• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már jártam korábban is ezen a helyen, legutolsó három lányos felállásom is itt volt, sőt az egyik lány most is megmaradt: Evelin. Szóval ilyen előzmények voltak és mivel mindig elégedetten távoztam és a rózsa is baráti, támogatta a 3 lányos terveimet fogtam és beVTR-eztem 3 lányt:
    Evelint (már csak kabalából is, szuper volt múltkor) Linát és Vandát. Utóbbi kettő nekem új volt, de meggyőző képekkel és adatlappal, beszivel.
    A tali időpontja vasárnap volt 21:00-22:30-ig.
    Nem jelezték hogy kell megerősítés, eddig mindig kellett és tök korán kellett ide smst küldeni. 11-kor keltem, rákérdeztem most nem kell megerősítés? De. Tali előtt egy órával küldjek smst. Oké, akkor is küldtem este 8-kor smst. Ebben nincs kivételezés. Nem magam miatt írom, én akárhány smst elküldök a cél érdekében, szóval nem hajtok kivételezésre.
  • Megközelítés:

    BKV-val egy darabig majd séta a Corvin plázához. Kimondottan BKV barát számomra a hely, hamar ott voltam. Már '58-kor telefonáltam, megkaptam a bejutáshoz a kódot és lifttel fel.
  • Helyszín:

    Sokadik emelet, célszerű a lifttel menni. Ajtó előtt állva vidám hangok szűrődtek ki és gyorsan ki is nyílt csengetésem után. Egy hosszú folyosó, melynek elején levettem a cipőmet, közben ismerkedő beszélgetés a lányokkal. Folyosó végén egy fürdőszoba, ott tusoltam. Két oldalt szoba, mindkettő ajtaja nyitva, kérdezik melyiket választom. Azt ahol legutóbb is voltam. Mindkét oldal tükrökkel felszerelt, középen egy nagy tatami. Valamikor zenét is kapcsoltak a lányok. A fürdőszobában van tusfürdő, szájvíz, odakészített pohár.
  • Lány külseje:

    Evelin: Piszkosul jókedvű, vidám lány örül a viszontlátásnak, azt érzem rajta bejövök neki. Fekete haja van, izgató teste, természetes cicikkel. Most fiatalabbnak éreztem mint múltkor. Az arca szép, nyilván a mosoly is szépíti. Vele nagyon könnyű kijönni. Most egy másik bugyit visel, nem a múltkorit. Ez a bugyi sötétebb színű és szexibb is valamiért.

    Lina: saját beszámolójában lesz

    Vanda: saját beszámolójában lesz
  • Erotikus masszázs:

    Nem volt B tervem hogy bármiféle masszázs legyen, ettől függetlenül majdnem lett. Vanda akit dinamikus személyisége miatt a legbevállalósabbnak gondoltam na pont ő akart masszázzsal kezdeni. Mondta hogy akkor forduljak meg hasra és akkor elkezdi a masszázst, közben jött oda Lina és Evelin. Mondtam várj nekem nem kell(aranyos volt ez az elhivatottság), érdekes lett volna kettesben ez a párbeszéd hogy folytatódik, de Evelin villámgyorsan megoldotta a szitut, azonnal bekapta a farkam és megmutatta a többi lánynak mi az elképzelése a kedves vendégnek.

    A két lány közben nézte és velem beszélgettek. Megbeszéltük az elképzeléseinket. Közben Evelin istenien kényeztetett. Bár minden megbeszélés így nézne ki! :)))
  • Levezetés:

    Tusolásból visszajövet a tatamira helyezkedtem, érkeztek a lányok is leghamarabb Vanda, majd egyszerre szinte Evelin és Lina. Evelin félreérthetetlen módon magyarázta el a többieknek hogy nem kell masszázs, egyből orálba kezdett. Imádom. Tudtam hogy kell újra a csapatba. A másik két lány a jobb meg a bal oldalamon volt míg Evelin wellcome franciában részesített szemből.

    Jobboldalt Linát meg akartam csókolni egyből, ekkor szólt hogy ugye nem csinálom vadul. Mondtam neki nem. Evelin egy újabb helyzetet segített ki mert mondta Linának hogy tényleg nem olyan, nyugodtan. Így Linától egy nagyon finom, érzéki, teljesen nyelvet átdugós csókot kaptam. Odafigyeltem hogy ő dugja át jobban a nyelvét és ő diktálja a tempót. Megérte mert a csókolózás nagyon beleélőssé és lelkiismeretessé vált. Nagyon kellemes meglepetést okozott Lina mert az első mondata alapján azt hittem teljesen ártatlan. Később is mindenben oda tette magát hogy jól érezzem magam, nem csak csókban volt ott a szeren.

    Vanda is megoldott egy szitut. A keretem miatt már épp azon gondolkoztam kivel nem fogok csókolózni mikor azt mondta ő azt elengedi, nyugodtan csókolózzak vele is. Szívembe zártam őt ezért. Őt választottam a program végén szájba élvezésre, megbeszéltük a két lány után is átrakom az ő szájába és ő lesz a vég. 3 élvezés. Minden lány elvisz szájjal a csúcsig, de csak Vanda szájába élvezek.

