• Keya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés könnyen ment, előző este küldtem VTR-en egy időpontot, mely másnap reggel már visszaigazolásra került, szolidan jelezte, hogy helyet azonban nem tud biztosítani, így én voltam a vendéglátó. :-)
  • Megközelítés:

    Parkoló helyet nehezen találni a környékemen Keya elmondása alapján, gondolom a tisztelt makktársaknak nem ez lesz a legrelevánsabb információ. :-))
  • Helyszín:

    Felkészültem mindennel, üdítő, törülköző, ásványíz háttérzene. Minden adott volt a megfelelő együttléthez.
  • Lány külseje:

    Azt hiszem a képek magukért beszélnek, illetve élőben még vonzóbb a hölgy, hiába a kisugárzást nem lehet fényképre vinni. Az arc kitakarástól sem kell tartani, mosolygós barna szemek, melyek ha nem vigyázol egy pillanat alatt rabul ejtenek. Nekem nagyon tetszett a természetes megjelenése és a pozitív kisugárzása, a későbbi beszélgetés során pedig tovább erősödött bennem az a gondolat, hogy Ő is az a típus, akinél félig tele a pohár. A külalakhoz még hozzátenném, hogy nagyon szépek, hosszúak a lábai, az igen formás méretes keblek pedig tovább emelték az összhatást.
  • Action:

    Miután belépett az ajtón puszikkal és egy nagy mosollyal üdvözöltük egymást, majd bemutatkoztunk. Keya az előszobában elhelyezte a kis hátitáskáját és megjegyezte, hogy ugyanilyen előszobabútoruk van. A nappaliba mondtam neki, foglaljon helyet a kanapén, kitöltöttem egy pohár ásványvizet, majd csokival kínáltam, egyből be is kapott egyet, elmondása alapján szereti szopogatni, természetesen a szavaira összefutott a nyál a számban. :))
    Rövid ismerkedős beszélgetés után egyre közelebb kerültünk egymáshoz, s hosszasan elkezdtünk csókolózni, piszok jól csókol, érzékien, öblösen pont ahogy szeretem, puha formás ajkairól nehéz lecuppanni.
    Felálltunk a kanapé mellett s magamhoz húztam Keyat, szenvedélyesen csókolóztunk, közben fokozatosan kerültek le a ruhadarabok rólunk, egyre keményebb lettem, ezt érezte Keya is, amikor lekerült a fehérnemű, mely fekete volt, térdre borult előttem s egy nagyon érzéki finom lágy francia játékkal konstatálta a kölcsönös szimpátiát.
    A fuvolajáték arra késztetett, hogy áttérjünk a franciaágyra, Keya hanyatt fekve meztelenül, én felül rajta, s szenvedélyes csókcsata vette kezdetét. Keya megéli, átadja magát az érzésnek, ez tovább doppingol engem is. Fentről-lefelé végig csókoltam testét, majd gyönyörű mézes csuprát vettem kezelésbe, szemmel láthatóan szereti ezt a fajta kényeztetést, melynek hangot is ad a kisasszony. Nem sokat vártam, mohón ugrottam le az ágyról kigyóbőrért, pikk-pakk felhámoltam magam, s misszionárius pozícióban folytattuk tovább egymás feltérképezését, nehéz szavakat találni, hiszen olyan mértékű érzékiség járta át a játékunkat, melyek a civil életben az egyéjszakás kalandok során is ritkák, nem hogy itt a "szakkörben". :-))
    Egymásba fonódásunknak egy vulkanikus orgazmus lett az eredménye a magam részéről, percek kellettek míg magamhoz térjek közben Keya szorosan ölelt magában.
    Miután magamhoz tértem ki kellett engesztelnem, így letéptem magamról a kaucsukot és az ágy mellé hajítottam, mint egy felbőszült állat újra végig csókoltam a testét, majd a mézes csuporra koncentrálva elkezdtem nyelvészkedni, finoman fokozatosan bevetettem az ujjamat is, melyet egyre erőteljesebben körbe ölelt Keya legféltettebb kincse. A kéjtől megzabolázva faltam, éreztem a hanghatásokon keresztül és az összehúzódásokon, hogy jó az irány, közben néha újra felkerekedtem és vadul csókoltam Keyat, majd újra lent, egy idő után már csak lent munkálkodtam a combok szorításában, amikor is éreztem, hogy Keya berúgja a gyönyör kapuját.
    Mint egy ragadozó néztem fel Keya combjai közül, szemében ekkor láttam a kéj perzselését.
    Egymás mellé heveredtünk, folytattuk a beszélgetést, közben csattantak a csókok is. Az biztos ebben a műfajban kevesen csókolnak, úgy mint Ő.
    Miután a vérkeringésem újra helyre állt, ismét gumát húztam, hátulról szerettem volna Keyával eggyé válni, így a párnát maga alá helyezve, hasonfekve, fenekét kiemelve kínálta fel számomra a mézes csuprát.
    Isteni érzés volt mozogni benne, azonban ez a térdelő póz egy idő után kezdett fárasztó lenni számomra, így átváltottunk doggyba. Keya keresztbe a franciaágyon, én pedig az ágy mellett állva, diktáltam a ritmust természetesen Ő is előszeretettel tolta rám magát, hol gyorsabban, hol lassabban mozogtam benne, azt nem tudom, hogy Keya most megint berúgta-e a gyönyör kapuját vagy csak rárugások voltak, de a hangok alapján közel járt ismét hozzá.
    Keya készségesen felajánlotta, hogy belovagol amelynek nem tudtam nemet mondani. Miután belém ült s rám borult, szenvedélyes csókokkal árasztott el, csak úgy izgett mozgott a cowboy lány rajtam, néha alulról én is adagoltam alá, mint egy V12es dugattyú, míg nem egy brutálisat robbant a motor. Hosszasan ölelt és csókolt, húzott magába továbbra is, másodpercek kellettek mire visszatértem földi létembe.
    Egymás mellett feküdtünk, beszélgettünk, kifújtuk magunkat közben érzéki csókokat lopva egymástól.
  • Elszámolás:

    Elhelyeztem az asztalra az előre megbeszélt csokrot, szóba sem került a randi során.
  • Összkép:

    Nehéz szavakat találnom, 7 éve vagyok az oldalon, mint vendég, most megélhettem azt is milyen vendéglátónak lenni. :-)) Nem is ragozom tovább a dolgokat, Keya elhozta nekem az együtt töltött időre a szerelmet, szenvedélyt melyet hajszolok.
    S egy mondata még mindig belém égett, amikor a kanapén egymást vetkőztettük s kérdeztem, hogy hány lehetőségem van a randi során, s Ő mosolyogva csak annyit mondott: "-Amennyit csak bírsz."
Happy Massage