• Berni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előre bocsátom, hogy az írásom inkább a tájékoztatást célozza. Tudom, hogy ettől még megpróbálhatna izgalmas is lenni, de ahogy távolodok ifjú koromtól, úgy jut egyre kevesebb időm is magamra, és egyre kevésbé érzek késztetést hogy legalább megpróbáljam a T. Közösség (Közönség?) szórakoztatását is. Elnézést!
    Azt gondolom, hogy egy aktív felhasználó már tudja kik azok az MT-k akikkel hasonló az érdeklődési köre, ezért jobban érdekli az adott profiltól érkező praktikus információ, ami segíthet a partner megválasztásában.

    Még nem jártam Berninél. Elolvastam az adatlapját a bővebb infókat és néhány beszámolót is. Számomra érthető és elegendő volt a várható szolgáltatás, ezért Vtr-en és belső üzenetben kezdeményeztem találkozást. Jeleztem egy számomra alkalmas (napokkal távolibb) időpontot valamint kértem egy időpontot a telefonos egyeztetéshez is. Gyorsan és készségesen fogadta kérésem, így csak annyi dolgom volt, hogy a megadott időpontban hívjam. Így is tettem, majd rövid csevejt követően fixáltul a találkozást, szinte azonnal meg is kaptam a vtr visszajelzést is. Tökéletesen működött az oldal belső kommunikációja.
  • Megközelítés:

    Vtr.en pontos címet kaptam, könnyen megtalálható, a Margit híd budai hídfő közelében álló régebbi épület. Parkolni nem egyszerű, érdemes erre időt hagyni, viszont tömegközlekedés több lehetőséget is kínál. A házhoz érve telefononon kapott instrukciok teszik gördülékennyé bejutást, nem lehet eltévedni. Az ingatlanhoz érve már nyílt is az ajtó.
  • Helyszín:

    Összességében kiváló.
    A szalonban a funkciók szeparáltak, több helység is a vendég kényelmét szolgálja, külön helyet biztosítva az érkezés, az üdvözlő csevegés, a tisztálkodás és a kezelés során. Egyedülálló a fogadtatás: a szalonban friss gyümölcs, nasi és csoki is kikészítve a fesztelen társalgáshoz.
    A fürdő ugyan nem a legkorszerűbb, de minden rendelkezésre áll amire szükség lehet.
    A kezelőben extra méretű masszázspad áll.
    Az ingatlanban rend és tisztaság uralkodik mindenütt, hűen tükrözi a Vendéglátó igényességét.
  • Lány külseje:

    Vedéglátóm koktélruhában fogadott amit fehérneműre váltott amíg tisztálkodtam.
    Az adatlapján feltüntetettek a valóságot tükrözik és a fotók is visszaadják a külsőt. A korábban született írások egybehangzó megállapítását csak megerősíteni tudom, hogy Berni nem csak csinos, hanem nagyon szép is.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázspadon folyt a kezelés. Az épp kezeletlen testfelületemet egy nagy méretű törölközővel takarta le Berni nehogy megfázzak.
    Lábtól indult a program ami során kifejezetten szakszerű, energikus masszázst kaptam az egész testre kiterjedően, úgy ahogy a Nagy Könyvben meg van írva. Problémásabb területek, mint pl. előző napi mozgástól feszes combizmok extra törődést kaptak.
    Nagyon finom volt ahogy a gyakorlott mozdulatsorok lágyabb és simogatóbb érintésekkel lettek összefűzve, így keveredett a klasszikus masszázs hangulat erotikával.
    Nagyon jól esett a masszázs és az is ahogy közben elbeszélgettünk.
  • Levezetés:

    Felajánlotta Vendéglátóm, hogy a program erotikus részét akár a galérián is folytathatjuk. Örömmel éltem a lehetőséggel és már lépcsőztem is felfelé Berni mögött. A meredek lépcsőn szemmagasságba került Berni popsija, aminek ringása önmagában felejthetetlen vizuális élmény.
    Odafent hanyadt feküdtem a tatamin, Berni pedig rámült, megszabadult a melltartótól (bugyi mindvégig fent maradt), így elémtárultak csodaszép mellei.
    Hátranyúlva kezeivel simogatta a velem egykorút, olyan finoman, hogy az érintés varázsának átadva magam egyre hosszabban hunytam be szemeim.
    Bármíly hihetetlen is Berni különleges módon kényeztetet: mosollyal, simogatással, érintéssel, közelséggel... úgy minta valóban megkaptam volna a testét, a csókját, mintha valóban a szájával kényeztette volna a farkam és a testemen érzett forró lehelete csak a távolodó ajkait elhagyó sóhaj lenne.
    Frenetikus volt.
    A program levezetése képpen még megmosta a hátam, nagyon kellemes volt.
  • Elszámolás:

    Minden fontos info elérhető az oldalon. És minden úgy is történik. Az van amit Berni adni tud, extrák nincsenek.
    Az órás programért várt ajándékot felfelé kerekítettem, így elegendő volt a legnagyobb hazai bankjegy.
    Berni nem anyagi értelemben vár sokat, hanem a szerény ajándékért cserébe csak egy intelligens, kulturált, magán uralkodni képes felnőtt férfit.
  • Összkép:

    Fókuszban a férfi... így igaz.
    Berni megnyerő személyiség. Kifinomult, izléses, értelmes, okos nő, akinek van tartása és mindezekkel együtt úgy határozott, hogy közben mégis kedves, érdeklődő és barátságos.
    Remélem hamarosan újra átatdhatom magam a Berni varázsnak.
Happy Massage