• Lina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-en kértem időpontot ,amit elfogadott.
  • Megközelítés:

    A Corvin köz ismert helye, könnyű oda találni. Parkolás a közeli plázában.
  • Helyszín:

    A lakás és a szoba, fürdő mindennel felszerelt ami ilyenkor kell, rend tisztaság van.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel, arca szép, kerek olyan kislányos. A mellei természetesek és nagyok. A kiírt életkorból kb. 5 évet simán letagadhatna. Annak ellenére , hogy a testalkata a húsisabb kategóriába tartozik, azt kell mondjam jól áll neki, kemény fenék, feszes sima bőr és test.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs az volt, de nem értem miért megint a végére maradt. Olajjal történt ,nem mondanám , hogy szakszerű, de nagyon kellemes volt. Levezetésnek tökéletesen megfelelt. Amennyiben valaki a csomókat a hátában akarja kezeltetni keressen egy masszőrt, aki csak azzal foglalkozik. Szerintem az erotikus masszázs nem arra van. A masszázs alatt egy jót beszélgettük és a talpamtól a fejemig meg nyomkodott, na meg néha a bestia azért hozzám simította a melleit. Amikor kinyitottam a szemem a tükörben tudtam gyönyörködni a csodás melleiben és a szép arcában. Úgyhogy itt is jól éreztem magam.
  • Levezetés:

