• Berni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bernivel való ismeretségünk a covid kezdetére nyúlik vissza, akkor kerestem fel őt, mikor még az átlagnál is jóval óvatosabbnak kellett lenni az ilyen jellegű kalandokkal.
    A nagy óvatosságból egy múlni nem akaró rajongás lett, így a mai napig rendszeresen látogatom Őt. Telefon, sms, vtr, bármi működik, lényegretörően időpontot egyeztetünk. Ez a rész hivatalos stílusban zajlik, a történet egyedül ennél az egy epizódnál tárgyilagos hangvételű, mint egy üzleti megbeszélés pontosítása. Én is így szeretem, az idő nem játék, ez kölcsönös tiszteletet igényel, ennek fontosságát az első telefonbeszélgetésünknél tisztán éreztem.
  • Megközelítés:

    Berni rendelője a város egyik legforgalmasabb részén található, aki nem szereti a parkolással járó kellemetlenségeket az bátran válassza a tömegközlekedést. Én is így teszek egy ideje és a ház előtt megálló villamossal érkezem.
  • Helyszín:

    A rendelő egy régi bérház földszintjén található, aminek komorságát feldobja a fölötte álló hangulatos függőkert. Maga a helyszín egy magánszalon, ahol van kellemes fogadóhelység és külön a masszázsra kialakított galériás szoba. A fogadóhelységben a kikészített víz mellett, friss szeletelt gyümölcsök és különböző magvak, kis csoki falatok várnak. Rendezett és higiénikus amit mindig megállapítok, ahogy egyre részletesebben tárul elém az összes helység. Felkészült és gyakorlatias megoldások jellemzik a fürdőt és a kezelőhelyiségeket is. A tusfürdők szépen sorakoznak egymás mellett, ahogy a törölközők is egy szekrényen, ahonnan már néha én veszem el és szolgálom ki magam, míg Berni csacsogását hallgatom és lepődöm meg közben, hogy már ennyire otthon érzem magam.
  • Lány külseje:

    Berni egy ideje nem bajlódik az öltözködéssel és fehérneműben vár, ami most egy fekete body, fekete csipke combfix, fekete magassarkú. Így szinte semmit nem hagyva a képzeletnek, rögtön elém tárul a hibátlan dekoltázs, a tökéletesen domborodó ívű mellek az ápolt bőr. Anno mindig az arc került előtérbe az első pillanatban, bár akkor sem volt Berni túlöltözött, de így ebben a falatnyi bodyban, a dekoltázs és a popsi eltereli a figyelmet a finom vonású érzéki arcáról. Kollégák szeretik hasonlítani őt különböző színésznőkhöz, most kivételesen én is beállok a sorba. Kaley Cuoco ugrott most be nekem, ahogy megláttam újfajta, középen elválasztott, egyenes hajviseletével és stílusban is inkább egy hasonló laza Nő Berni, mintsem egy Díva. Sportosan szép, arányos, formás alakja, szép ívű feneke, esztétikai élmény ebben bodyban. A combfix csipkéje tökéletesen simul a hibátlan bőrén, ami alatt nincs sem felesleg sem tetoválás sem narancsbőr, semmi oda nem illő, ami ronthatna az összképen.
  • Erotikus masszázs:

    Miután kiszolgálom magam törölközővel irányt veszek a fürdőbe, Berni előttem billeg, vonul (nagyon tud vonulni:) Majd egy "várlak" kiséretében utamra enged. A zuhannyal kicsit bajlódom mire sikerül beállítanom a megfelelő hőmérsékletet, kiválasztom a megfelelő babát, Listerint és már repülök is a masszázságyra. Minden olyan jó meleg itt (elsősorban ugye a fogadtatás:)) Maga a helység kellemesen befűtött, a törölköző amivel Berni beterít, majd az olaj ami elkezd rácsorogni a testemre, majd Berni meleg érintése. Érzem, ahogy elhagy az erő és csak egy ernyedt, kiszolgáltatott test vagyok egy ágyon. Nem is ellenkezem agyban sem, nem harcolok semmiféle zavaró gondolatokkal, teljes az üresség. A háttérben, halkan szóló spirituális zene is támogatja, ezt a letisztult, könnyed állapotot. Érzem, hogy a nyálam is csordogál, ahogy Berni halad a testemen szisztematikusan, hasonló ütemben, ugyanazokkal a mozdulatokkal a különböző végtagokon.
    Finom, gyengéd, érzéki érintések ezek, elnyújtott hosszú fogások, semmi kapkodás, egy pillanatra sem veszi le Berni a kezét a testemről, egyik kezével végig érint. Amelyik régióval éppen nem foglakozik azt beteríti az előmelegített törölközővel. Minden olyan békés és finom, talán utoljára csecsemő koromban lehettem ebben a gondtalan, tudattalan állapotban:) A bárgyún vigyorgós, nyálcsorgatós fázisból egy halk "megfordulsz" ébreszt. Ahogy a hátamra vetem magam, vagyis pontosabban komótosan megfordulok Berni már teríti is az egész testemre a takarót és jelzi, hogy kiugrik kezet mosni, akarok válaszolni valami vicceset, de fura mód lassított felvételben hallom vissza magam, de simán lehet hogy csak a fejemben válszolok és igazából egy szó sem hagyta el a számat-:) Egy pár pillanat múlva visszalibben, meglepetésemre a masszázságy végében a fejemhez áll, miközben megsimítja a mellkasom megkérdezi, hogy kicsit megmasszírozhatja az arcom. Naná, persze azt csinálsz velem,amit csak akarsz, mondanám lelkesen, de ezt is csak fejben gondolom:) Az eredeti válasz annyi hogy "Igen"
  • Levezetés:

    És innentől igazán beindul a kényeztetés, bár az eddig történteket sem nagyon tudnám máshogy definiálni. A mellkasomnál indulva simítja a bőröm, a nyakamon fel az arcomig, valami nagyon könnyű, enyhe illatú zselét használ, ami siklik a bőrömön. Berni közelsége, szuszogása, ahogy finoman dolgozik a felső testemen, pillanatok alatt a sarokba ülteti a kis csorgónyálú mamlaszt és helyette visszatér a férfi, aki eredetileg érkezett. Néha nagyon közel a fülemhez ér az ajka, belesúg, olyan érzéki a hangja, hogy most is az a kellemes borzongás fut végig a testemen, ahogy felidézem. Ekkor már bőven dagad a férfiasságom és Berni szépen odalibben, hogy hozzáférjen. Olajat csorgat rám, majd egyik kezével rámarkol, míg a máskikkal a gáttól haladva felfelé végigsimítja. Majd már két kézzel ráfog, aztán az újjaival felváltva elkezdi felfelé, éppenhogy hozzáérve érinteni egész lentről a golyóktól, majd megint határozottabban fogja, miközben mondja az izgató dolgokat. Irtó dögös ahogy a fejét közben félrebillenti és kéjes arccal, hangokkal végig kíséri és monitorozza a reakcióim és néha magát is a tükörben. A bodyja ekkor már levan csúszva a derekáig fedetlenül hagyva gyönyörű melleit és a bordák alatti szexi kis bemélyedéseket. Én markolom a popsit közben és kezem elkalandozik más nagyon finom kis helyekre. Közben Berni áthajol rajtam, hogy a melle érinti a farkam, egyik kezével a férfiasságommal törődik, míg a másik kezével izgatóan végig halad a testemen és mikor az ajkaimhoz ér, akkor elérkezik a robbanás, miközben markolom a fenekét. Berni a melléhez szorít és így várja ki a hosszú másodperceket míg teljesen bevégzem.
  • Elszámolás:

    Berni adatlapjához képest a találkozásaink alkalmával, elég sok "extra" szerepet kap és ezek nincsenek felcimkézve árcédulával. Mindenestre én hálásan megköszönöm az elszámolásnál is kiemelt törődést és nem élek vissza a különleges bánásmóddal.
  • Összkép:

    Berni egy eszményi NŐ, akire még napok múlva is úgy gondolok vissza, hogy "Úristen" mennyire hibátlanul tökéletes volt a vele töltött idő. Rendszerint még a távozásom előtt egyeztetjük a következő találkozás időpontját.
Happy Massage