• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon láttam a hirdetést, megcsörgettem hátha épp szabad, fél óra múlva tudtam volna felugrani hozzá, ha épp nincs jobb dolga. Szerencsém volt, jó volt neki az időpont de jelezte, hogy csak fél órát tud velem tölteni, aztán más dolga lenne. Ez nekem megfelelt, így sietve indultam is hozzá.
  • Megközelítés:

    Elküldte a címet SMS-ben ami alapján könnyű volt megtalálni, parkolóhelyek voltak szabadon, sikerült pontosan érkeznem így nem kellett várakoznom rá a ház előtt. Hívtam, gyorsan felvette és mondta ami információra a bejutáshoz szükségem volt. Simán nyílt minden, nem lehet eltévedni.
  • Helyszín:

    A lakás állapotra rendben, igényes felújított lakás. A fürdőszoba ajtó szorult a keretben, ez apró kellemetlenséget okozott, de igazán említésre is alig méltó. Tisztaság, higiénia rendben volt teljesen minden szempontból, ez az ami fontos, lényeges.
  • Lány külseje:

    A hölgy külsőre tökéletesen megfelel a képeknek, egy igazi szexbomba, hibátlan vonalak. Feszes, sportos, fantasztikus mellekkel. Nem állt szándékomban hibákat keresni, de nem is találtam volna semmi esetben sem.
    Alexis Fawx várt az ajtó mögött, de személy szerint nekem Jázmin még jobban passzol az ízlésemnek, gyönyörű nő.
  • Action:

    A zuhanyból kilépve kezdetnek kiszabadítottam a melltartóból, mivel egy fekete csipkés fehérnemű szettben fogadott. Fantasztikusan festett benne, de szerettem volna azokkal a csodálatos mellekkel eljátszadozni.
    Ettől már teljesen bevetésre kész állapotban voltam, majd egyszercsak letérdelt elém és úgy kezdett bele a franciázásba, hogy koppant a homloka a hasamon. Ez igen, dícséretes, ezért jöttem. Az a legendás francia, amit feltétlenül ki kell próbálni, ha az embernek lehetősége adódik ellátogatni a hölgyhöz. Olyan intenzitással folytatta a francialeckét, hogy nem létezett semmi más ezen kívül, megbabonázott vele. Érzésre jó hosszan hagytam hogy műveljen velem amit csak tud, nem gondolkodtam csak élveztem hogy egy ilyen nő dolgozik a műszer végén.
    Mikor sikerült feldolgozni a helyzetet, gondoltam jó lenne mást is csinálni, így jeleztem hogy vágjunk bele a következő felvonásba. Felkerült a védelem, és kutya pózban kezdtem tevékenykedni, ebből a szögből is zseniális a hölgy. Olyan tempóban adtam neki ahogy csak tudtam, de óvatosnak kellett lennem ha még más pózban is ki akartam próbálni a hölgyet, így befejezéshez lovaglóba fordultunk. Kicsit megemelkedett és alulról én tudtam szabályozni a tempót, miközben markoltam a fenekét és mellei az arcomban voltak. Zseniális, nem is bírtam sokáig.
  • Elszámolás:

    Sokféle extra van, de nekem megfelelt az alap szolgáltatás, az a francia önmagában is isteni, nincs szükség extrákra, a hölgy már eleve full extrás.
    Következő alkalommal viszont azt hiszem felkészültebb leszek és az extrákat is kihasználom, biztosan felejthetetlen élmény az is.
  • Összkép:

    Nagyon jó a hölgy, megérte a ráfordítást, első perctől az utolsóig korrekt, minden könnyen ment vele és fantasztikusat teljesített. Profi egyeztetés, jó helyen, fantasztikus hölgy olyan szolgáltatása hogy a szívét lelkét beleteszi, le a kalappal!
Happy Massage