• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előszőr telefonon nagy nehezen informálódtam mert nagyon halk és rossz a mobilja. Később VTR-en jelentkeztem be végül, chat-en pedig készségesen, kedvesen adott némi plusz infót.
  • Megközelítés:

    Taxival mentem, de úgy tűnik lehet arra parkolni. VTR cím pontos és könnyen lehet azonosítani.
  • Helyszín:

    Lurdy közelében, sok új lakókomplexum épült arra, kellemes csendes környék.
    A lakás fullos, már-már luxus kategória. Sok szoba van és sok lány de a diszkrécióra ügyelnek nagyon. Sajnos más lánnyal nem találkoztam :)
    Fürdőben van minden ami kell, zuhanyzó, törcsi és alap tisztálkodási szerek.

    A szoba ahol voltunk kellemesen nagy, az ágy szintén és a strapát is bírta. Van hangulat fény, nagy tükör az ággyal szemben, zene youtube-ról kérhető :) és van egy GIGAMEDVE a sarokban de csak plüss :)
  • Lány külseje:

    Zoé arca hihetetlen, mások is írták, de tényleg top főleg egy kellemes sminkel pl. mint amivel fogadott Ufff. Melle pici de feszes és szép bimbóval rendelkezik. Hosszú fekete hajzuhatag és puha bőre van.
    Nunija szép és jól nedvesedik. "Lepke" nélküli, lényegében babapunci nagyon kívánatos.

    A képek jól vetítik előre a valóságot, bár kicsit azóta fogyott ezt ő maga is említette, de így is nagyon kívánatos tini testalkatú. Tetoválása van néhány sajnos de erre előre fekészültem.
    Fehér színű kétrészes csipkés fehérneműben fogadott.

    Nagyon huncut, aranyos és kedves. Nem hiszem hogy van olyan akinek ne tetszene.
    Ami még nagyon tetszett azok a hangsúlyos szemfogai voltak, mint egy kis vadmacska :)
  • Action:

    3 órás randi volt ezúttal terítéken, tartalmas és színes volt ahogyan szeretem, kapkodás nélkül.

    Szóval, ajtónyitás aztán az "újdonság varázsa" tudjátok amikor először mentek egy új lányhoz. Pici pöttöm lány pedig már ölel orrba szájba, puszit is ad és már irányít is mit hol tudok csinálni.
    Bekísért a szobába ami igazán kellemes atmoszférával rendelkezett, majd átbeszéltük a dolgokat, miket kérek stb. Kaptam törcsit és mutatta az utat a fürdőbe.
    Visszatértem a szentélybe fényeket állítottunk és mivel lehetett zenét is kérni youtuberól valamilyen lágy kellemes arab-tantrikus zenét beraktunk.