    Az első órát beáldoztam játszadozásra, még orálra. A játék abból állt mint múltkor, bugyi a lányokon és azt döfködi a farkam. Most mind a három lánnyal erre lehetőségem nyílt. Elsőnek Evelinnel kezdtem, majd Linával. Az ő mozgása is fantasztikus volt, együtt élt a mozdulataimmal és volt hogy nézte is a tükörből ő is. Hozzá többször visszatértem.

    Vanda azért valamit áthozott a masszázsból, mert mikor a hátamon feküdtem szemből végigsiklott rajtam, és volt hogy a cicijeivel masszírozza, simizte a farkam, aztán ő is bekapta. Közben feljött és egy játékos csókolózásban részesített. Foglyul ejtette a nyelvemet a szájával, nyelvével. Itt éreztem hogy van benne lehetőség szólóban rendesen, főleg mikor olyanokat mondott hogy legszívesebben lebilincselne és úgy szopna le. Ezekkel a szavakkal. Majd hasonfeküdt és utána szemből aztán és a bugyiját döfködte a farkam mindkét pózban.

    Utána kiderült hogy egyszerre nem kapja be a farkam másik lánnyal,így felültettem magam mellé és együtt moziztunk ahogy Lina és Evelin egyszerre franciáztak nekem, volt hogy felváltva kapták be, kérésemre hogy nyalják a farkam egyszerre láttak neki, szuper látvány volt, a nap egyik csúcspontja. Két nyelv fokozta a kéjt egyszerre a farkamon.

    Az ő mobiljukon néztem rá az időre, jöhetett a befejezés. Egy csavart Vanda is beletett. Azonnal az élvezés nem mehetett át a szájába, hisz nyálas volt a farkam előbb megtörölte aztán mehetett. Először Evelin franciázott, mikor éreztem a véget odaadtam Vandának, megtörölte szájba bevette majd élvezés az ő szájába. Utána Lina következett, jól esett a franciája, szembe nézős volt, durvulásmentes, finom francia, vége oda Vandának, törli, szájba veszi és ment a szájába. És eljött a fő szám, Vanda saját maga franciázik le végig. Ebben az esetben nincs törlés, míg franciázik kérem Linát csókolózás, mellém jön, állva csókolózunk, közben Vanda ténykedik a farkammal. Linával szétválik a szánk, lenézek Vandára és harmadszor is szájába élvezek.

    Még ajándékozás, tusolás, folyosón beszélgetés és elköszönés.
  • Elszámolás:

    Érdekes módon ráért utólag. (Na ebben talán lehet kivételezés mint visszatérőnek, bár nem tudom lehet másokkal is így szokták hogy utólag) Nem is ők hozták szóba, én vettem elő mielőtt zárótusolásra mentem. A tatamira tettem le. Szerintem kimondottan előnyös, nem véletlen hogy ide jöttem vissza. Szexpartnerekből nem tudnám megoldani a 3 lányt. És itt még extrák is belefértek. Valamint egy extrát Vanda teljesen magától el is engedett. Ezt köszönöm szépen!!!

    Csókolóztam mindhárom lánnyal de ez így két extra volt csak. Vanda csókja sem volt alibi, rohadt jól csinálja. A harmadik extra szájba élvezés volt, csak Vandának mind a 3-szor. Egyébként a többieknek is lehetett volna, de kötött volt a rózsám.

    Annyira hogy bántam hogy nem volt több, mert éreztem van még valahol egy lány és ő így kimaradt a buliból, ilyet még nem csináltam és így most se. Pedig a körülmény az ő részükről adott lett volna rá.

    Apropó, 3 élvezés. Elvileg 1,5 órában 2 van, de én már bizonyítottam a lányoknál, nem először voltam itt, mikor először voltam nekem is csak kettőt lehetett. Szóval első tali alkalmával senki se élje bele magát, 2-re készüljön. Nekem sikerült feléjük bizonyítanom korábban már hogy időn belül maradok. Látták nem húzom el az idejüket.
  • Összkép:

    3 nagyon vidám, értelmes, jófej csajszit ismertem meg, köztük is működött a kémia, nem utálták egymást, vidám hangulat uralkodott, egymással is viccelődtek. Eltérő karakterek. Két véglet: Vanda domináns, vad, Lina szerény, lelkiismeretesen tevékenykedő. Köztük az arany középút Evelin, kiegyensúlyozott, harmónikus, barátkozós. Hogy ne csak pszichológizáljak, a lényeg: A 3 élvezés elég bizonyíték hogy jók az orálban mind a 3-an, a jó technikájuknak sokat köszönhetek.
    Evelin, te mindig minden csapatba beférnél. Zseniálisan érezted az igényeimet. (igaz előnyben voltál :) )
Happy Massage