• Áfonya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy hét alatt több alkalommal is kerestem inkognitóban, de amikor sikerült telefonvégre kapnom, addigra az általam javasolt időpont mindig foglalt volt. Talán a harmadik sikeres telefonálás vitt a célhoz közelebb, amikor mertem nagyot álmodni, és engedtem a csábításának. A fülembe súgta, hogy egy óra múlva rám érne és ha nekem is jó, akkor szívesen lát egy kis lepedőgyűrésre. Kértem tőle pár perc türelmet, hogy átszervezzem a napom, majd megcsörgettem és jeleztem felé, hogy elindultam a megadott cím felé.
  • Megközelítés:

    Parkolás szempontjából katasztrófa a környék, de nem lehetetlen küldetés, csak időt kell rá áldozni. A “közelben” lévő kereskedelmi üzlet melletti utcában találtam szabad parkolóhelyet, ahonnan a távolság ellenére rövid időn belül a megadott utcában és házszám előtt voltam. Tömegközlekedéssel biztos könnyebb hozzá az eljutás, de erről érdemben nyilatkozni nem tudok.
  • Helyszín:

    A helyszín a bejárati kaputól csak pár lépésnyire található, így gyorsan és persze diszkréten bejuthat az ember Áfonya kéjlakjába. Az ingatlant studiólakásnak nevezném, aminek az a jellegzetessége, hogy egy légtérben találjuk az előszobát, a konyhát és a hálórészt. A célnak tökéletesen megfelelt, hangulatos lakás egy kis mókázásra, ráadásul külső zajok sem zavarták az együttlétünket.
  • Lány külseje:

    Az adatlapján megtekinthető fotók kényeztetik a szemet, de a valóság sokkal jobban tetszett. Gyakorlatilag kartávolságon belül, majd közelebbről gyönyörködhet benne igazán az ember. Végig kedves és közvetlen volt velem, próbált jobban megismerni, már amennyire az időnk engedte. A hangja is bujaságra csábított, de a tekintete és finom illata is felébresztett bennem minden ösztönt. Fekete melltartóban és bugyiban várt az ajtóban állva, egy kis mosollyal megédesítve a megismerkedés pillanatát.
  • Action:

    A megbeszélt időpontban a kapuban állva hívtam, majd két perc múlva már túl is voltunk a köszönésen és a bemutatkozáson. Egy kis csevegés után arra kértem, hogy mutassa az utat a fürdő felé, mert már nagyon éheztem a közelségére. Tusolás után letudtam az öblögetést, utána lefertőtlenítette a kezem, majd az ágyhoz invitált. Próbáltam csókot lopni, de sajnos nem jártam sikerrel. Igaz a korábbi telefonon történt beszélgetéseink alatt kitért rá, hogy nála ne számítsak nyelvjátékra, inkább egy filmes csókot képzeljek el.


    A derekamra tekert nedves törülközőtől egy pillanat alatt megszabadított, majd arra kért, hogy engedjem át magam az élvezeteknek, és sodródjam vele az árral. Gerincre vágtam magam az ágyon, Áfonya pedig a lábaim között úgy helyezkedett el, hogy a térdeim vonalában ült, lábait pedig átvetette a combjaimon. Hímvesszőmre olaj került és elkezdődött a lingam masszázs. Emlékeim szerint még nem volt benne részem, de ha mégis, akkor vendéglátóm feledtette velem a korábbi élményt/ élményeimet. Jó volt a kezében látni férfiasságom és olyan jól bánt vele, hogy minden pillanatát élveztem. Hosszú percekig foglalkozott velem, s közben végig kötetlenül beszélgettünk.


    A péniszem és persze már én is arra vágytam, hogy végre ajkai közé kerüljek, és ne csak a kezével foglalkozzon velem. A dorongomat megtörölgette, majd közelebb hajolt, és végre érezhettem ajkai finom érintését. Puha szájával szánkázott a rudazaton, közben nyelvével simogatta hímvesszőm. Láthatóan és érezhetően is imádja a francia nyelvet, én pedig csak élveztem és néztem, ahogy kényeztet. A kezét nagyon keveset használta, viszont a nyálát nem sajnálta. Az orális játéka alatt sokszor ráköpött a hímvesszőmre, ami nekem kifejezetten bejövős. Fáradhatatlanul és nagy élvezettel játszott velem, de végül eljött a beöltözés ideje.


