• Adèl

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rebekát hívtam délelőtt szerettem volna egy négykezes szeánszot amiről a múltkor beszélgettünk.Sajnos Tilda nem volt bent eredetileg vele szerettem volna nem baj majd legközelebb remélem összejön.Rebeka Adélt ajánlotta bíztam benne,hogy vele is jó lesz.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem a közelben forgalmas közlekedési csomópont.Pár perc sétával könnyen elérhető a helyszín.
  • Helyszín:

    Viszonylag nagy lakás tágas előszoba majd onnan nyílik két szoba illetve oldalt a fürdőszoba sarolkáddal.Mindenből elegendő választék tökéletes tisztaság.
  • Lány külseje:

    Ezuttal két különböző alkatú lánnyal van szerencsém találkozni.Adél kicsit testesebb ahogy a képein is látszik szőkésbarna haj combján tetoválás ami a képen nem látszik,arca kerek vidéki lány benyomását kelti (Ez nem pejorativ értelemben gondoltam).Rebeka vékony fekete hajú tinilányos alkatú feszes keblű formás popsijú nagyon kedves érdeklődő lány.
  • Erotikus masszázs:

    Az előtérben vártak először Rebekával puszi majd Adélnak is bemutatkozom vele is puszit váltunk ezután cipő levétel majd bekísérnek a nagy szobába.Elnézést kérek,hogy magammal hozok egy médiás eszközt,sajnos sokat kellett várnom egy mobilos ügyfélszolgálaton nem tudtam elintézni amit akartam.Vetkőzés után törölközőt kaptam megcéloztam vele a fürdőszobát.Visszatérésem után mindkettőjükel ölelkezés szájpuszi majd a nagy széles tatamira fekszem.Kétoldalról kezelésbe vesznek a lányok krémmel kezdenek masszírozni közben beszélgetünk Adél egy kicsit megismer Rebeka is elmondja ami rólam tudható.Kérdeznek merre jártam a szexbabáról is mesélek jót nevetgélünk a témán vidámak a lányok.Lassan befejezik nagyon kellemes volt kettőjük ténykedése.
  • Levezetés:

    Fordulás után Rebeka mellém fekszik puszilgatjuk egymást enyhe csókolózás közben Adél Rebékát kényezteti.Hallható és érezhető,hogy Rebeka élvezi Adél nyelvjátékát közben többször csókolozózunk szájpuszit váltunk.Adél a kezével ébrentarja a férfiasságom.Helyetcserélnek a lányok ezúttal Rebeka kényezteti Adélt aki szintén mellém fekszik vele is szájpuszi pici nyelves csók.Ezután Adéllal 69-re váltunk belekóstolok kerek húsos puncijába ezalatt Rebeka a lábamhoz helyezkedik felváltva szájukkal illetve kezükkel kényeztetnek.Rebeka is feljön rám vele is 69-ben folytatjuk a szeánszot egyre intenzívebben nyalom finom kelyhét aminek rövidesen meglesz az eredménye hangosan élvezi ténykedésem.Befejezésül mindketten a jobb illetve a bal oldalamra helyezkednek felváltva kénysztetnek én ezalatt mindkettőjüket ujjazom.A végén ha jól emlékszem Adél a kezével adta be a"kegyelem döfést". Papírtörlőt kapok elvégzem a tisztogatást.Ezt követően a lányok mellém fekszenek beszélgetünk főleg az elmúlt Húsvét került szóba,hogy mi volt a menü. Illeve az ételekről beszélgetünk Rebeka tudja,hogy olyan helyen dolgozom.Lassan elmegyek ismét tisztálkodni majd mielőtt elköszönök a lányoktól kis csokival kínálnak amiből viszek az útra.
  • Elszámolás:

    Korrekt volt minden úgy volt ahogy megbeszéltük.Egy extrát kértem az egymással való foglalkozást kellett honorálnom.A rózsacsokrot a végén a szekrény polcára tettem.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam a lányokkal Rebékát már jól ismerem többször tettem nála tiszteletemet.Adél is kedves volt kellemes benyomást tett rám.
Happy Massage