• Áfonya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szombat reggel láttam, hogy elérhető. Viber-en vettem fel vele kapcsoltot. Az időpont javaslatom elég közeli volt, de szerencsére jó volt neki. Küldtem magamról képet, ahogy a bővebb infóban kéri. Az időpont jó volt neki, de azt kérte, hogy hívjam fel. Ennek eleget is tettem. Innentől kezdve simán ment minden.
  • Megközelítés:

    Telefonban pontos címet adott. BKV jár a környéken, de most autóval menten. A kerületnek ezen a részén is lutri a parkolás. Érdemes amiatt hamarabb menni, legalább 15 perccel.
  • Helyszín:

    Régi építésű épületben egy szépen felújított kis garzon. Erre a célra berendezett lak. Fürdőben kád van, ahol a magasabb uraknak figyelni kell, hogy ne verjék be a fejüket. Áfonya nagyon kedves volt, előre figyelmeztettet, hogy erre figyeljek.
  • Lány külseje:

    Képekkel teljesen megegyezik. Egy kis aranyos, mosolygós, dekoratív lány bújt meg az ajtó mögött. Az első pillanattól kezdve beszédes, közvetlen és mosolygós volt. Ez rám is jó hatással volt, az első randis feszültség egyből tovaszált. Fekete topban és bugyiban volt.
  • Action:

    Egy fél órás randira neveztem be. Kis csevely és tusi után, az ágyon találtuk magunkat. A sokak által leírt lingam masszázst kaptam felvezetés gyanánt. Nagyon jó volt, talán most csináltál először, de nagyon jó volt. Közben beszélgettünk. Jó beszélgető partner, szerencsére nem aza szótlan típus :) . Hogy ne fussunk ki az időből javasolta, hogy térjünk át a franciára. Mondtam, hogy rendben, de én is viszonozni szeretném a finom franciát. Kölcsönös francát javasolt, de az nem szeretem, így helyet cseréltünk. Előtte kibújtattam a topból és a szép cickókat simogattam, pusziltam. A szájától lefelé végig pusziltam a testét, még a szép punciig el nem értem. Finom elkezdtem kényeztetni. Hangot is adott neki, sóhajtozott és megdicsért, hogy milyen finom csinálom. Majd gumi fel és miszziben elkezdtük jövetelem fő célját. Másik pózra nem jutott idő, mert hamar elsültem. Rövid ideig tartott , de nagyon jó volt vele. Finom vele a szex.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt összeg a helyszínen se változott.
  • Összkép:

    Nagyon korrekt hirdető, de emellett nagyon kedves és finom lány. Szerintem fogok még vele találkozni
Happy Massage