatott. Ott mát hanyatt feküdtem, amikor elvesztettem a fonalat, Én bábú lettem Ő meg a bábművész! Marilyn Monroe testével vonaglott rajtam, feszes labda melleit a testemhez szorította és arra kért , ha már így alakult masírozzam meg Őket! Mit tehettem??? Hagytam a kísértésnek. Amikor egy laza de teátrális mozdulattal megszabadult a bugyijától, 69-be pörgettem(hál Istennek engedte) Michelangelo is bajba lett volna , ha ezt a puncit ábrázolni kellet volna úgy ahogy az a valóságba elémtárult! A tükörsima , borotvált kis-nagyajkak , ellepték az arcomat és Én belefeledkezte ebbe a csodás kehelybe. Hogy mit művelhetett odalent fullánkszervemmel, azt sajnos vizuálisan az elől leírtak értelmében nem volt szeretném szemlélni, de a forró ajkát határozottan éreztem amikor tövig nyelte a büszkeségem. Profi szolgáltató lévén, hangokat hallatott, imitálva az óriási élvezetet amit nyújtottam ! :-). Hogy Ő élvezte e az Én tevékenységemet azt nem tudom , de Én az Övét határozottan ! Honnan tudta Dóri, hogy mit szeretek a végén, csak úgy hogy képes ráhangolódni az általa kezelt paciensre! Amikor a testem megfeszülve jelezte , hogy itt a vég , Dóri tempót váltott és Jól elintézett!

    Összetört a szívem, amikor Szilviát adva magamra hagyott a tisztogatás terén ! :-)) Én meg azt hittem a 35 perc allat amióta ide közösen elértünk, szerelmes lett belém :-) HA ha !
    Lecsillapodásomat egy kötetlen beszélgetéssel indította, ami után , már csak a"megnézem a fürdőszobát" búcsúbeszéd következett! Aki teheti keresse fel Dórit, mert Dóri pontosan ott és úgy kezeli a dolgokat ahogy kell, , azaz a pontos helyén .
  • Elszámolás:

    A végén a virágoknál a diszkét ágyszélére helyezést preferáltam, a leniek szerint!
  • Összkép:

    Dóri egy érett felnőtt Nő aki tudta hogy mit vállal , amikor a kenyérkereset ezen fajtája mellett tette le a voksot! Ebből eredően a maximálisra törekszik, hogy megtartsa és toborozza ügyfeleit. Érti a szakmáját , hogy szereti -e csinálni arról nem tudtam meggyőződni, így nem marad más hátra ha biztos akarok lenni ebben a dologban , fel kell keresetem ismét!
    Köszönöm , hogy elolvastad ! (Dórinak is ) :-) :-)
Happy Massage