• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Támadt egy lyuk a naptárban vagyis egyszer csak nyílt egy időablak, húúúú, de jó lenne kihasználni, gondoltam. A szexpartner listát vezető gyönyörűség azonban (már sokadszor) elérhetetlen volt (azt hiszem, ezennel le is veszem a listámról), így aztán előtérbe került az a régóta dédelgetett ötlet, hogy a masszázsos kedvencek első helyezettjénél keresek kalandot.

    Már előzetesen tájékozódtam a kollégák beszámolóiból Nati vendégszeretetéről (ezért is került az első pozícióba) és lekértem az aktuális bővebb infóját is, ezután hívtam őt. A telefonnak innentől kezdve persze nem volt információszerzési célja, csak időpontegyeztetési. Meg persze, hogy hallhassuk egymás hangját amolyan nulladik ismerkedésként, ahogy azt Nati bővebb infója javasolja. Na ez nem sikerült, mert egy kedves, csacsogó munkatársnő vette a telefont, és vele egyeztettem le a másnap késő délelőtti randit. A randi napjának reggelén ezt - a kérésnek megfelelően - megerősítettem egy SMS-sel. Mindent egybevetve az egyeztetés napon gördülékenyen ment, hogy úgy mondjam, profi volt.
  • Megközelítés:

    A pontos címet a telefonos bejelentkezéskor már megkaptam: az angyalok földjének a Váci út és a Béke út által közrefogott negyede. Sok itt az új (nagyon új) építésű társasáház (pl. Fókusz-ház, Sidi Angel, Teve-ház, Divinus, Centrál-ház... stb) ezek közül az egyik. A tömegközlekedés kevésbé szimpatikus opcióit kínálja a villamos és a metró, mindkettőhöz 5-6 utcasarkot kell gyalogolni, viszont ami könnyebben elérhető az a busz. A parkolás fizetős, 450 Ft-os óradíjas B zóna és a környékbeli mellékutcában minden bizonnyal lehet helyet találni, csak rá kell szánni 5 percet. Jó hír, hogy a közelben van egy MOL Bubi állomás is ;-)
  • Helyszín:

    Nem nagyon néztem meg a lakás elrendezését, csak annyira, hogy a fürdőszoba és az tetthelyszín között ne tévedjek el, de a szép rendezettség és a tisztaság alapvető volt. A fürdőben zuhanyfüggönyös kádat, vagy féltucat tusfürdőt, szájvizet kis poharakkal találtam. A masszázs szobában ledes hangulatfény és egy óriási franciaágy fogadott, aminek közepére vendéglátóm egy nagy párnahalmot épített fel. Volt még egy fotel (eredetileg) a levetett ruháknak és az ággyal szemközti falon egy hatalmas tükör, vagy inkább úgy írnám le, a fal fele tükörből volt, és ennek később fontos szerepe is lett.

    Mindig tud történni velem valami rendhagyó a megérkezéskor, bár minden simán ment a kapukóddal és a beengedéssel. A feljutáshoz a lépcsőt választottam, és megérkezve a megadott emeletre meglepve láttam, hogy a lifttel előttem érkező férfi, egy makktárs éppen előttem megy be azon az ajtón, ahol pont nekem (is) kellene bemenni. Azonos időpontra érkeztünk. Kicsit vártam a kopogással, hogy elkerüljem a torlódást, és bíztam benne, hogy a lányok (mert többen vannak) nem kevernek össze bennünket. Nati aztán az ajtónyitás után jót mosolygott az egészen, és biztosított róla, pontosan tudták, ki kicsoda. Tette ezt személyiségének minden könnyed kedvességével, amitől a még más, nagyobb problémák is lényegtelenné válnak.
  • Lány külseje:

    Nati egy nagyon szép lány: hosszú barna haj, amit hátrakötött lófarokba, szép tekintet és hosszú szempillák, szép arc és puha ajkak, amikről igen - abban a tudományos vitában :-), hogy az ajkai mesterségesen dúsítottak-e - én az igennel szavaznék. De nem zavartak - mint ahogy a kevés ponton felfedezhető apró tetkók sem - sőt kifejezetten élveztem az ajkai puhaságát. Az ajkaira amúgy halványrózsaszín rúzst helyezett, de tudatában volt, hogy így vagy úgy le fog törlődni a következő órában.