    Az ajtón való belépésem után át adtam az ajándékomat és cserébe mindjárt kaptam puszit. Csak az volt a baj nem tudtam mit nézzek az arcát vagy a melleit. Amig tudtam gondolkodni az arcát néztem, de szerintem a melleibe valami féle mágnes van építve ami vonzza a tekintetet, mert hibába fordítottam a fejemet ,hogy a szemébe, arcába nézzek a szemem akkor is a melleire nézett. Akkor tudtam máshová nézni amikor elindult előttem ,hogy a szobába vezessen ,na itt sem jártam jobban ,mert a fenékbe is volt mágnes. A szobába érve elhelyeztem a ruháimat és közben megbeszéltük a lehetőségeket, én mind a két extrát igénybe vettem ami a csók és NFVSZ-ba. Aztán irány a fürdő , onnan vissza térve, éppen csak letettem a törölközőt Lina is belibbent a szobába, kérdezte a masszázzsal kezdjünk? Nem nagyon tudtam válaszolni mivel a kezeit felemelte, hogy a haját hátul összegumizza és így a mellei felemelkedtek a szemeim a mellekre tapadtak és mind nagyon jól tudjuk ahová néz az ember oda is megy, hát én is így jártam. A kezeimet a fenekére tettem és meg markoltam a két gerezdet, konstatáltam jó kemények, megsimogattam őket közben a melltartóból kilátszó melleit csókolgattam, aztán a kezeim elkezdtek kalandozni a fenekén és a hátán, közben a számmal a nyaka irányába indultam el, majd onnan a szájánál kötöttem ki. Itt egy kisebb csók csatába bonyolódtunk, meg kell mondjam igen jól csókol. Nem az a mély nyelves, de érezni a nyelvét, és finom a szája, közben a kezeim sem tétlenkedtek, néha a hátát is simogattam ,de a fő csapás irány a feneke és a mellei voltak, ugye azok a mágnesek nem csak a szememet vonzzák hanem a kezeimet is. A szám sem volt tétlen , mert a csókolózás ment ezerrel, gondoltam kiszabadítom a melleket a fogságból és egy óvatlan pillanatban a melltartót lecsatoltam és hanyag eleganciával a földre dobtam. Na most aztán a teljes valóságban elém tárultam , nem is tudtam ellenállni a fejemet rögtön közéjük tettem, még a fülemet is betakarták, aztán elfordítottam a fejemet ,hogy a számmal az egyiket puszilgatni tudjam, a másik meg közben a tarkómat takarta be.
    HÚhú ennek fele sem tréfa. A számmal elkezdtem keresgélni a bimbot ,ami ugye nem volt olyan egyszerű, mert elég nagy falületet kellet a számnak végig járni mire meglett, de siker koronázta ez irányú próbálkozásomat és szép finoman a számba vettem, először a nyelvemmel nyalogattam , majd finoman szívtam egy kicsit. A kezemnek a másik oldalon már könnyebb dolga volt, mert az egy kicsit nagyobb feleületet tudott letapogatni. Aztán két kézre fogtam a melleit, gyúrtam őket amennyire tudtam, a számba vettem őket, igazából a bőség zavarával kellet megküzdenem, voltak a kezemben, a számba, vagy egyikben vagy másikban vagy mind kettőben illetve a ha a számat is ide számoljuk akkor mind háromban. Egyszer csak eszembe jutott, hogy a lenti részeket igen csak kihagytam és a kezemmel felfedeztem a bugyin keresztül a puncusát. Hoppá itt éreztem nedvesedik aminek kell, közben azért loptam csókot is / na jól van hazudok nem kellet lopni kaptam rendesen/ az egyik kezemmel elkezdtem simogatni a puncus felső felét, majd köröztem rajta egy kicsit. Gondoltam ideje lenne a másik ruha darabtól is megszabadulni, ezért meg fordítottam Linát és lehúztam a feleslegessé vált ruhadarabot. Amikor lefelé húztam Lina lehajolt és így pont a fejemhez került a feneke na a puncusból is látszott valami, nem bírtam kihagyni a lehetőséget és meg markoltam a fenekét amennyire tudtam bele nyaltam a puncusba. A hangok alapján ez még jobban tetszett Linának ,mivel ez nekem is tetszett itt egy kicsit elidőztem .
    Ezek után felálltam ,már mind én mivel a farkam az már régóta ebben állapotba volt. Linát magamhoz húztam, a háta a mellkasomra simult, és a szerszám is megtalálta a helyét a két popó gerezd között. A kezeimmel a melleit gyúrtam , majd az egyik kezem elindult lefelé és finomam körözve a puncusát izgattam, éreztem Linának is tetszik ez irányú ténykedésem és az egyik ujjamat be vezettem a barlangocskába, közben a másik kezemmel a melleivel játszottam és csókolgattam a nyakát ,vállat, na meg néha hátra nézet és ilyenkor csókot váltottunk. Ezek után Lina egyszer csak megfordult és azt mondja, most már én is kényeztetnélek egy kicsit hát nem akartam neki mondani eddig mi a francot csinált , ha nem engem kényeztetett, mert az is kényeztetés ha azt tudom csinálni amit szeretek. Ezen a ponton Lina letérdelt és kaptam egy fantasztikus franciát, volt ebben minden a na nem csak a szemnek , hanem a farkamnak volt ingere, de nem is akárhogy , végig nyalta, bekapta, szívta meg ezek mindenféle variációja, na most kamatostól kaptam vissza mindent amit eddig én elkövettem. Aztán eszembe jutott tulajdonképpen én be sem befejeztem a tevékenységemet és egy félig kölcsönös helyzetbe hoztam magamat, mégpedig Lina a hátára feküdt én a fejéhez térdeltem a farkamat szépen a szájába adtam, hogy neki is legyen játékszer én pedig vissza tértem a barlanggocska felfedezéséhez. Mikor éreztem ,hogy a partnerem kezd igen csak izgalomba jönni, elvettem a játékszerét és mellé feküdtem, na nem csak olyan fatuskó formán , hanem a számat a mellére tapasztottam és szívtam a bimbot, a másik kezem ujja meg a barlangban matatott . Egyszer csak érzem a combok össze szorulnak és az ujjam egyre nagyobb szorításban van, meg aztán a hangok is erre utaltak, igen csak jó lehetett Linának, még egy kicsit finoman mozgattam az ujjamat, meg aztán a számmal is finomabban csináltam. Egy kis idő után rákérdeztem a a mellszex lehetőségre, mivel igen választ kaptam , Lina fölé térdeltem és vissza tértem a farkammal a szájába .Itt élvezkedtem egy kicsit , majd a farkamat beraktam a mellei közé ő rá szorította a melleit én pedig mozogtam közötük ,néha mikor kibukkant a mellei közül a makkom a szájába vette és szívott rajta egyet egyet. Itt éreztem közel a vég, és még fokoztam az élvezetett ,elöre hajoltam a mellek a combom meg a farkam ,zacsim közé kerültek és igy jobban a szájába ért a farkam és mondhatom azt dugtam a száját, hát nem is bírtam sokáig , hamarosan robbantam . Nem engedte el a farkamat még utána is a szájába tartotta, finoman mozogtam benne kicsit, aztán éreztem elhagy az erőm, nem csak engem a farkamat is, itt jó lett volna még egy kis erő de nem volt és eldőltem a mint a zsák. Lina elment tisztába tenni magát, vissza felé hozott egy pohár vizet és ezek után jött a masszázs.
  • Elszámolás:

    Ahogy megbeszéltük, nem változott. Mondjuk a kölcsönöség, a mellszex, újjazást nem említette az extrák között , ezek nem tudom mennyire szimpátia függőek vagy esetleg alapban vannak, de azt mondom ezeket ne kérje senki számon rajta. Két extra van csók és NFVSZ. A végén mielőtt elmentem volna még rákérdeztem az elszámolás rendben van? azt mondta rendben.
  • Összkép:

    Aki egy nagyon kedves, vendég centrikus , szép arcú ,isteni mellekkel megáldott leányzót keres, ne keressen megtalálta. A címkéknél még ha lehetne megjelölnem a gyönyörű arc, csókos száj, élvezi az ujjazást, teljesen alkalmazkodó.
Happy Massage