    Kezdődhetett a hosszas pettingelés ezzel a cuki vadmacskával. Zoé rendesen kivette a részét, szenvedélyes és határozott, tudja mit kell tennie. Igyekszik a vendég kedvében járni, kommunikál, érdeklődik, ő is próbálja élvezni a dolgokat.
    Simogatás, nyali-fali, klasszikus előjáték magas színvonalon szenvedéllyel és csók csatával ahogy szeretem. Jól csókol és szereti is csinálni, nyelve is van a kiscicának :)
    Kicsomagoltuk egymást a textilből francia ide oda, nagyon jól műveli, színes, változatos és profi. Megjegyezte hogy méretes vagyok szóval a mélytorokban nem biztos hogy sikerül de több alkalommal is összejött, azt láttam még ő is meglepődött és örült :). Nem szoktam gyorsan elsülni tehát hosszasan élvezhettem Zoé francia óráját. Ezután én is kedveskedtem kedvesem kelyhének kellemes kinyalásával. Úgy tűnt hogy élvezte és el is élvezett, az izmok rezgéséből és a hangokból ítélve, majd azt nyögte ki hogy "mit csináltál a nyelveddel". Mire én megkérdeztem hogy "jó volt ?" amit szóban meg is erősített hogy "nagyon". Bár lehet marketing volt, sose lehet tudni :( Mindenesetre én hagytam lenyugodni őt de rövid idő után már raktuk is fel a gumit és missziben csattogtunk illetve a misszi ilyen-olyan variánsaiban, kreativitása és aktivitása magas szintet képvisel ez nem vitás. Lovacskába fordultunk ez nekem a szokottnál valamiért sokkal jobban bejött, nem tudom a miértjét sajnos, ezért sokáig ebben voltunk. Többször előre esett a haja ilyenkor a bugyiját használta hajguminak :) bár engem csak ritkán zavart úgyhogy mondtam is neki nyugodtan hagyja kiengedve nem kell mindig újra és újra összefogni. Majd felálltunk és megkértem hogy álljon a falhoz, pucsítson és a kezével tartson ellen, uff uff uff az a látvány. Hátulról támadva végig zongoráztuk ezt a pózt is, hol a derekát fogtam, hol a haját, hol az egyik lábát felemelve, hol a falhoz szorítva felső testét persze csak finoman. Vissza szerettem volna vinni az ágyra ezért felemeltem és szemből a nyakamba kapaszkodott kicsi pille cicám, de a tükör előtt elkezdtünk csókolózni és az az ötlete támadt Zoénak hogy így is csattogjunk, lejebb nyúlt hogy berakja és egy rövid ideig így csináltuk néhá tövig, sajnos ezt a pózt sokáig nem bírtam tartani pedig könnyű lány csak hát ez a póz sok energiát igényel. Ezért vissza vittem Zoét az ágyra. Újra misszi és végül így lett végem. Hagyott lenyugodni benne, nem kapkodott. Megjegyezte hogy jól bírom, mire én is, hogy "te is" :) de tényleg és nem nyafogott egyszer sem, pedig elég nagy mérettel rendelkezem amit ő is megerősített.


    Tisztogatás, pihi. Sok ölelés és bújás, simi, dumcsi, szeret beszélni, nem hagy unatkozni :) és persze sok-sok csók abból sosem elég :) majd felkínált egy hosszasabb masszázst azt hiszem olajjal, finom illatú volt és nagyon jól esett.
    Ezután elmentünk egy gyors fürdésre, megmostuk egymást. Vissza mentünk a szobába kért pár percet valamit elintézni. Mikor visszatért megint sok ölelés és bújás, beszélgetéssel és simogatással.

    A második felvonás hosszú franciával kezdődött majd egy idő után az ágy szélére ült én pedig állva, kiszerettem volna próbálni a kényszer mélytorkos franciát. Simán teljesítette bár próbáltam finom lenni, volt nyálhíd is. Remek élmény volt az biztos. Vissza mentünk az ágyra és a klasszikus 3 pózt átvettük újra, csak most dodge pózt is vittünk a menübe ez volt a kedvenc, amikor hason fekve volt Zoé és finoman a nyaka alá illetve a másik kezemmel a hajába markoltam és húztam hátra magamhoz. Ezzel másodszorra is végem lett, teljesen kifacsaródtam. Ezúttal is türelmesen hagyott benne lenyugodni. Tisztálkodás és pihenés majd pettingelés következett ameddig le nem járt az időm.
    Aztán jött a fájdalmas búcsúzás. Csókkal és nagy öleléssel.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem amit kell egy kis csokival. VTR-en megbeszéltek szerint.
    VTR miatt kaptam egy extrát ajándékba, ezen kívül még egyet kértem.
    Picit késtem de megengedte hogy annyival többet maradjak.
    Full korrekt.
  • Összkép:

    TOPCSAJ. Szenvedélyes, aktív, kedves, szexuális tudása kimagasló. Abszolút mindent megtesz a vendégért, kommunikál, néha vigyorog mint a vadkörte :)
    Arca nagyon szép, teste karcsú. Nagyon kívánatos lány Zoé külsőre belsőre egyaránt. Imádtam ezt a cuki energia töltetet.
    A pazar élmények pazar randit követelnek, számomra ez az volt. Köszönöm Zoé.
Happy Massage