    A főszereplőm becsomagolása után, megszabadult fekete melltartójától, majd a szemembe nézett és arra kért, hogy foglalkozzam kebleivel. Csak néhány apró csókot leheltem a melleire, mert valami máson járt már az eszem. A fülébe súgtam, hogy foglaljon helyet rajtam, de ő inkább a hittérítő pózt javasolta. Behatolás előtt kaptam egy tenyérnyi mesterséges nedvesítőt, majd elhelyezkedett az ágyon. Fölé kerekedve lassan behatoltam vágyai birodalmába és elkezdődött a ki-be játék. A melleivel ebben a pózban többet tudtam foglalkozni, de óvatosnak kellett lennem a kényeztetésük során. Később felegyenesedtem és így ment tovább a móka, miközben a nyálam csurgattam a csiklóra, és az ujjammal is simogattam.


    Addig udvaroltam ebben a testhelyzetben, amíg kedves vendéglátóm arra kért, hogy kerüljek mögé. Az ágy széléhez álltam, Áfonya rátolatott a dorongomra, majd a derekánál megragadva szeretgettem tovább. A szexben a vehemensebb együttléteket kedvelem, míg az orális játékoknál a lassabb végkifejletet, de mivel az aktus előtt arra kért, hogy csak finoman csináljam, ezért próbáltam féken tartani vad ösztöneimet. Hosszú percekig ment a móka, már a zene sem szólt a háttérben, csak vendéglátóm nyögéseit hallottam, amikor fáradni kezdtem.


    Az idő múlását nem érzékeltem, az órám a pulton volt, ezért nem láthattam, de közös nevezőként, talán mindkettőnk kedvencét az orális befejezést választottuk. Miután megszabadultam a színházi kelléktől és nedves törlővel megtöröltem a lényegi testrészem, az ágy széléhez ültem. Áfonya az ágy elé térdelt, majd a szájába vette péniszem. Imádtam minden pillanatát, amikor ajkai finom rabságába került férfiasságom. Franciázása közben azon járt a buksimban az összes fogaskerék, hogy egy következő alkalommal csak az orális játékát választom.


    A lábaim között térdelt, én pedig élveztem a látványát, ahogy egy fiatal és gyönyörű külsővel megáldott lány a szájával okoz nekem örömöt. Olyan finoman tartotta fogságban ajkaival a péniszem, ahonnan soha nem szeretnék kiszabadulni. Nyelve simogató érintése, a gyakori szemkontaktus franciázás közben, és a rengeteg nyál, amivel megöntözte hímvesszőmet rövid időn belül célra vezetett, majd a vulkán kitörését előre jelezve mind a két kezével finoman kifacsart belőlem minden örökítő anyagot, ami végül a testemen landolt.


    Gyors tisztálkodás után igényelt egy kis levezető beszélgetést, és felajánlott egy masszázst, de egy rövid párbeszéd után meggyőztem, hogy nem bánja meg, hogy ha a nyelvemet máshol használom, és nem jártatom feleslegesen a számat. Kényelembe helyezte magát az ágyon, én pedig a lábai közé kerültem. Finoman nyaltam a csiklóját, a nyálam én sem sajnáltam, és a francia tudásom bemutatása közben simogattam a testét. Pár perc múlva éreztem izmainak a megfeszülését, de az orgazmusában nem vagyok biztos. Rövid pihegést követően nem akartam húzni az időt, ezért a frissítő zuhanyt kihagytam és felöltöztem.


    A búcsúzás előtt arra kértem, hogy vessen egy pillantást az ajándékomra, majd a fülébe súgtam a felhasználónevem, és mielőtt kiléptem volna az ajtón, útravalóul kaptam egy finom “csókot” a számra.
  • Elszámolás:

    Egy extrát kértem tőle, mert mindenképpen szerettem volna érezni nyelve simogató érintését egy bizonyos testrészemen. Így a vázába a városi átlagnál egy kicsivel magasabb csokor került. Az ajándék mértékéről az egyeztetés során kérdeztem rá, de látható az adatlapján, és persze több beszámolóban is olvastam róla.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt Áfonya társaságában lenni, de végig úgy éreztem ottlétem alatt, hogy neki több idő és alkalom kell hozzá, hogy teljesen megnyíljon és önmagát adja. Bízom benne, hogy nemsokára el tudok jutni hozzá úgy, hogy nem két korábban betervezett és fontos programom közé szorítom be a találkozót, mert végig azon kattogtam, hogy mit kell még csinálnom utána. Biztos vagyok benne, hogy felszabadultan érkezve, és már nem ismeretlenül belépve a lakás ajtaján megtapasztalhatom, hogy milyen is valójában együtt lenni vele.
Happy Massage