• Alina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még szeptember végén volt egy randink, de arról nem írtam beszámolót. Nem véletlenül látogattam vissza hozzá, egyrészt nagyon jót szexeltünk, másrészt baromi kíváncsi voltam az új cicikre. Telefonon és belső üzenetben is egyeztettünk, a randit VTR-en erősítettem meg. Ezúttal szerepjátékot is kértem tőle, állásinterjún jártam nála.
  • Megközelítés:

    Autóval, mint mindig, parkolóhelyet (fizetős) sikerült találnom a közelben, de szerencsém volt. Az utca egyik oldala fel van túrva, szóval kevesebb a hely. A tömegközlekedés jó.
  • Helyszín:

    Kívülről is rendezett, kultúrált társasház szép kis lakása. Amerikai konyhás nappali, egy kis háló ahol az események zajlanak, és ehhez tartozó igényes fürdő (benne néhány féle tusfürdő, száraz törcsi és kádkilépő, szájvíz). Az akcióra egy a szokásosnál jóval magasabb ágyon kerül sor, ennek előnyét lentebb kifejtem.
  • Lány külseje:

    Alina a kiírtnál talán néhány évvel idősebb, emellett fantasztikus idomokkal megáldott nő. A képek hűen tükrözik mire számíthat élőben a kalandor. Arca kimondottan szép, teste arányos, nem sportos, de feszes. Újdonsült keblei csodálatosak, természetes hatásúak, és immár lehet velük játszani is. Legszebb a haja, csodás hosszú zuhatag, amit eleinte kibontva, később hátul összefogva csodálhattam. A szerepjáték miatt fekete miniszoknya, fehér blúz, fekete combfix, és piros magassarkú volt rajta. Alinának eleve elegáns kisugárzása, úrinő attitűdje van.
  • Action:

    A teljesen sima bejutást követően kézfogással üdvözöltük egymást és a kanapéra ülve elkezdődött az állásinterjú. Ez már az utolsó kör volt, mindenben megfeleltem, viszont az állást csak "igazi férfi" kaphatja meg. Megkérdezte, hogy vállalnám-e a túlórázást, munkaidő után bent kellene maradnom őt kielégíteni, mivel szexmániás. Igent mondtam, amire az volt a válasza, hogy le kell tesztelnie a képességeimet. Végig magázódtunk. :) Elhúztam zuhanyozni, a fürdőből kilépve megkért, hogy vegyem le a törölközőt, meg kell néznie mekkora a farkam. Megfelelőnek találta, így hozzáléptem és heves, beleélős csókolózásba kezdtünk. Hamarosan rátapintott a répámra, én pedig elkezdtem őt levetkőztetni. 1-2 perc múlva már meztelenül folyt a petting, majd elémtérdelt és egy pornós, mélytorkos franciába kezdett. Neki kellett támaszkodnom az ágynak, mert a lábaimból kiment az erő, remegtem, majdnem összecsuklottam. A tövénél fogva lefelé hajtotta a farkam, így végig a szemembe tudott nézni, miközben változatosan szopta-nyalta a kopaszt és annak csatolt részeit. Gyönyörű volt, igazi pornófilmbe illő jelenet. Ezután felfektettem az ágyra, csókolózás és a cickók alapos megismerése után elkezdtem rommányalni fazonra igazított, csodaszép és ízletes kis pináját. Nyelvemmel a popsi irányába is elkalandoztam, egyáltalán nem volt ellenére. A csiklót kitartóan ingerelve elértem nála egy remekbeszabott orgazmust, Alina nyögött és sikkantgatott rendesen, majd élvezése után egyik combját a fejemre téve még egy ideig nem engedte, hogy abbahagyjam a nyalakodást. Ilyen sem volt még, a csajok ilyenkor általában pont hogy el szoktak tolni a punci közeléből annak érzékenysége miatt.

    Alina fél pillanat alatt rámtekerte a gumit, majd az ágyon hanyattfeküdt, én pedig az ágy mellett állva elkezdtem jó alaposan megdugni a punciját. Itt jött ki a magasra pozicionált ágy előnye. MIvel a kezeimmel nem kellett támaszkodnom, a melleit gyúrtam, illetve a szájába adtam a mutató-, vagy hüvelykujjam, amit kéjesen szopogatott, miközben lendületesen adtam az ütemet alulról. Itt ismét elélvezett a drága, dícsért milyen jó velem a szex és hogy mennyire élvezi az együttlétet. A felét elhittem, jólestek kedves szavai. Felpattantam mellé az ágyra és oldalfekvésben pumpáltam tovább, majd fordultunk kutyusba és így is rendesen megraktam. Rákérdeztem a popsira, mondta hogy mehet, szóval síkosítóval jól megkentem a rudat és hátulról finoman behelyeztem. A bejutás nem zökkenőmentes, nincs csapágyasra járatva a popsikája, szóval igyekeztem nagyon finom lenni. Leírhatatlanul csodás érzés volt az a pillanat, amikor a nyomás fokozása után egyszer csak a makkom átszaladt az ánuszon és onnantól már elkezdhettem járatni benne a műszerem. Alina kérte, hogy közben ujjammal izgassam a csiklóját, amit a lábai közt elölről benyúlva meg is tettem. Ennek hatására ismét elélvezett a Kedves, én meg nagy királynak éreztem magam közben. A popsizás után még puncival meglovagolt, erős ütemben csattogott ágyékomon, közben a melleit nyaltam-faltam.

    Mivel nála a lenyelés alapban van, mindenképp a szájában szerettem volna elsülni. Hátamra feküdtem, szemből a lábaim közé heveredett és elkezdett lendületesen bólogatni a farkamon. Pár percig csinálta, majd megkértem, hogy nyalja a golyóim amit meg is tett végig tartva a szemkontaktot. Közben én kezemmel stimuláltam a botom, és mikor éreztem a lövés közeledtét, szájába adtam a makkom és egy kurva nagy adag spermát élveztem ajkai közé. Ennek egy részét lenyelte, egy részét visszacsorgatta a farkamra, majd lenyalta onnan (erre már jó előre megkértem). Az utolsó nyelés után a farkam simogatva, a szerepjátékot lezárva mosolyogva annyit mondott: "Fel vagy véve!"

    Megtisztogatott, és egy jót beszélgettünk, élveztem a társaságát. Időnk végéhez közeledve gyors zuhany, öltözés majd léc.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor helyeztem el a kisasztalra borítékban. Nekem nagyon megérte a ráfordítást.
  • Összkép:

    Intelligens, érett nő, fejlett szexkultúrával, és farkasétvággyal. Szereti a szerepjátékokat, szeretni az erős jellemű férfiakat (domináns hímeket haha). Nem utoljára találkoztunk az biztos.
Happy Massage