• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Pár csengetés és már hallottam is kellemes, határozott mégis nőies hangját. Ísmeretségünk nem újkeletű, az időpontban gyorsan egyet értettünk. Ezt követte a Vtr, mit hamar visszaigazolt.
  • Megközelítés:

    Címet kaptam ugyan a Vtr-ben, de általam már ismert. A Gps is ismeri, pontosan odavezet. Parkolóhely mindég akad, de fizetős. Közel az Üllői út, ill. a Nagyvárad tér mi pár perc séta.
  • Helyszín:

    A háztömb nem ma épült, élőtte kis parkosított előkerttel, mely rendben tartott. A lépcsőház tiszta, rendezett. Az emelet nem magas, a lépcső kényelmes nem probléma a följutás. A lakás egy kis garzon. Előszoba, innen nyílik a fürdő és a játszó szoba. Ez utóbbiban kinyitható méretes ágy, vele szemben egy bőrkanapé, jobbra tükrös szekrénysor. Kis konyha csatlakozik hozzá. Fürdőben kád, zuhanyfüggönnyel. Mindennel fölszerelt, tiszta.
  • Lány külseje:

    Ajtó mögül fürdőlepedővel körülcsavarva penderült elém. Izgató a látvány, melleit nem leplezte a frottir sem. Nem a plázacicák táborát erösíti. Ő egy kellő magasságú, minden hol jól gömbölyoödő lány. Mosolyogva ölelte át nyakam és máris ment a smár a csók. Orromban éreztem testének friss illatát, üde leheletét. Szemei örömtől csillogtak, szája szép ívű s mindez fekete hajkeretben. Popsija jó fogású, kemény, combjai hossźúak, lábai kecsesek. No és a mellek! Nagyok és súlyuk van. Tetkók vannak, ízlésesek, nem zavaróak. Így ismertem meg, ha nem lennének tán még hiányoznának is. Ashley maga a bujaság. Igazi ágyba való nő. Ahogy átkarol és bújik már csak egy gondolat jár a fejemben, mielőbb összebújni vele.
  • Action:

    Beléptem és smáros csók. Ügyesen cipő le és már tuszkolt is befele. Pulóverem cippzárját már húzta is lefele. Gyors vizesblokk és már rohantam vissza. Egy táncoló, kígyózó mozdulattal állt előttem, oszt a fürdőlepedő elhajítva és melleivel labdázva folytatta táncát. Elkaptam és máris az ágyon voltunk. Csókcsata miközben puncit teszteltem. Már rendesen nedvesedett. Mellei élvezettel simultak tenyerembe, persze bőven túlnyúltak rajta. Finom bimbótuning ujjaimmal, a másik számban, majd csere. Szépen reagáltak. Kemények lettek, udvaruk ráncosodott az őket körülvevő sima ruganyos környezerben.
    Harapdáltam, csókoltam nyakát és szívtam magamba testének friss illatát. Tolattam hátrafelé miközben csókoltam testét. Az ágy mellè térdeltem és így kezdtem kelyhèbe veszni. Lassan akartam élvezethez juttatni. A finom nyalakodást erőteljesebb nyelvcsapások és egyebek kísérték. A pontos technológia egyéni szabadalom. Azt azért elárulom, hogy egy ujjas finom ujjazás is volt. Inkább jelképes, nem tágító. Ezt lompinak tartogattam. Szépen haladtunk az útón. Mellei is kaptak egy finomm masszázst. Kezeink összekulcsolódtak. Ekkor már vissza út nem volt. Először szaporább légvétel, apró sikongatások. Majd kezét kitépve arcára párnát szorított. Hangos sikolyát ez tompította. Látványosan remegett, immáron nem csak belül. Elterült mint furulya szó a Nagyalföldön. Odaadó cßókjai közben rendeződött légvétele. Kezem puncijának társaságát élvezte és pofámat újra tocsogó puncijába fúrtam. Ezt nem akartam végig vinni, de nem is tudtam volna, mert Kedvesem kinyilvànította lomposom iránti igényét.
    Hanyatt vágtam magam és màris mohó szájában lompi. No itt most visszakaptam mindent. Édes bosszúja sec pec csúcsközelbe hajtott. Úgy helyezkedett, hogy elérjem punciját. Külső simogatás, ujjazás Ő pedig nyelte, szopta, szívta farkamat. Nyögött velem együtt, de vigyázott a határra. Mint rakéta működtünk. Leválasztottuk az elhasznált fokozatot és az utolsót indítottuk. Dugni kéne és már bontotta is a védelmet.
    Jó lesz így, kérdezte miközben fölém helyezkedett?
    Tökéletes válaszoltam.
    Kezének segítségével lompi máris puncija kapujában. A jó eĺőkészítéseknek köszönhetően kemény farkam könnyedén merült szűk, meleg puncijába. Mint vonat vagonok, mikor összekapcsolódnak, azaz ütközésig. Minden átmenet nélkül kemény guggolós vágta. Rám borúl, imádom súlyát érezni. Mellei mint párnák mellkasomon és csak feneke járja körkörös táncát. Újra fölegyenesedik és előre, hátra mozogva dörzsölödik össze ágyékunk. Keze mellbimbómon és tudom, érzem célegyenesbe fordultunk. Csattogásunk, hangunk szerintem nem csak a jófülü szomszédok hallhatták. Valódi ősrobbanással lett végem. Még mozgott, de aztán csak rám omlott újfent.
    Lassan váltunk szét. Az adag elnyerte tetszését. Megtakarított és összebújtunk.Teámat kezembe adva kérdezte, megmelegítsem, mivel higy kihűlt. Megköszöntem, .de nem akartam hogy elmenjen, így hidegen szürcsöltem. Értelmes lány. Hosszan beszélgettünk mindenről. Nekem ez fontos, ez teszi föl az í - re a pontot.
    Az idő viszont kegyetlen úr. Öltözés, búcsu, szabin lesz, mikor jön vissza, legyen szép napod és el.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem az éjjelire,mint mindég.
    Nagyon korrekt a rezsihozzájárulása.
  • Összkép:

    Nála rossz randi, számomra elképzelhetetlen. Kívánatos lány, kinél az adott ságok végtelen odaadással párosulnak. Kifogyhatatlan jókedve determinálja együttléteinket. Nőiesen kerek és méretes mindene. De ahol kell ott szűk, nagyon szűk. Csodálatos szerető, a szexet felső fokon műveli, de mégis odaadó barátnőmnek éreztem végig. Élményszámba megy minden vele töltött órám.
    Köszönöm a rám fordított idődet, szabidon legyenek maradandó élményeid,csóókollak!
Happy Massage