    A testmagassága a számomra a nőideálnak megfelelő kis-középmagas, formás az alakja és tényleg eszméletlen szép kerek a popsija, a kényeztetésre könnyen ágaskodó bimbókkal rendelkező mellei pedig úgy tenyérbeillők, hogy nincs kis kezem. Feltűnt az is, hogy mennyire szép és ápolt a keze és a lábfeje is: nem vagyok lábfetisiszta, de kedvem lett volna minden ujját végigcsókolni csodálatom jeléül.

    Mégis mást szeretnék kiemelni Nati megjelenéséből, nem is külsőt, hanem a belsőt: a mosolyát és azokat a kis gödröcskéket, ami a szája szegletében megjelentek minden nevetéskor. És szerencsére nem fukarkodott ezzel: édes-bájos a kacagása, és én hálás vagyok, hogy még az én ügyefogyott poénkáimra is gyakran reagált így. Emiatt Natival nagyon könnyű együtt lenni: nem voltam görcsös a társaságában, feltöltődést éreztem. És ez talán még fontosabb mint bármely külső jegy.

    Amúgy abban a fehér bodyban fogadott, amiben a képsorozatában több helyen is látható.
  • Erotikus masszázs:

    A szűkebb értelemben vett masszázsra a találkozónk második részében került sor. Ami semmiképp nem minősült gyógy-, vagy sportmasszázsnak, De nem is ezért mentem. Tágabb értelemben az egész randi, mindenestül egy folyamatos masszázs volt és az érintésekről szólt. (Lásd a kényeztetés blokkot.)
  • Levezetés:

    A fenti jópofa belépési incidens után kopogtattam az ajtón és Nati nyitott ajtót fehér bodyban. Semmi előzetes bizalmaskodás, kézfogás, puszi és illő bemutatkozás, után behívott az action-room-ba, ahol megbeszéltük a programot, és amolyan szonátaformát egyeztettünk le: két erotikus rész között egy masszázst, plusz az extrákat is.
    Megkaptam a magam törülközőjét, de még milyet!, a wellness hotelekben is megcsodálni való hengerszerűre hajtogatott (göngyölt) kiszerelésben. Visszatérve a szaniter-körből kisvártatva Nati is megjött és végre elkezdhettem az érzékek kényeztetését azáltal, hogy egy csodabájos széplány került a kezeim közé meztelenül: nem mondom, persze az öt érzékszerv közül főleg a tapintás kapott főszerepet ebben a fázisban. Igyekeztem lágyan cirógatni és sok-sok finom csókot lopni az alkalmi szeretőm puha ajkairól és finom bőréről, aztán a segítségével lefejtettem róla a fehér body-t, így már tényleg teljesen meztelen volt.
    A hosszas és lágy ölelkezés után a masszázs speciális része következett: az előzményektől amúgy is ágaskodó cerka ajakkal történő "szájmasszírozása" hosszasan és különböző testhelyzetekben. Először az ágy vége és a falra szerelt tükör közé álltam, Nati elém térdelt egy puha szőnyegre: cuki volt ahogy a sarkára ült és a kezével maga elé/mellé támaszkodott. Imádtam, ahogy a gyémántkeményre szopott rudazat egyenes gerendaként meredt előre és a szájában végződött. A tükör nagyon sokat adott hozzá: teljesalakos mozgó óriás szexkép - így az öt érzékből már a látásom is megkapta a maga extraélményét. És miután néha egy-egy klasszikus garathang is kicsúszott közben - bár mélytorkot nem kértem - a hallásom is izgalomban részesült. Másodjára az ágyra telepedtem, hátamat a párnahegynek támasztva. Nati utánam mászott és négykézláb pozícióban folytatta a francialeckét. A tükör itt is jó szolgálatot tett, mert ha nem a farkamon dolgozó széplányt néztem, akkor mellette felpillantva teljes panorámaképet kaptam a kerek popsi által övezett intimzónáról, amiket a tükör kiválóan megmutatott. Harmadiknak az ágy szélére kértem magam terpeszben, magam elé telepedve pedig Natit a padlóra. Folytatta amit elkezdett azzal, hogy eddig csak az arcát simogattam vagy fogtam lágyan közben, most már a lófarkokba fogott haját is finoman megmarkoltam és diktáltam vele a tempót. Meg is lett az eredménye, kivégzett.
    A "cucc" bentmaradt (Nati pedig néma maradt) egy picit, majd papírtörlőben landolt, amiből én is kaptam egy szeletet, amíg Nati kiszaladt a fürdőbe rendbe szedni magát.

