• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefon egyeztettünk. Pár nappal korábban már kerestem őket, de akkor nem voltak bent, nem tudtam meglátogatni őket. Mostani hívásom alkalmával viszont már bent voltak a szalonban. Szerencsére pont szabadok voltak, mehettem hozzájuk azonnal.
  • Megközelítés:

    A körzetükhöz közel volt dolgom amikor, váratlanul lett egy kis szabadidőm, ezért is jött az ötlet a spontán randira. Onnan pár saroknyi távolságra jártam csak, ezért gyalog mentem el hozzájuk. Címet nem lehet eltéveszteni a pláza háta mögötti sétáló utcában rendelnek az angyalkák. Metró és/vagy villamos.
  • Helyszín:

    Modern épületnek egyik felsőbb szintje. A házba pont költözhetett valaki amikor odaértem. Szállítmányozással foglalkozó társaság a liftet hosszú időre lefoglalta, ezért majdnem elkéstem.

    Lakás nagyon jó állapotú, de szerényen berendezett. A funkciójához elengedhetetlenül szükséges berendezési tárgyak vannak csak a szobában. Két szobás ingatlanban hagyományos ágybetéteteken történik a kezelés. Lepedővel és törölközővel volt leterítve az a szivacs.

    Fürdőszoba az alábbiakból állt: zuhanykabin, mosdó, wc, és mosógép. Majdnem a mennyezetig csempével borított korszerű helyiség. Rendszeres használat nyomaival, de tisztaság érzetével megáldva.
  • Lány külseje:

    Szintén fitnesztermekben megdolgozott, bikini modell versenyeken akár indítható alakkal rendelkezik. Legfőképp a lába és a fara izmos, de a hasán is látszanak a kidolgozott kockák. Mellei szerényebbek, természetesebben viselkednek, de szégyellni valója neki sincsen, mert sportos alkatához jól harmonizál minden. Bőre világos, illatos. Arca szép, természetes vonásokkal, keskeny szájjal és édes kis mosollyal. Hosszú haja van neki is, ami lófarokba volt összekötve. Ez a viselet fiatalos, szinte diáklányos kinézetet kölcsönzött neki. Alma zöld színű, kicsit szélesebb fazonú fehérneműben fogadott.

    Látogatásomkor a hangszálai nem voltak a legjobb állapotban. Allergia miatt, vagy megerőltette az előző napokban, ezt nem derítettem ki. Suttogva cseverésztünk. Egészen jól kommunikáltunk így is, más különben nem korlátozta őt semmiben, úgyhogy engem miért is zavart volna.
  • Erotikus masszázs:

    Tekintettel arra, hogy a liftes bonyodalom miatt kicsit késve érkeztem, ezért a masszázsról már kezdtem lemondani, hogy talán nem fér majd bele. A lányok viszont győzködtek, hogy csak egy kis ízelítőt hagy adjanak, próbáljam ki milyen jók benne, mert nagyon szokták őket dicsérni. Állítólag áldott jó kezük van. Hagytam magam rábeszélni és egyáltalán nem bántam meg. Valóban profin masszíroznak. Külön-külön is jók lehetnek, de így együtt aztán hatványozottan jól csinálták a feladatukat.

    Derék panaszaimra tökéletes orvosság volt a masszázsuk. Először precízen kitapogatták, hogy hol kell nyomkodni a sajgó részeket. Majd az ügyes ujjacskáikkal és tenyerükkel célzottan megkezdték annak a résznek a kimasszírozását. A kezeléshez krémet használtak. A hátamat nagyon erősen és kellemesen megdolgozták. Ahhoz már az alkarjukat is használták. Vittek bele elég erőt és dinamikát. Tökéletes élményben volt részem, hogy szinte felfrissülve jöttem ki a kezeik közül.
  • Levezetés:

    Minőségi kényeztetésem az erotikus területen folytatódott.

    Felváltva foglalkoztak velem. Joystick-om mindig csak az egyikük kezében volt, ilyenkor csak ő egyedül játszott. A másik hölgy is ott volt a közelemben, asszisztált, simogatott, nyúlkált, ha kellett, de a lényeg, hogy nem multiplayers-ben nyomták az oboát.

    Franciájuk sokban különbözik egymástól. Ezt már az elején megállapítottam:

    Emily bátrabban, lendületesebben, célirányosan ténykedik. Erősebben szív, gyorsabban mozog a keze és a szája. Orális produkciójának van egy jól begyakorolt menete. Az szerint halad, pörgősen végtelenítve. Közben egyenlő arányú kéz-és szájmunkát alkalmazva. Határozott személyisége erre is rányomta a bélyegét. Pontosan tudja, hogy mit és hogyan szokott, csak azt csinálja, mert annak jónak kell lennie.

    Amanda cumizása érzékibb, lassabb, gyengédebb. Neki is vannak működő praktikái, amiket jól cserélget, mint például a vibráló nyelv a kantáron. Vagy a harmonikázás. Kezével ő is besegít, de nem mondanám, hogy túlzásba viszi. Lehet vezetgetni, szereti, ha irányítják, formálható.

    Gyönyörködtem, élvezkedtem amíg lehetett a látványban. Izgalmam fokozása érdekében minden porcikájukat jól letapogattam. Idővel erotikusan felforrósodott a hangulat. Rengeteg inger ért, éreztem, hogy mindjárt felrobbanok. Jeleztem nekik, hogy hamarosan kész leszek, ha nem vigyáznak! Nem ijedtek meg, inkább magasabb sebességre kapcsoltak és hangosabban nyögdécseltek. A melleikre élveztem egy nagyot, amelyet egy kicsit eltapicskoltak, aztán gondosan letisztogattak.

    Kaptam inni, sőt még egy kis csokoládéval is megkínáltak, majd diszkréten közölték, hogy a fürdő szabad, mehetek én is zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Nem volt vészes. A végén rendeztem az ajándékot. Nem voltak extrák felszámolva.
  • Összkép:

    Mind a kettőjüket ajánlom. Nem csak a szemet gyönyörködtető testi adottságaik miatt, hanem a jó masszázsuk okán is. Az erotikus részt azt hiszem felesleges magyaráznom. Két ilyen bombasztikus nővel egy szobában összezárva lenni fantasztikus volt. Pazar perceket, életre szóló emléket éltem meg velük.
Happy Massage