    A második felvonásban a masszázsként tekintetbe vett krémes cirógatás következett, miután mondtam Natinak, hogy ő meglátogatását receptre írták fel nekem. Jólesően bekrémezett a vállamtól kb. a dekerkamig, majd mondtam neki, hogy most én jövök, pedig legalább annyira nem vagyok profi gyógymasszőr mint ő :-D Mielőtt nekiláttam volna a krémezésnek, végigcsókoltam az előttem hason fekvő meztelen szépséget araszonként a vállaitól a popsiján keresztül egészen a lába sarkáig. Aztán jött a krémezés, és utána az élvezkedés fokozása, az intim zóna minden erotikus testnyílásának alapos lefetyelése. Ehhez kértem Natit, hogy kicsit pucsítson be, később meg azt, hogy forduljon a hátára és tárja szét a mennyek kapuját. Mindent bevetettem amit férfiember a punci-popsi környékén a nyelvével és a szájával csinálhat, és a végén Nati a csiklója környékéhez irányított, hogy élvezkedjen. Egy kicsit izgő-mozgó csipővel jelezte, hogy most már leállhatok, mert érzékennyé vált, legalább is ez volt forgatókönyv.

    A harmadik felvonás majdnem elmaradt, de aztán mégse: még kb 20 perc hátra volt az időnkből, amikor Nati azt mondta, most már ne kezdjük bele másba, mert időt kell hagyni a logisztikára. Miiii?!? 20 perc alatt világok omlanak össze! - látta rajtam a kétségbe esést, és úgy döntött, hát legyen, ha öt perc alatt lezavarjuk. Ez bizony TP, uraim, főleg nálam, akinél egy ilyen bejelentés már többször okozott végzetes lankadást..., de Nati személye annyira kedves-bájos és szexi, hogy végül nem volt gond és nem kellett még 5 perc sem: a randi korábbi elemei közül a legizgatóbbra álltunk rá, vagyis tükör elé térdelés, szájba-cerka, (óvatos) copfmarkolás, ütemdiktálás. Tényleg nem kellett öt perc.

    Gyors fürdőszobázás, öltözés, lányimádás, távozás, örömérzet és 5 cm-rel a föld fölött járás.
  • Elszámolás:

    A találkozó elején átadtam az aranyszínű kis bonbont, elrejtve benne a rózsaszálakat. Az extrák miatt aztán a randi végén még kiegészítettem a virágszálakat kicsit. Két extrát kértem a másfél órához: azt, hogy barátnősen csókolhassam, és azt, hogy (pornósan) az utolsó pillanatig illetve utána is benne maradhassak az ajkai között.
  • Összkép:

    Ritkán teszek kitérőt és jövök el a "sötét oldalról" a "könnyebbik műfaj" felé: évek óta nem fordultam meg masszőz hölgy társaságában. Hálás köszönet a szemléletes beszámolóknak és főleg Natinak, hogy megmutatták és bizonyították, bizony teljesértékű szexkalandot lehet átélni itt is.
    Nati pedig egy tündéri tünemény, nem tudtam betelni vele: fizikailag elrendezett, lelkileg feltöltött. Biztos, újra visszamegyek hozzá, a kérdés csak az, hányszor ;-)
Happy Massage